Posielanie cez packetu
Ahojte, chcem sa opýtať, ako pošlem cez packeta balík tak, že budem mat peniaze vopred na účte? Myslím to tak že pošľú mi peniaze a keď peniaze prídu na účet pošlem im tovar.
@lejka218 na mail vám príde v podstate to isté čo do mailu. Keď ten co zadáva údaje komu to pôjde zadáva mail a telefón. Ja väčšinou spravím tak ze zadám svoj mail a telefón človeka komu predávam. Tým pádom mne prídu na mail tie isté info co kupujúcej na telefón. Ale áno v aplikácii sa zadáva mail a telefón. Každopádne Ak si kupujúci zadáva sám info do aplikácie. Kľudne môže dať aj jeho údaje, keďže vám na odoslanie stačí len ten kód, ktorý vám kupujúci pošle a ktorý je vygenerovaný aplikáciu. Je potrebný na odoslanie.
packeta neplatí nikomu peniaze..... Vám prídu na účet peniaze, ktoré zaplatí kupujúca napríklad predávate topánky za 10e... Príde vám na účet 10e.. Preto si pýta účet ...a ona si zaplatí packetu(poštovné) a vám pošle už iba kód, ktorý nadiktujete keď budete niekde posielať balíček.
@eva233 Zdravím, poprosím Vás poradiť, keďže sa nevyznám.Kupujúca to takto navrhuje.Je to v poriadku,lebo nepýta ani číslo účtu.
Kupujúca píše:
Objednávku zaplatím na stránke kuriérskej služby, peniaze dostanete na váš bankový účet, následne vás bude kuriér kontaktovať a koordinovať doručenie. Potrebujem e-mail a adresu bydliska, objednám a zaplatím dodávku a tovar, následne Vám príde potvrdenie objednávky a môžete ihneď dostať peniaze.
Prosím poradíte mi, kupujúca ma záujem o šaty, ktoré ponúkam, zaplatila poštovné s dobierkou cez packetu poslala vygenerovany kód. Neviem ci tomu mam veriť.. Nenapísala mi svoju adresu, len ja som jej mala poslať číslo účtu... Myslíte že je to ok? Pôjdem poslať balík bez akejkoľvek adresy nič len s tým kódom? A ako funguje dobierka cez packetu? Neprevezme si balík kým nezaplatí? Alebo ako? Ešte som tak neposielala :(
@janulik2306 ano tak to funguje... Vy idete len s kodom na akekolvek podacie miesto a na jeho zaklade vytlacia nalepku kde to pojde... Adresu nepotrebujete, max tak overit meno, ved to nejde na jej adresu, len na urcite vydajne miesto...
A dobierka netusim, nikdy som tak neposielala, max ju 2x zaplatila. Bud ona zaplati dobierku cez apku, alebo na mieste... Ale netusim, ako sa k Vam peniaze dostanu, snad poradi niekto, kto dobierku vyuziva
@lopka1313 ďakujem za odpoveď, už som si to preverila, zavolala som priamo do pakety a podla kódu som zistila koľko pani zaplatila dobierku
Keď dnes (vo štvrtok) zaevidujem zásielku, budem môcť podať aj v pondelok ? Nenašla som, koľko dní vlastne mám na podaj.
@iwet9 mám dnes niečo podobné. Tiež cez pacetu si kupujúci objednáva dopravu, a vraj mi prijde link kde si stiahnem peniaze na môj účet. Výber banky a prihlásenie do georga s heslom a menom. Stránka vyzerá vierohodne.
@novosadkova ale please! podvod! heslo do internetbankingu nezadavam NIKDY opakujem NIKDY cez tretiu stranu (okrem aplikacie george)
https://vseved.eu/otazka/ako-poslat-balik-cez-p... ak by stále niekto nevedel tak tu je podrobný návod presne podľa krokov a každý detail zahrnutý ako posielať cez packetu

@eva233 to číslo mi je jasné...ale to ostatné (mail a tel.číslo) neviem...v podstate tam by sa malo dostať nejaké číslo zasielky a cez to číslo by som to mohla pozrieť...