Pôrod v zahraničí - kedy vycestovať?
Zienky, tie ktore sa chystate ist rodit do zahranicia/ tie ktore ste tak rodit sli. Ako dlho pred terminom porodu planujete vycestovat/ ste vycestovali? Dakujem ja som zatial to naplanovala priblizne 15 dni pred terminom..je to skoro podla vas?
@sisaka no ja neviem ale mne dali vyplnit v nemocnici porodny plan a mohla som tam napisat naozaj cokolvek, pri porode sa spravali normalns a slusne. Jedine som nedala do vrecka lekarovi tak ten jediny mi to dal pocitit. Chcela som ist rodit 45 min autom ale nemala som odvahu na tu cestu tak som radsej ostala v meste. Cokolvek sa moze v minute zvrtnut a vycitala by som si to.
@sisaka
@evittam zeny, kazda moze mat so svk zdravotnictvom bud cisto dobre, cisto zle alebo mix skusenosti. Tak ak sa tu niekomu rodi dobre a je s tym spokojny tak je to uplne super. Ak ma niekto zlu skusenost tak ma to mrzi. Tak isto aj ja v cesku mozem mat zlu skusenost :D takze akceptujme ak niekto mal dobre/zle zazitky. Ale aj ked si rada precitam vsetky vase skusenosti a pribehy, tak o tom nebola moja tema :(
@amelia000 Ja tiez akceptujem skúsenosti a nazory. Ale jasne som napísala že som mala dieťa hned na pôrodnej sále pri sebe a uz ide niekto zo mňa robiť debila co je spokojný s tym ze ma len dve hodiny dieta pri sebe?! Nech sa mlada pani pristahovana do Kanady naučí čítat s porozumením.

@sisaka Ty si zažila ine. Ja co píšem. Bodka. Dieta hned so mnou, pôrod perfektný....