Porcelánové zuby. Máte ich niekto? Koľko by to vyšlo?
ahojte baby chcemm sa spytat ci ma niektora z vas take krasne zubky urobene a kolko by to vyslo a ci to boli proste vsetko co sa toho tyka dakujem
@celasapremenim ubezepcujem Ta ze tie prsia su prirodzene 🙂
nejako sa ta debata zvrtla 🙂
ale hej, je to riadne drahe, ale myslim, ze sa to oplati. Take poctive, vrtane do zubu dobre vyzeraju, drzia aj vydrzia 🙂 Starostlivost je podla mna len mierne zvysena... Neviem, mama chvilu ma, zacvakala riadne, ale spokojnost zatial. Tieto si dala, ale ceny tam nemaju :( http://implantation.sk/
@illyria ved toto, nebudem chodit so zubami ako zajac, ked možem mat holywoodsky úsmev 🙂
@silvia2013 sak to! 🙂 dnes uz je to lahke, iked uznavam, ze drahe...
ja si teraz davam robit vsetky zuby, teda na moje vlastne idu korunky
@janusik615 ahoj a odkialsi??? Mala by som zaujem aj ja dikz
@vlasko0903 Zubari nasadia tzv.nahradny chrup...Ja ho mam teraz a uz zajtra nove "zubiska"...
@dalavra Mas s nim osobnu skusenost? Napis prosim.
@rebeca11 ja mám 10 zubov za 1080€ , takže tých 4000€ je dost prehnane.
@silvia2013 Ja mam osem za 2900...A este mi lava cast zle drzi...Podotykam, ide o hornu celust...Spodnu, uz ani hadam nechcem...
@natuska87 máš dvojrocnu zaruku, treba reklamovat
@janusik615 kde si si ich prosim Ta dala robit?
@jazminn prosiiim hladam zubara na porcelanove zuby...mozes mi prosim povedat. Kde si si robila svoje a ci su kvalitne. Dakujem 🙂
@2lentilka3 ano robi peknu a dobru protetiku s velmi sikovnym laborantom. Mne nerobil,ale mojej dcere na prednom zube a pracovala som s nim, tak viem posudit 😉 . A najestetickejsia je zirkonkeramika
Aj ked najdrahsia. A je to velky pohodak, pacienti ho maju radi
@2lentilka3 už to bolo pred 5 rokmi
@lukynko222 dobrý prosím Vás poradíte mi kde ste si robili zuby