Posielali ste kočiar na dobierku?
mate skusenosti s posielaním na dobierku kočikov?
a ako to vlastne prebieha poslat na dobierku,bojim sa že si to neprevezme alebo my to pride spat
ved aj ja to chcem poslat kurierom,ale vačšinou chcu na dobierku.bolo mi poradené aby som tak neposielala,že lepšie kurierom,že mam istotu.ved cenovo je to ako vlastne?
tak sa mám bat alebo nie poslat to na dobierku?a peniaze je lepšie ak pošle dopredu na učet a tak až zašlem tovar,Poradte nemam skusenosti,nechcem sa popalit
@zuziki to je na tebe, ako sa rozhodnes...jasne, ze je to risk, poielat na dobierku...ja som napriklad problem nemala, ale urcite sa najde niekto, kto problem mal...no, ak ti je ochotna poslat peniaze najskor na ucet, uz to nie je dobierka...vies, ja chapem aj tie baby z druhej strany...maju poslat nie malu sumu na ucet cudziemu cloveku a tiez si nemozu byt iste, ze im kocik odoslu...precitaj si hodnotenia na kupujucu, ak ma kladne, nemusis sa podla mna obavat, ze by dobierku neprevzala, no a ak ma zle hodnotenia, tak neposielaj...takisto by som dobierku neposielala ani neregistrovanej zaujemkyni...alebo sa s nou skus dohodnut, nech ti najskor posle nejaku ciastku priamo na ucet ako zalohu a o tolko potom zniz cenu pri posielani dobierky...
ved práve preto sa bojim že je neregistrovaná,ako tak tu čitam tak asi je lepšie tym kurierom

@zuziki ja som posielala...vsetko bolo nastastie bez problemov 🙂