icon

Posledné slová od vašej milovanej osoby

31. júl 2022
bajka16
31. júl 2022

"Netráp sa, nejako to vyriešime." (Nevlastný otec keď odchádzal na cvičenie kde sa mu stala nehoda) 💔 Dodnes to mam v hlave ❤️

cocolino234
31. júl 2022

"Ľúbim ťa a dones mi zo školy jednotku" každé ráno sme si dali pusu na líce a išla mi zakrývať z okna. V tento deň ma výnimočné objímala a povedala, že má ľúbi. Vždy si budem myslieť, že cítila, že niečo príde.

mamulik10
31. júl 2022

Keď sa vrátiš pôjdeme na prechadzku a zmrzlinu ❤😒🙏 nestihla som to zial... :(

bessie12
31. júl 2022

,,este sa uvidime" tieto slova mi povedal moj krstny a ano videli sme, ale na jeho pohrebe 😢

dollyzv
31. júl 2022

Najlepší kamarát,poznali sme sa od škôlky 💔 ešte v ten večer zomrel na rakovinu 😭 deň pred tým sme sa lúčili osobne,vedel že to čoskoro pride a na ten pohľad keď som odchádzala a to ako ma držal za ruku nikdy nezabudnem 😢

au1994
31. júl 2022

Paradoxne si nepamätám, aké boli ich posledné slová, no presne si pamätám tie moje im.
S bývalým:
- Potrebujem čas, necítim sa ešte na nový vzťah.
Na druhý deň po rozchode sa zabil pri autonehode.
Pri najlepšom kamarátovi:
- Nebudem sa pozerať na to, ako ti o pár rokov pôjdem na pohreb.
Začal brať drogy, toto boli moje posledné slová, ktoré do dnes svietia v našej konverzácii. Tri roky sme sa nebavili, potom zomrel. Predávkoval sa ópiom z mladej makovice.
Spolubývajúca, keď odchádzala vykonzultovať si veci s ex:
- Mám vás všetky rada.
V ten večer skočila z mosta…

silvusa123
31. júl 2022

@au1994 prečo sa ľudia zabíjajú pre nešťastnu lásku preboha.. ja som takto prišla o sesternicu

krasaniejevsetko
31. júl 2022

Vecerna sms-ka od kamaratky,ktoru opustil manzel kvôli milenke: "neboj,som v poriadku,zijem." ...Na druhy den sprava od kamosky:"uz viac nevladzem,mam Ta rada,dakujem za vsetko."😢😭😪🙁😥

krasaniejevsetko
31. júl 2022

@krasaniejevsetko skocila pod vlak:((((

3simi
31. júl 2022

Ľúbim Vás všetkých. O 48 hodín mi volali že tu už nieje. Že srdiečko mojej mami navždy dobilo. Po druhej mozgovej príhode. 2 dni po mojich 25 narodeninách. Bolo to veľmi malo času čo sme mohli byť spolu.

janinah
31. júl 2022

Slová nie,len pohľad,ale taký,že naň nikdy nezabudnem....ked ho /otca/brala covid sanitka.

marca12
31. júl 2022

Ja si pamatam len pohlad. Lucila som sa s viacerymi rodinnymi prislusnikmi,ale na ten pohlad nikdy nezabudnem a trha mi srdce vzdy ked si spomeniem

janulik2008
31. júl 2022

slová nie, ale ako @janinah píše, pohľad.
Mala som 5 keď babku bral sused do nemocnice lebo sa dusila. Sedela v aute, ja som sa postavila na špičky aby som do auta videla. Pozreli sme sa na seba, neviem či to bolo do očí ale na ten pohľad nezabudnem nikdy. Babka sa z nemocnice nevrátila 😭 je tomu už cez 20 rokov ale doteraz si to pamätám.

viera77
31. júl 2022

@janinah Presne. Už vtedy som vedela, že ho viac živého neuvidím. Nebola to covid sanitka, ale mal mozgovú príhodu...a cestou v sanitke vraj ďalšiu. A za tých 5 týždňov, čo bol v nemocnici sme sa vôbec nevideli....lebo Covid a návštevy zakázané. Zomrel úplne sám, opustený, bezvládny, ležiaci doslova ako živá mŕtvola....videla som ho už len na pohrebe.

