Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce Disney karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Ahoj @kvietok2014, máme Cow a potrebovali by sme: Cheezz, Sharky a Froggy. Dohodneme sa?
Pre ostatných: máme Igor, Hip-Hip, Cow, Fido, Franky, Ely, Puf-Puf. Potrebujeme: Cheezz, Bunny, Papsy, Sharky, Giry Joe, Frogy. Ďakujeme! ;)
@miroslavavaljentova Ahoj, je to este aktualne? potrebovali by sme kravicku a zabu. dakujem za odpoved
@mataf13 kravičku ešte mám, žabky mi majú poslať dve, takže jedine, že na ňu počkáte, tak Vám to posuniem 🙂
Dobrý potrebujem pre svoju dcérku do zbierky súrne SNAKY, FRANKY, CHOMPY, ORBY, SHARKY, ELY, HIP-HIP. SÚRNE ZAŠLITE MI ICH DOPORUČENÉ NA MOJU ADRESU TERÉZIA PACHINGEROVA VINOHRADNÍCKA 11 LEVICE 93401 PROSÍM
ahoj, mam na vymenu 2x dolfy, 2x Frankey, kittie, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Moody, 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale aspon 2 ks spolu 🙂
Kamaratka ma este par postaviciek na predaj a tiez disney leskle karticky nejake jej zostali a vela obycajnych karticiek.
Ahoj, potrebovala by som hip-hip, snaky, papsy, cheez, frankey, piggy, igor, dolfy, na výmenu ponúkam nálepky z čokoládiek animal kingdom.
potrebujem FIDO, QUINNY a ELY
a mám Moody, Frankey, Puf-Puf, Orby, Papsy, Sharky, a Gloo-Gloo
Pekný deň. Mám na predaj: Froggy, Snaky, Frankey, Piggy a 2xChompy. 0,40 €/ks + pošta
ahojte, potrebujeme ešte posledné tri figúrky: orby, puffi, dolfy,
na výmenu máme : igor, quinny, cheezz, 2x gloo gloo, 2x giry joe
najlepšie všetky 3ks spolu... 😉
Ahojte, prijmem ako darcek, alebo kupim za rozumnu cenu z kufrika
I. rad: snaky - c.2, frankey - c.3,cheezz - c.6, orby - c.7, igor - c.8
II. rad: fido - c1, puffy - c.2, papsy - c.5, cow - c.6, piggy - c.7
III. rad: loggy - c1, sharky - c.2, glo-glo - 3, guinny - 4
IV. rad: girz joe - c.2, hyp-hyp - c.3, froggy - c.4,
dakujem a prajem peknz den
Ahojte,
mam na výmenu :
Frankey,Fido,2xCheezz,Moody,Piggy
a potrebovala by som:
Loggy,Sharky,Kittie,Hip-Hip,Bunny,Snaky,Guinny,Papsy,
Puff-Puff,Orby,Giry Joe,Puffy,Chompy,Cow,Ely
ahoj, mam este na vymenu 2x Frankey, Dolfy, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale poprosim aspon 2 ks spolu 🙂

@mamina084 s kostikou a hoc jake