icon

Postavičky Stikeez z Lídlu

reny363
18. júl 2014

Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??

samuelpetrik
14. aug 2014

Ak mi niekto pošle trblietavú tesco kartičku č. 78 alebo č. 144, vymením za stikeez. Vopred veľmi pekne
ďakujem.

vannillka
14. aug 2014

Má niekto záujem o výmenu?máme chezz a hip-hip.potrebujeme giny joe, froggy a nemáme ani jednu rybičku.píšte na IP.

zuzanitaina40
14. aug 2014

@reny363 a ake mate postavicky?

diduska777
14. aug 2014

Ahojte, chcela by som kúpiť kufrík, ak máte niekto na predaj, prosím ponúknite. Ďakujem pekne 🙂

sue
14. aug 2014

AHojte, mám navyše Cheezz, Cow, Piggy, Loggy a Hip-Hip - ponúknite prosím... zháňame Gloo-Gloo, Froggy, ale aj ďalšie 🙂

zunolu
14. aug 2014
sue
14. aug 2014

@zunolu vymeníme Piggyho za Froggyho alebo Puffyho alebo Bunnyho alebo Frankeyho... čo si poviete 🙂

f3rari
14. aug 2014

@ela13 poslem Vam za postovne toho zeleneho Chompyho ak ho este nemate
@zunolu a Vam toho Dolfyho,Guinnyho,Fida a Snakyho ak teda ste este nezohnalia chceli by ste.
My sme to dostali k nakupu ale nezbierame ich..

sue
14. aug 2014

...ak by náhodou niekto...vymeníme, v prípade, že sa chce niekto "len zbaviť" pošlem známku...

zunolu
14. aug 2014

@f3rari Ano chcela by som

hermina_
14. aug 2014

@sue hip-hip potrebujeme a ponukame puffy 😉

sue
14. aug 2014

@hermina OK 🙂 ako sa dohodneme?

hermina_
14. aug 2014

@zunolu bunny, frankey potrebujeme a ponukame froggy, guinny, snaky, sharky alebo dolfy 😉

viera77
14. aug 2014

ahojte, vymenim CHEEZ a DOLFY za posledne dve chybajuce FRANKEY a GIRY JOE.....najlepsie by bolo obidve naraz koli postovnemu, dakujem 🙂

f3rari
14. aug 2014

@sue Poslem Vam toho Chompyho za postovne ak chcete..my nezbierame..

daanka85
14. aug 2014

Ahojte. Potrebujeme: ‪#‎orby‬ (jednooký zelenáč emoticon), ‪#‎puffy‬ (ovečka), ‪#‎cow‬ (kravička), ‪#‎froggy‬ (žabka). Na výmenu máme: ‪#‎ely‬, ‪#‎piggy‬, ‪#‎frankey‬, ‪#‎puff‬-puff, ‪#‎snaky‬, ‪#‎cheez‬ .. Pomôže nám niekto dokončiť zbierku?? Ak má niekto aj na predaj alebo posunie za postovne... - ponúknite 😉 Vdaka

emmusik11
14. aug 2014

Vymením stikeez za prázdny kufrík na šmolko domino

charllotte
14. aug 2014

ZOSTALI MI POSLEDNE 3 FIGURKY : KACKA, SLONIK A ORBY.........IP 🙂 🙂 🙂

charllotte
14. aug 2014

KUPIM KUFRIK STIKEEZ 🙂 🙂 🙂

jankavt1
15. aug 2014

Zdravim. Mam navyse tieto. Predam 0.50€/ks. Ked mate zaujem, tak IP.

burina111
15. aug 2014

ahoj máme na výmenu:
frankey, puff-puff, igor, hip-hip, orby

potrebujeme:
moody, fido, piggy, ely, giry, frogy, cheezz,

misa91
15. aug 2014

Predám.

hermina_
15. aug 2014

potrebujeme: orby, fido a bunny
ponukame na vymenu: igor 2x, chompy, puff-puff, puffy, guinny, dolfy, sharky, papsy, froggy
dakujeme 🙂

selina.liana
15. aug 2014

@diana2007 postavičky som si kúpila a do dnešného dňa mi neprišli!!!!

somjankad
15. aug 2014

na vymenu mame- puff-puff, moody, cheezz, papsy, hip-hip,froggy
potrebujeme- bunny, sharky (Aj kupim)

diana2007
15. aug 2014

@selina.liana ja viem že ste si kúpila , peniaze mi prišli v utorok a balíček je na ceste k vám, tak si prosím odpustite tie výkríčníki..nikde nieje napísané že Vám balík musím poslať hned v ten den ako prídu peniaze..chodím totiž aj do práce..Dakujem

selina.liana
15. aug 2014

@diana2007 už som vám písala viac krát a bez odpovede to bolo, preto tie vykricniky. Ak balíček príde dám info. Pekný dnik

diana2007
15. aug 2014

tak neviem neviem lebo mne vôbec nič od Vás neprišlo..kebz som Vám balík týžden neposielala tak nič nepoviem že nepošlem balík ani sa neozvem..ale kvôli 2 dnom takýto cikrus..pekný den

selina.liana
15. aug 2014

@diana2007 chcete to rozoberať tu verejne kedy sme prestali spolu komunikova a kedy ste sa opäť ozvali? Mne to problém nerobí. Ako náhle mi príde balíček hneď vám to sem verejne napíšem. Keď niekomu pošlem peniaze a zostane bez komunikácie je pre mňa veľa aj dva dni. Nekupujem prvý krát týchto panáčikov jednej pani som V pondelok poslala peniaze do inej banky tak isto ako vám a v stredu boli panacikovia doma. Dnes je piatok a zatial nič. Samoztejme rešpektujem že chodíte do práce,ale napísať aspoň že peniaze nabehli balíček nestíham poslať hneď ale vo štvrtok napr také jednanie tiež respektujem ale nie zostať ticho. To sa mi proste nepacilo.

marienka270
15. aug 2014

@zunolu ahojky, mam pre vas Orby, Fido, Guinny alebo Sharky. vyberte si, ktorych troch potrebujete, my by sme chceli Cow, Puffy, Frankey. pomenime? dakujem