Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Zháňam Papsy
potrebovala by som jednu postavičku cheezz kúpim len je ochotná nejaká mamička poslať aj 1 ks ? dakujem alebo pošlem aj na výmenu par mame aj na vymenu
potrebovala by som postavicku MOODy, CHOMPy, PUFFy, BUNNy, GLOO-GLOO, Dolfy, Froggy.
Máme na výmenu Kittie,Piggy, Fido, Papsy, Hip-Hip
@dius a aké máš na výmenu?
my potrebujeme LOGGY, GLOO-GLOO, GUINNY, DOLFY, FIDO, MOODY, SNAKY, TRANKEY, ORBY... ma niekto na vymenu? my mame naviac KITTIE, PUFFY, BUNNY, PIGGY, CHOMPY, PUF-PUF
kamaratka preda elly,kiti,giry joy,snaky,chompy,froggycheez,pufpf,orby.niekore maaj viackra rovnake.
Ja len tolko ze ak niekto kupujete od viky11 dala by som si pozor. Komunikacia s nou je prakticky nemozna, odpoveda uplne od veci. Najprv slubi ze posle, naco som napisala ze cakam. O tyzden sa pytam ci poslala, ona odpise ze som neprjavila dostatocny zaujem, tak sa zariadila a poslala niekomu inemu. komunikacia na urovni 5- rocneho dietata, aj to jej asi lichotim....
Máme na výmenu tieto postavičky: 2x guinny, 2x fido, 1x papsy, 1x dolfy, 1x cheezz, 1x puff-puff
Potrebujeme: bunny, piggy, scharky
cena za 1kus: 0,40E + poštovné
potrebujem 1x cheezz a 1x puf puf
navyse mam :2xfido, 2xchompy, 2xorby, 2x frogy, 3x hip-hip, 3xfrankey, 2x igor, 3x dolfy, 3x quinny, 2x snaky, 1x loggy, 1nely, 1xmoody, 1x bunny, 1x kitty, 1x ely, 1x papsy
vymenim, nepredavam, popripadne ak budem mat vsetky darujem
Ponukam strieborne disney karticky : 78 , 131 a vela obycajnych na vymenu za figurky stikeez.potrebujem : orby , puffy , bunny , froggy , na vymenu mam uz len kittie a snaky , dakujem 🙂
Vymenim figurky SNAKY, IGOR, ELY.......................za figurky ktore nam chybaju a to FROGGY, PIGGY, LOGGY, PUFFY, KITTIE, ORBY, CHOMPY, FRANKEY. Popripade odkupime, ale len vsetky co nam chybaju spolu. Popripade ponukam aj disney karticky, nezbierame ich.
ahojte mám na výmenu SHARKY,PUFF-PUFF,KITTIE a ja potrebujem GIRY JOE,COW
Dobry den chcela by som sa spytat kedze sme v case ked v obchode boli aj kufriky neboli doma ci nahodou niekto nema navyse jede rada by som odkupila
Zhanam posledne figurky : orby , puffy , bunny , frogy , prosim , pomozte nam dozbierat , mam aj disney karticky na vymenu , dakujem emoticon
predám všetky figúrky - spolu. 0,40 kus
Dobry vecer mame navyse comby, orby 2x, bunny, ely, rada vymenim za tie co potrbujeme mi, dakujem 🙂🙂
Potrebovali by sme fido, kittie, cow, loggy, gloo-gloo, dolfy, giry, joe, hip hip, foggy. 🙂
Predám 2xpapsy a 1x piggy ks 0,50€
Čaute. Kúpime igora, tučniaka a puff puff ružové strašidlo. Prípadne aj vymením. Nejaké máme navyše.

@liliana2
mám gloo -gloo.Vymenila by som za Papsy.