icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

Strana
pribinak
9. jún 2024

Hanba na 300 rokov ! Žiaľ !!!

victoriab
9. jún 2024

Grcam grcam grcam

autor
9. jún 2024

A ešte Republika 2 mandáty!!! 🤮

janai1
9. jún 2024

Čo ja ti vím, Republika je horšia 🤷🏽‍♀️

dixitka
9. jún 2024

Ja skôr nechápem, čo tam robí Republika 🙄

skolara
9. jún 2024

Aaa? Ty jediná mas patent na ,,správne” rozhodnutia a názory? Povedz nám koho mame voliť a čo si mame myslieť…

0silvia0
9. jún 2024

Veru hanba

gelifil
9. jún 2024

@skolara ano, ano, co progresivec, to spravny nazor😉😉😉

kofa77
9. jún 2024

Republika- to su volici harabina, sa teraz skratka realizovali

skolara
9. jún 2024

@gelifil to sme tu už mali, nadradenosť jedných ….

autor
9. jún 2024

Odpad národa toto smerovoličstvo. Za národ isto nie, jedine za Fica. Trebalo si napísať na tie vaše bilbordy pravdu milí smeráci. Na čo sa hrabete do EP do riti. Načo keď burcujete proti nej!!! Aby ste nám narobili ešte viac škody??? Pliaga jedna.

Ľudia čo ste ich volili hanbite sa!!!!!!
Hanbite sa pred mladými a rodinami, kroré utekajú preč z tejto diery. Budeme kvôli vám platiť vyššie dane lebo nemá na vaše smerozadky už kto robiť. Gratulujem vám k výsledku.

viestta
9. jún 2024

@skolara ked si predstavim kolko pejorativov uz vypadlo z ust predsedu Smeru na adresu tych "co nejdu s nim", tak za toho by som sa hanbila aj keby mi bol brat... Kedze je aj predseda vlady, tak sa ako obcan hanbim este viac. Uz len ten slovnik krcmoveho povalaca... Ako moze niekto tomuto cloveku zverit svoju krajinu?

miskakyska
9. jún 2024

...ja sa hanbím za tých, ktorí tu v jednom kuse bezdôvodne útočia ,nálepkujú a škatuľkujú ľudí, ktorí sa nikde ani slovom nezmienil koho volili... stačí len maličký povzdych nad vyjadrovaním niektorých dám a je človek hneď zaradený do skupiny, ktorá im vyhovuje...toto už hraničí s fanatizmom...to nemá nič spoločné s faktami😜😜

sara07
9. jún 2024

tak oni tam hlavne su ako uhrik napr, si ho vypočuju lebo musia už ked inak nejde, do žiadnej komisii ich radšej nepustia alebo len teda aby to bolo v rámci
že by tam niečo predkladali alebo niečo sa nedá povedat
platíček asistentov maju beru to je hlavné
nechápem prečo eu parlament teda tie strany čo su proti eu a proti eu nariadeniam ted neignoruju ale tak platik ako trafika je fajna

veklipo
9. jún 2024

@skolara
@gelifil
Skúsim Vám to vysvetliť, prečo ja, “progresívec” nadradene pozerám na brata, hoci ho mam strašne rada. Je to šikovný muž, dobrý otec, akurát niekde spravil chybu. Obaja sme z malej dedinky zo Severu. Ja mam 2 VS, on ledva maturitu. IQ aj EQ mame obaja rovnaké.
Ja pracujem v zahraničnej firme na vedúcej pozicii, on už 20r maká v NL na stavbách. Donekonečna mu opakujem, ze si musí šetriť na dôchodok, inak nebude mať v starobe nič. Ale on sa z mne neznámeho dôvodu boji migrantov. (Ako keby nejakí chceli na Slovensku žiť) a ze chudobu dako zvládne.
A tak je to s celým Slovenskom: my progresívci chceme posunúť Slovensko ďalej, druha strana to nechce, my sme z toho frustrovaní a sme pre vás arogantní.
Ale za bracha by som aj tak dala ruku do ohňa.

