Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@horana ahojky, potrebujem od vas aj Loggyho aj Dolfyho a vymenim za nejake dve, ktore chybaju vam. dakujem
@basa23 ahojky, potrebujem od vas tucniaka Giunnyho a prasa Piggy, vymenim za nejake dve, ktore potrebujete vy. dakujem
@marienka270 OK 🙂 , ktorekolvek 2 z : sharky, bunny, frankey, puff-puff, orby, igor, puffy, gloo-gloo
dakujem, mam pre vas igora a frankeyho. moze byt?
na vymenu mam uz len LOOGY 3x, SHARKY, COW, DOLFY, QUINNY ak niekto potrebuje
@horana dakujem, mam pre vas igora a frankeyho. moze byt?
@reny363 ahojky, potrebovala by som Dolfy, Quinny, Loggy. vymenime? ake potrebujete vy? dakujem
ahojte,mame na vymenu 1.MOODY,12.BUNNY,14.COW,17.SHARKY,22.GIRY JOE,24.FROGGY
potrebujeme 6.CHEEZZ,7.ORBY,9.FIDO,10.PUFFY,15.PIGGY,23.HIP-HIP
dakujem 🙂
My mame na vymenu: Froggy zaba, Loggy korytnacka, Kitty macka, Moody fialovy. potrebujeme: Snaky, Frankey, Chompy, Igor, Puffy, Bunny, Cow, Piggy, Gloo-Gloo, Guinny, Giry Joe, Hip-Hip.Dakujeme.
Ahojte,my zhaname: ely, giry joe, hip-hip, frogy, piggy,sharky, cow, gloo-gloo, guinny,dolfy, puffy, bunny, moody,snaky, frankey, puf-puf, cheezz, igor. Aj kupim za rozumnu cenu
Dakujem
Anka
Ahojte,mala by som zaujem o postavicky,
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov + jedna komplet seria - chyba jedno cislo - ale nepodarilo sa nam dozbierat,tak som sa rozhodla,ze zbierku c.2 rusim...
zo striebornych este mame:
3,14,32,44,51,78,96,111,131,144,170
44,180 - rezervovane,ale zaujemkyne sa od vcera neozvali...
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;) v pripade zaujmu piste IP....dakujem.
Ak ma niekto na prdaj postavicky, poprosim IP. Dakujem
ahojte potrebovali by sme CHEEZZ - fialovú príšerku s vyplazeným jazykom a sloníka... na výmenu máme ružové príšerky - tá posledná - IGOR, ŽIRAFKU a MAČKU
Ahojte, mám záujem o figúrky Stikeez z Lidlu, ak by sa niekto našiel kto by mi ich predal za poštovné, prípadne ponúkol za rozumnú cenu. Mám zvyšné Tesco a Billa kartičky. Vopred ďakujem za všetky ponuky. V prípade záujmu píšte IP.
AHOJ,
POTREBUJEM:
LOGGY, KITTIE, HIP-HIP, BUNNY, SNAKY, MOODY, FRANKEY, ORBY, GIRY JOE, PUFFY, GLOO-GLOO, COW, ELY
MAM NA VYMENU:
FIDO, IGOR
Ahojte, tiež zbierame figúrky, len zatiaľ nemáme na výmenu, ponúkam Disney kartičky Tesco (všetky obyčajné + strieborné 180,170,150,144,131,125,111,78,66,32) 😉
Ahojte,
potrebujem chompy, orby, igor, kittie, papsy, piggy, loggy, sharky, dolfy, giry joe
mam hip-hip, gloo-gloo, 3x frankey, 2x snaky, fido, 2x puffy
Potrebujeme slonika a na vymenu rybka zlta, delfin, macka a ruzova priserka igor...
Prepacte ale uz je to rezervovane len som to este nestihla stiahnut 🙂
odkupim nejaké postavičky, hocijaké, nechodíme do lidlu moc často, dakujem

@lucy621 a tesco karticky ake potrebujes?