icon

Poslanie balíka na poštu

baja_24
29. sep 2021

Dobry den, chcela by som poslat balik, ale nie na miesto bydliska, ale na konkretnu postu. A teraz neviem, ako vypisujem balik a podaci listok. Mam napisat na balik meno osoby, ktorej posielam balik a adresu posty? Alebo pisem adresu tej osoby? A potom co pisem na podaci listok? Dakujem

natalienka12
•
29. sep 2021

@baja_24 najlepšie to máš cez EPH

nika82
•
29. sep 2021

napises jeho adresu a zaciarknes dorucenie na postu

suzitok
•
29. sep 2021

Nie je nutné uvádzať celu adresu, ale spravidla ju pise takmer kazdy, staci meno a obec/mesto - posta, PSČ...tieto baliky sa ale neoznamuju zltym listkom, iba formou mailu, alebo smskou

baja_24
autor
•
29. sep 2021

@nika82 A ako viem, na aku postu to pride? Pretoze to su dve rozdielne mesta...ona je mimo bydliska a chce to poslat do ineho mesta

nika82
•
29. sep 2021

tak nech si to da poslat na adresu tam kde sa aktualne nachadza je to si drahsie, ale dovezie jje to posta az k rukam

suzitok
•
29. sep 2021

@baja_24 ved napises nazov posty, na ktoru to ma ist...a názov toho mesta...

baja_24
autor
•
29. sep 2021

@nika82 Byva do vecera v praci a nema pristup k schranke

baja_24
autor
•
29. sep 2021

@suzitok Cize adresu osoby nepisem vobec?

nika82
•
29. sep 2021

tak na adresu do roboty

baja_24
autor
•
29. sep 2021

@nika82 nemoze, uz som sa pytala...iba na jednu konkretku postu

suzitok
•
29. sep 2021

@baja_24 nie je nevyhnutné pisat jej adresu...bezne si takto nechávam posielať balik, nema ho ako prevziať nespravna osoba, kedze o baliku nikto nikoho neinformuje, iba posta posle sms, alebo mail osobe, ktorej je určený...

lucia4
•
29. sep 2021

Robím na pošte, na balík napis meno osoby pre koho to je určené a ako adresu daj Posta ( názov dediny alebo mesta) +smerovacie číslo ( ak je tam viac pôšt tak aj určitú adresu)+ tel číslo konkrétnejšie osoby ( príde jej sms)

31majka12
•
29. sep 2021

Napis meno a priezvisko
Poste restante
ulicu kde sa posta nachadza
Mesto
A nalavo pod tvoju adresu
Napises balik na postu
A uvedies jej mobilny kontakt alebo mail
Posta ju bude informovat
@baja_24

11mirka22
•
29. sep 2021

@baja_24 stačí meno adresáta a smerové číslo a názov pošty, kde si to ma adresát vyzdvihnúť. A samozrejme tel číslo alebo email adresáta a podať to ako balík na poštu.