icon

Pošta

ladybug138
3. dec 2021

Ma Slovenska posta nejaku poruchu, ze jej trva teraz dorucit balik viac ako pat dni??? Uz mi dva baliky trcia niekde v preprave, pritom nejdu z daleka...🤦

agacela
•
3. dec 2021

@ladybug138 majú bordel … to je asi tak vsetko … kurier ki nechal v pondelok ráno balik na pošte a v utorok ma Prehovárali že ho tam nemajú … zavolala som kuriérovi ten mi znova potvrdil že ho tam doručil tak som ich donútila hľadať ho … zázračne do 2min ho našli 🤷‍♀️ Len tolko k tomu

petko81
•
3. dec 2021

@ladybug138 robila som dorucovatelku pred otehotnenim. Nech si ide každý vyskúšať pred vianocami robiť na postu ci dorucovatelku alebo do priehradky kopa balikov ne prevzatých. Dorucovatelka sa s balikmi, katalógmi a normanlou poštou trepe na rajon, u mas chodia peši tam. Naspet aj 10azb15km
A ludia prijdu na postu a vrieskaju jak nepricetni.
Teras tam je toho fakt veľa treba mat trpezlivosť

lubka73
•
3. dec 2021

kazdorocna porucha = Vianoce , maju toho velmi vela a preto to trva dlhsie, rovnako to je aj pri kurieroch nestihaju a robia az do vecera , ostava nam len trpezlivo cakat

lubka261
•
Autor odpoveď zmazal
•
viera77
•
3. dec 2021

Čakám od utorka rána, kedy bol odoslaný, doteraz len zápis, že je odvtedy v preprave, žiadna ďalšia info....smer z BB do NZ.

lucia375
•
3. dec 2021

@ladybug138 Aj u nás na pošte tak ako všade ľudia vypadávajú kvôli korone. Robíme čo môžeme, ale chýbajú zamestnanci.

matkahelka
•
3. dec 2021

@ladybug138 ja som dnes chcela priplacat 1.triedu a rovno mi pracovnicka za priehradkou povedala, ze je to zbytocne, lebo na dalsi den to dorucene nebude, kedze toho maju strasne vela

viera77
•
3. dec 2021

Takže "záhada" nedoručených balíkov je vyriešená😉 Tiež som nevedela, čo sa zrazu deje, nejako ma ten vianočný čas a výpadky zamestnancov ani nenapadli...a tiež info o nepriplácaní 1.triedy prišla vhod, keďže som takto chcela poslať zásielky.

stary_ujco
•
3. dec 2021

Je korona, maju vypadky personalu
Je pred vianocami, maju naval
Zaviedli lockdown, online nakupuju este aj ti co by inak sli do auparku
Bol navyse black friday a cyber Monday, to su nasobne počty balikov v preprave

nikpa
•
3. dec 2021

@ladybug138 je december, čas pred vianocami a pred mikulasom býva pošta najviac vyťažená v roku. Im aj tak trvá dodržať lehoty ktoré sľubujú a teraz duplovane.

nelca84
•
3. dec 2021

@ladybug138 predstav si, aj posta ma problem s vypadkom zamestnancov, na nasej poste boli predminuly tyzden v praci dvaja z deviatich dorucovatelov. Aj tam su len ludia a nemozu pracovat 24 hodin denne. A ze je najhorsie obdobie v roku co sa balikov tyka asi nemusim hovorit.

evabb35
•
3. dec 2021

@ladybug138 majú teraz veľa na pandemickej PN.

ladybug138
autor
•
3. dec 2021

Ten covid mi vobec nenapadol 🤦 no, esteze som darceky objednala vcas 😂