icon

Posielali ste kočiar na dobierku?

zuziki
7. apr 2013

mate skusenosti s posielaním na dobierku kočikov?

zivika
7. apr 2013

@zuziki ja som posielala...vsetko bolo nastastie bez problemov 🙂

josenka
7. apr 2013

@zuziki Ja som si objednávala kočík na dobierku a aby mala predávajúca istotu, že ho prevezmem, previedla som jej sumu dobierky na účet. Takto sa neobávala ani ona ani ja, predsa len poslať celú sumu za kočík sa mi nepozdávalo.

zuziki
autor
7. apr 2013

a ako to vlastne prebieha poslat na dobierku,bojim sa že si to neprevezme alebo my to pride spat

zivika
7. apr 2013

@zuziki ja som posielala kurierom...dosiel pred dom, odvazil a nalozil krabicu, vypisali sme sprievodny list a hotovo...ked druha strana prevezme balik, zaplati a do troch dni mas peniaze bud sekom, alebo na ucte (podla toho, co si ty vyberies)...

zuziki
autor
7. apr 2013

ved aj ja to chcem poslat kurierom,ale vačšinou chcu na dobierku.bolo mi poradené aby som tak neposielala,že lepšie kurierom,že mam istotu.ved cenovo je to ako vlastne?

zivika
7. apr 2013

@zuziki ved aj kurierom sa posiela na dobierku 🙂 cena sa da jednoducho zistit napr. na strankach slovenskej posty...ja si uz ceny nepamatam, bolo to rok a pol dozadu...

zuziki
autor
7. apr 2013

tak sa mám bat alebo nie poslat to na dobierku?a peniaze je lepšie ak pošle dopredu na učet a tak až zašlem tovar,Poradte nemam skusenosti,nechcem sa popalit

zivika
7. apr 2013

@zuziki to je na tebe, ako sa rozhodnes...jasne, ze je to risk, poielat na dobierku...ja som napriklad problem nemala, ale urcite sa najde niekto, kto problem mal...no, ak ti je ochotna poslat peniaze najskor na ucet, uz to nie je dobierka...vies, ja chapem aj tie baby z druhej strany...maju poslat nie malu sumu na ucet cudziemu cloveku a tiez si nemozu byt iste, ze im kocik odoslu...precitaj si hodnotenia na kupujucu, ak ma kladne, nemusis sa podla mna obavat, ze by dobierku neprevzala, no a ak ma zle hodnotenia, tak neposielaj...takisto by som dobierku neposielala ani neregistrovanej zaujemkyni...alebo sa s nou skus dohodnut, nech ti najskor posle nejaku ciastku priamo na ucet ako zalohu a o tolko potom zniz cenu pri posielani dobierky...

zuziki
autor
7. apr 2013

ved práve preto sa bojim že je neregistrovaná,ako tak tu čitam tak asi je lepšie tym kurierom

zivika
7. apr 2013

@zuziki neregistrovanej na dobierku radsej neposielaj...

zuziki
autor
7. apr 2013

ok dám si poradi´t a ˇakujem za rady všetkým

sudabe
8. apr 2013

@zuziki posli nå dobierku å polovicu penazi nech ti posle nå iver å dalsiu nå dobierku