janinah
31. júl 2022

@viera77 ja už nikdy.ale pohrebna služba nám urobila foto z truhly.dlho som ich nevládala otvoriť....

domka222
31. júl 2022

Ako hovoríte o pohľade. Posledný krát, keď som videla starkého v nemocnici. Ten pohľad bol už taký "prázdny"😔

3009
31. júl 2022

Bolo to už pred 53 rokmi keď som odchádzala od babky vždy ma chodila vyprevádzať cez okno a ten jej posledný hĺbavý pohľad mám v sebe dodnes. Ten týždeň aj zomrela a viac som ju živú nevidela.

babatko17
31. júl 2022

Dávaj pozor na seba a deti. Posledné slová mojej maminky pred tým, ako zaspala a viac sa nezobudila

janulik2008
31. júl 2022

@viera77 tak to muselo byť strašne :( mama mi rozprávala keď zomieral jej otec že bola pri ňom. Ale už keď vedeli že je koniec tak mamu vypoklonkovali preč keďže bola tehotná tak nezomrel sám. Neviem si predstaviť aké to muselo byť keď bol sám:(

mell27
31. júl 2022

@janinah takých ľudí bolo cez kovid veľa 😪 strašné, čo tí ľudia museli zažívať ... Aj chorí a aj príbuzní ... ☹️

tani777
31. júl 2022

Nevolaj sanitku,nic mi nie je
Ocko povedal bratovi..po tom,co cele poobedie prezvracal,ocividne nu bolo strasne zle,odpadol..ked sa za par sekund prebral,brat volal zachranku,on mu povedal "nevolaj sanitku,nic mi nie je",odpadol druhykrat a uz ho brat so sestrou ozivovali,prisla zachranka..neprebral sa..masivny infarkt myokardu..uz to bude 18 rokov,ja som mala vtedy 12..ale pamatam si to uplne presne

janinah
31. júl 2022

@mell27 kto nezažil.nepochopi....

tara42
31. júl 2022

Ja nikdy nezabudnem na tie posledne sekundy ked som sa lucila po telefonate s mojim ocinom, ktory lezal na covid oddeleni a mali ho pustat za par dni domov. Povedala som mu, ze na nho myslime, zabudla som mu povedat slova, ze lubime Ta. A uz som mu hned na to nezavolala lebo bol dychavicny, nechcela som ho zas rozrusovat. Doteraz si to vycitam. V ten vecer ho ozivovali, nasledujuci den zomrel na plucnej. 😢

karolinakr
31. júl 2022

@au1994 to bola nehoda či kvôli tebe sa zabil bývalý? to tak vyzerá

karolinakr
31. júl 2022

Tento dokument je tak pekne spracovany Študenti, čo spachali samovraždu..jedna len oznamila, chcem to vsetko skončiť a chalan si volal s frajerkou cez skype 4 hodiny, ako pojdu spolu byvat, plany na leto, do prace atd. o 4.rano poslal spravu Lubim ta a vždy budem...a na to sa zabil..ona si nič nevšimla, žiadne zvlaštne spravanie, nič...

https://www.youtube.com/watch?v=wJ4BMrxflLA
bubinko1506
31. júl 2022

Zajtra ti zavolam, uz som unavena a zle sa mi dycha ( moja mama). Na druhy den som jej volala vecer, nedvihala, sms uz necitala. V ten vecer zomrela

andrejka1974
31. júl 2022

Ja si pamätám čo povedal môj muž svojmu dedkovi ako posledné slová narodil sa ti tretí pravnuk Matúško usmial sa a pár minút na to zomrel

mell27
31. júl 2022

@bubinko1506 a aj tak sa nájdu ľudia,ktorí prehlasujú, že kovid bol výmysel...

bubinko1506
1. aug 2022

@mell27 urcite sa najdu aj taki. Moja mama kovid zvladla, zabila ju rakovina, metastazy znicili pluca a vnutorne organy