Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@rainbow1313 zdravim z tych cisel co uvadzate mate aj viac kusov? Potrebovala by som cislo 16 (cragy) ale 3 krat ak mate?
Dobry vecer. Prosim mate niektorá nejake postavicky navyse? Chcela by som pre malu, je uplne jedno ake, nepusti ich z ruk 🙂 a my mame lidl trochu daleko od nas. Pekne dakujem zatial 🙂
ahoj mam na vymenu stikeezky najlepsie vymena osobne Prešov .Mam 2xGoupy, 2xClam, Tuffy,Billy, Winker, Drup , Toodalou , nemam ambiciu nazbierat vsetkych len by som rada pomenila syncekovi aby sme nemali rovnakych , prvu seriu sme nazbierali komplet este nam ostali naviac Igor, Kittie,Gloo-gloo, Puff-Puff ak nahodou este vam chyba z prvej alebo ste nezbierali vtedy a chcete svojmu dietatku urobit zbierku pestrejsiu tak radi vymenime aj tychto za nieco z tych aktualnych 😉
@rainbow1313 kupim stikeez c 10, 12 a 20. dúfam ze ich máte a môjmu synovi sa podarí vyzbierat celú sériu
@gabca75 mate spravu
potrebujeme: beany,boo,goupy,billy,kha
kúpim za rozumnú cenu,poprípade vymením za nejaké vecičky,ktoré mám na bazári....rôzne magnetky,hračky z kinderiek,figúrky,tesco kartičky...
ma niekto navyse figurky za postovne?
už nám chýba len billy....máme navyše nohorse
Ahojte,potrebovala by som Oscar 1, MR.Squid 18 a Kha 24, mám na výmenu 6,7,8,9,10,11,13,15,16,19,21,22
Prosim Vas ma niekto volne figurky kt.by daroval?
predám 0,50centov kus + 0,60 poštovné zľava ROXX, CLAM, BOO, FUZZLE, LOBBY, BALLOON, NOHOROSE
vymením nohorse za billy
potrebujeme Cragy a Toodalou, na vymenu mame Beany, Goupy, Ollie a Mr.Squid.
ahojte zo stikeez mi chýbajú posledné kusy a to cragy oscar rox kha ak niekto má píšte dakujem
máme...nohorse,winker,oscar,fuzzle
potrebujeme...billy
máme billy, chukapi, clam, lobby a potrebujeme sweety, boo, turbo, winker, cragy, balloon, kha. Ak by sa dalo aspon po 2, 3 ks vymenit, nie po jednom 🙂
Chýbajú nám posledné 4 kusy beany, clam, balloon, toodalou na výmenu máme sweety, russl...
Ponukam stikeez 1seriu

Ahojte mojmu synovcovi veeelmi chybaju sweety, mr.sound a fuzzle. Nemate niektora? Zajtra mi posle ktore ma zvysne on🙂) velmi by ste nam pomohli.