Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce Disney karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Ahoj @kvietok2014, máme Cow a potrebovali by sme: Cheezz, Sharky a Froggy. Dohodneme sa?
Pre ostatných: máme Igor, Hip-Hip, Cow, Fido, Franky, Ely, Puf-Puf. Potrebujeme: Cheezz, Bunny, Papsy, Sharky, Giry Joe, Frogy. Ďakujeme! ;)
@910 ahoj ake mas postavicky ja mam kostikov tie magnetky
@barbora23999 postavicky uz nemam
@miroslavavaljentova Ahoj, je to este aktualne? potrebovali by sme kravicku a zabu. dakujem za odpoved
@mataf13 kravičku ešte mám, žabky mi majú poslať dve, takže jedine, že na ňu počkáte, tak Vám to posuniem 🙂
Poprosim Vas, pockala by som. Dakujem krasne
Ahojte,aj ja by som mala zaujem ma este niekto na vymenu alebo predaj?
Dobrý potrebujem pre svoju dcérku do zbierky súrne SNAKY, FRANKY, CHOMPY, ORBY, SHARKY, ELY, HIP-HIP. SÚRNE ZAŠLITE MI ICH DOPORUČENÉ NA MOJU ADRESU TERÉZIA PACHINGEROVA VINOHRADNÍCKA 11 LEVICE 93401 PROSÍM
ahoj, mam na vymenu 2x dolfy, 2x Frankey, kittie, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Moody, 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale aspon 2 ks spolu 🙂
Kamaratka ma este par postaviciek na predaj a tiez disney leskle karticky nejake jej zostali a vela obycajnych karticiek.
dobrý deň, daruje niekto kravičku chýba nám už len tá ďakujem
ma niekto prosim korytnacku a ovcu?
Ahoj, potrebovala by som hip-hip, snaky, papsy, cheez, frankey, piggy, igor, dolfy, na výmenu ponúkam nálepky z čokoládiek animal kingdom.
potrebujem FIDO, QUINNY a ELY
a mám Moody, Frankey, Puf-Puf, Orby, Papsy, Sharky, a Gloo-Gloo
Pekný deň. Mám na predaj: Froggy, Snaky, Frankey, Piggy a 2xChompy. 0,40 €/ks + pošta
ahojte, potrebujeme ešte posledné tri figúrky: orby, puffi, dolfy,
na výmenu máme : igor, quinny, cheezz, 2x gloo gloo, 2x giry joe
najlepšie všetky 3ks spolu... 😉
Predám všetky postavičky 0,40 za kus - iba spolu
Predam stikeez fugurky viac IP
Ahojte, prijmem ako darcek, alebo kupim za rozumnu cenu z kufrika
I. rad: snaky - c.2, frankey - c.3,cheezz - c.6, orby - c.7, igor - c.8
II. rad: fido - c1, puffy - c.2, papsy - c.5, cow - c.6, piggy - c.7
III. rad: loggy - c1, sharky - c.2, glo-glo - 3, guinny - 4
IV. rad: girz joe - c.2, hyp-hyp - c.3, froggy - c.4,
dakujem a prajem peknz den
Ahojte,
mam na výmenu :
Frankey,Fido,2xCheezz,Moody,Piggy
a potrebovala by som:
Loggy,Sharky,Kittie,Hip-Hip,Bunny,Snaky,Guinny,Papsy,
Puff-Puff,Orby,Giry Joe,Puffy,Chompy,Cow,Ely
ahoj, mam este na vymenu 2x Frankey, Dolfy, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale poprosim aspon 2 ks spolu 🙂

@mamina084 s kostikou a hoc jake