Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Aj nam pisala vcera ta CUTKA
Zdravim vsetkych ktora by mi mohla poslat zajtra cislo 13 winker len ten jeden chyba a nemozem ho zohnat predam za O,50 centov ak by ste prisli osobne dam darcek pre vas alebo vase mamy tety dedov strýkov babky atd cd kaúpeôy Rytmus z Oslian-podakovanie rodicom. Byvym v meste Bytča.
@abbieka bolo to tusim vcera alebo predvcerom pisane na jednom fore, ze CUTKA neposiela nic pri vymenach a vo vela forach uz oklamala ludi, takze pozor a najlepsie zhanat od znamych ludi, co tu poznate nicky alebo pozriet sa aj ci ma nejake hodnotenie na bazari...
@rainbow1313 to teda je 🙂
pretoze winker je posledny co mi chyba tak vam ponukam 1 euro plus postovme kto mi ho posle prosiiiim.
A ludia co sa CUTKY tyka tiez chcela odo mna aby som jej poslala ponorku a vraj mi posle 3 cragow no kedze nemala nic v profile, ziadne hodnotenie a 2 dni pred tym ho hladala aj ona tak sa mi to nezdalo a chcela som od nej foto ci ich ozaj ma.. nieco hodila na nastenku, ze tie mi posle za ponorku a jasne ze cregy tam bol iba 1x a nejake ostatne.. tak jej pisem, ze mi tvrdila, ze ich ma pre mna 3och a asi o 2 hodky tu pisala ktore hlada a jasne ze okrem inych tam bol aj cragy... ozaj pozor na nu
@suzane86 CUTKA je teda riadna klamarka, a velmi dobre, ze ste bola obozretna a nedobehla Vas... no bohuzial, urcite tu oklamala vela mamiciek ☹
@misko1234 mam na predaj winker ak ste ho nezohnal...
@rainbow1313 zial, no ako tak citam pravdepodobne ano...
Nebojte sa ludkovia ona dostane co si zasluzi od zivota viete aka je ludska karma co dobre alebo zle date tak to aj naspet dostanete a jej sa to vrati od zivota takze tak len si myslim ze netreba nikomu nic zle priat to ako vam ublizila sa jej sto krat vrati ako bumerang. Ja na take veci verim lebo moj kamarat podviedol svoju priatelku a potom asi po mesiaci mu vazne ochorel brat.
@rainbow1313 uz sa mi ozval jeden pan tu skor nez vy ale dakujem vam velmi pekne aj tak.
@abbieka mam boo a potrebujem lobby 🙂
ahojte, potrebujeme turbo, balloon, kha a máme chukapi, lobby, clam, billy, roxx
ahojte neponúka niekto náhodou ponorku stikeez? vymením za billa nálepky alebo za stikeez postavičky
Odporúčam maminky lilidix A aduska68... Výmena bola 100%-na ďakujem 🙂
Ahojte zhanam poslednych styroch c.6 boo; c.8. clam;19. chukapi a cislo 20 baloon ...mam na vymenu alebo predam c .11 turbo, c.1oskar, 5. Beany..c.7. Goupy; 13 winker .14.drup.15 roxy ..23 todalou...
Ahojte, nikto nevymienajte s CUTKA, davajte si na nu P O Z O R, neposlala uz vela mamickam nic, s ktorymi vymienala. Kazdeho tu klame uz na roznych forach, takze s nou nic nevymienajte!!!
Pekne...predávate za 60centov plus posta 👍👌
@rainbow1313 od @cutka čakám už týždeň dve postavičky, tvrdila, že poslala, tak verím, že neverím márne.... ja som jej naše poslala, už ich musí mať aj doma

@mk229 odo mňa zadarmo 🙂 vtipná, že?