sara07
9. jún 2024

@miskakyska rozved to prosím som to vôbec ako nepochopila

sara07
9. jún 2024

@veklipo ano presne takto nejak , tolko sa boja že už ani nechcu rozmyšlat alebo ja neviem proste
tema imigrantov je tu pár rokov , no nevšimla som si že by tu napriek všetkému ozaj chceli ostat
tie dôchodky neviem čo si fakt myslia že ozaj budu alebo že si budeme mat kde na ne požičat

markusrasford
9. jún 2024

@gelifil tak ti pripomenie socialna demokracia tu roky kraľovala a brala ako po nebohom. Rád si prečítam co rozkradli progresivci. Ozaj kto sympatizuje s progresívnym Slovenskom ten ako ze čo? To není volič? To je nejaké monštrum? Iba čo búcha do stola ze za Boha a národ ten má patent na rozum?

sara07
9. jún 2024

@dixitka no čo uhrikovi sa tam páči
prd robi ale ma sa dobre
jeho hlavnym heslom je že chce zastavit nezmysly z eu ,
lenže volič nerozmyšla že on ako sám tam asi nič nezmôže, nič neprehlasuje, nič nezmení
proste totálne absolutne nič
toto vlastne tam ide presadzovat
oni fakt nerozmyšlaju podla mna , jednak si tie body odporuju
je jedno či eu je alebo nie je, z afriky sem bude stále pribudat zufalstvo pre nedostatok vody, potravy a vojny ..tak to je proste

mamina7070
9. jún 2024

ja sa skor hanbim za tvoj prejav bez stipky ucty k druhemu cloveku a jeho pravu na nazor
presne taketo vylevy posuvaju ludi na pomedzi na stranu smeru
ja som osobne negativne prekvapena skor z republiky

iwesska
9. jún 2024

Benova je v tom EP uz ako mumifikat. Nic tam nerobi,akurat co na kabelky zaraba. Ludia ju volia len preto,ze ju poznaju po mene,pre nic ine. A Blaha ked tam pride,nech si Che Gevaru nalepi na celo,hrdina,aby nielen doma,ale v celej EU vsetci vedeli aky je ....! A Milanko Uhrik najprv bliakal pred parlamentnymi volbami, ze prve,co urobi bude vystupenie z EU, lebo to je zlo,ale europske peniaze brat sa mu uz nehnusi . Ozaj len ludia s velmi nizkym IQ mozu zvolit do takejto institucie ludi,co si nakladaju do ust. Chvala Bohu, ze aspon zopar odbornikov tam bude🙏

autor
9. jún 2024

@mamina7070 Beňová opustite EP aj so súkmeníkmi, robíte nám tam hanbu.

tramtada31
9. jún 2024

Anonym, čo to tak prezivas a čo si cakala po parlamentných volbach, že 90% pôjde volit PS? Jednak ti poslanci v EU parlamente nič nezmôžu, za druhé SMERaci drzia v EU parlamente hubu a krok a dvíhajú rucicky za progresívne nezmysly (vid Benova za zákaz spaľovacích motorov a pod). Ja som pravicový volic, ale radšej tam mat Smer, ako PSkarov, ktori okrem aut nám tu za chvíľu zakážu chovat aj psov a za par rokov mať aj deti.

sara07
9. jún 2024

@iwesska práveže začala robiť
najnovšie tam bliaka a kriči , obhajuje fica a rušenie prokuratury je v poriadku ohana sa libanonskou zmluvou , opozičným eu poslancom zase vraví že sa maju hanbit že vyvažaju z demonštrácii nenávisť do eu parlamentu
úprimne radšej keby bola len ticho ked už tam teda je zvolená

mamina7070
9. jún 2024

autorka odporucam ti navstivit odbornika 😉

autor
9. jún 2024

@tramtada31 prosím tá 🙏🙏🙏 pozri si videjko ako tam tíško čušia. Hanba !!!

https://www1.pluska.sk/video/monika-benova-vyst...

sara07
9. jún 2024

@tramtada31 tu poslednu vetu si trocha prehnala
ty si čitala tie návrhy ohladne psov alebo len vytrhnuté utržky

autor
9. jún 2024

@mamina7070 máš pravdu kvôli situácii na Slovensku ho navštíviť budem musieť a žiaľ, nie len ja (aj na teba možno dôjde neboj).

aurora33
9. jún 2024

Autorka, napis ešte viac výkričníkov, nech to všetko vyznie ešte dramatickejšie…

dominikamacakova
9. jún 2024

Milujem nadávku "progresívny" 😀 Stavím sa, že 90% ľudí, ktorí ju používajú, netušia čo slovo "progresívny" znamená.

Strana