Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Ahojte, nemáte niekto na predaj kufrík i vrecko?
Ešte raz ja. Som zabudla odpisať som z Malaciek tak by bol super aj osobný odber. Potrebujem igora, pufa a tučniaka. Kúpim, vymením.
Predám 2x papsyho
1x piggyho
Tak 1x Papsy a piggy
@natyfuky mám igora, potrebujeme gloo gloo žltú rybku
kúpim zvieratka stikeez korytnakčku slona a prasiatko, Ďakujem 🙂
Ahojte potrebujem už len poslednú figúrku Puff-Puff aj kúpim.Mám nejaké aj na výmenu ďakujem
@sunflower201280 chcela by som vymeniť všetky tri naraz. Dakujem
Predám 2x Papsy a 1x piggy ks= 0,50€ 🙂
Dobrý deň, nenašli by sa tu ešte tieto 4 postavičky - Ely, HIp-Hip, Puf- Puf, Orby? Mám na výmenu sharky, giry joe, frankey, moody (prípadne disney tesco kartičky, aj nejaké strieborné). Ďakujem.
@tinuska1801 Ak ešte potrebujete giry joe tak by som ho rada vymenila za ely
ahojte, pozrite si moje inzeraty, v pripade zaujmu - ip, na cene sa da popripade dohodnut 🙂
mam nejakew figurky este navyse,ak ma neikto zaujem napiste
@karkulka2 dakujem, uz som ju vymenila. 🙂
ahojte som z Levíc a rada vymením STIKEEZ mám navyše koritnačku(loggy), snaky, cheezz(2x), žirafa, igor(2x), delfín(dolfy), pes(Fido) a ja potrebujem žralok(sharky), žabku(Froggy), Orby, Chompy, dakujem
ahoj potrebujeme korytnacku zajaca a ovcu mame aj na vymenu dakujem
ahojte, máme na výmenu hip-hip, bunny, orby, moody, franky
potrebujeme2x ely, fido, piggy
predám všetkých 24 figúriek - spolu alebo min. 10 kusov. 0,40 za kus
Potrebovali by sme poslednu figurku PRASIATKO Piggy, mame dost na vymenu tak prosim u koho je este aktualna tak mi napiste. Dakujem
predam papsyho a piggyho
@viky11 kupim od vas prasiatko prosim info do spravy
Ahojte, kamoska zhana piratsky poklad c. 13 ( hvezdicky - modre, zelene a cerevene ), suhvezdia Beran a Jednorozec. ta druha kamoska zhana mliekaren c. 5, 6, 8, 9, 11, 15, 16. aj postavicky z lidl Stikeez.
na vymenu abo kupim. napiste do IP. dakujem.
viem zohnat buduci tyzden krabicu na stickeez, ak ma niekto zaujem piste...
vymenim postavicky z lidla za magnetky
ahojte mám na výmenu 2-MOODY,1-FRANKEY,1-PUFF-PUFF,1-CHEEZZ,1-KITTIE,1PUFFY,1SHARKY,1FROGGY a ja potrebujem už len COW
@kvietok2014 , ahoj, my by sme potrebovali Puff puff, Frankey, ja by som ich aj kupila 🙂
Mame na vymenu Froggy, Chompy, Fido, Orby, IGor, Snaky.... potrebovali by sme Giry Joe, Gloo gloo, frankey, puff puff

Ahojte! Potrebujem už len poslednú figúrku a to žltú rybku gloo gloo. Na výmenu mám igor, ely, snaky, cheezz a fido . Má niekto prosím tú rybku?