Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Má niekto záujem o výmenu?máme chezz a hip-hip.potrebujeme giny joe, froggy a nemáme ani jednu rybičku.píšte na IP.
@reny363 a ake mate postavicky?
Ahojte, chcela by som kúpiť kufrík, ak máte niekto na predaj, prosím ponúknite. Ďakujem pekne 🙂
AHojte, mám navyše Cheezz, Cow, Piggy, Loggy a Hip-Hip - ponúknite prosím... zháňame Gloo-Gloo, Froggy, ale aj ďalšie 🙂
ahojte, vymenim CHEEZ a DOLFY za posledne dve chybajuce FRANKEY a GIRY JOE.....najlepsie by bolo obidve naraz koli postovnemu, dakujem 🙂
Ahojte. Potrebujeme: #orby (jednooký zelenáč emoticon), #puffy (ovečka), #cow (kravička), #froggy (žabka). Na výmenu máme: #ely, #piggy, #frankey, #puff-puff, #snaky, #cheez .. Pomôže nám niekto dokončiť zbierku?? Ak má niekto aj na predaj alebo posunie za postovne... - ponúknite 😉 Vdaka
ZOSTALI MI POSLEDNE 3 FIGURKY : KACKA, SLONIK A ORBY.........IP 🙂 🙂 🙂
KUPIM KUFRIK STIKEEZ 🙂 🙂 🙂
ahoj máme na výmenu:
frankey, puff-puff, igor, hip-hip, orby
potrebujeme:
moody, fido, piggy, ely, giry, frogy, cheezz,
potrebujeme: orby, fido a bunny
ponukame na vymenu: igor 2x, chompy, puff-puff, puffy, guinny, dolfy, sharky, papsy, froggy
dakujeme 🙂
@diana2007 postavičky som si kúpila a do dnešného dňa mi neprišli!!!!
na vymenu mame- puff-puff, moody, cheezz, papsy, hip-hip,froggy
potrebujeme- bunny, sharky (Aj kupim)
@selina.liana ja viem že ste si kúpila , peniaze mi prišli v utorok a balíček je na ceste k vám, tak si prosím odpustite tie výkríčníki..nikde nieje napísané že Vám balík musím poslať hned v ten den ako prídu peniaze..chodím totiž aj do práce..Dakujem
@diana2007 už som vám písala viac krát a bez odpovede to bolo, preto tie vykricniky. Ak balíček príde dám info. Pekný dnik
tak neviem neviem lebo mne vôbec nič od Vás neprišlo..kebz som Vám balík týžden neposielala tak nič nepoviem že nepošlem balík ani sa neozvem..ale kvôli 2 dnom takýto cikrus..pekný den
@diana2007 chcete to rozoberať tu verejne kedy sme prestali spolu komunikova a kedy ste sa opäť ozvali? Mne to problém nerobí. Ako náhle mi príde balíček hneď vám to sem verejne napíšem. Keď niekomu pošlem peniaze a zostane bez komunikácie je pre mňa veľa aj dva dni. Nekupujem prvý krát týchto panáčikov jednej pani som V pondelok poslala peniaze do inej banky tak isto ako vám a v stredu boli panacikovia doma. Dnes je piatok a zatial nič. Samoztejme rešpektujem že chodíte do práce,ale napísať aspoň že peniaze nabehli balíček nestíham poslať hneď ale vo štvrtok napr také jednanie tiež respektujem ale nie zostať ticho. To sa mi proste nepacilo.
@zunolu ahojky, mam pre vas Orby, Fido, Guinny alebo Sharky. vyberte si, ktorych troch potrebujete, my by sme chceli Cow, Puffy, Frankey. pomenime? dakujem

Ak mi niekto pošle trblietavú tesco kartičku č. 78 alebo č. 144, vymením za stikeez. Vopred veľmi pekne
ďakujem.