Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
okej, tak po vašich komentároch o @cutka mi je jasné, že sa postavičiek nedočkáme, je mi z toho smutno. Už som tu vymieňala niekoľko zberateľských akcii (staré stikeez, šmolkovia, tesco tučniaky) a doteraz som nemala s nikým žiadny problém 😠 takže znova, rada vymením máme naviac roxx, toodaloo, kha a potrebujeme cragy, mr.squid, russl. Ďakujem.
Ahojte, vymenim Roxxy, Turbo, Boo za Oscar, Lobby, Beany, Goupy, Winker, Cragy, Balloon, Russl,alebo Mohorse. Prosim piste na mail. ingrid.tulpikova@gmail.com
Ja som @cutka poslala 3 postavicky je mi zle z toho ako vlastne okrada deti ,je to clovek bez chrbtovej kosti
@mocca pochybujem, ze Vam posle... strasne vela mamiciek tu CUTKA oklamala, ale ak Vam pridu, dajte vediet...
@mocca vymienajte iba s mamickami, ktore su tu uz dlho zaregistrovane, pozrite si hodnotenia v bazari... treba tu byt obozretni, lebo su tu aj taki ludia, ktori neposielaju pri vymenach...
@aduska68 sice si prihadzujem 11 centov na stikeez, ale kazdemu list poslem, vsetkym listy prisli, nikoho tu neklamem a to malilinkate prihodenie je za zabalenie do obalky, vykomunikovanie s clovekom a musim s tym utekat na postu. Nikoho nenutim ku kupe, kto chce, kupi si odo mna, kto nechce, moze si vymenit s inymi mamickami, alebo kupit v lidli macku vo vreci... co vlastne nevie aku postavicku bude mat v balicku. Ja ponukam konktretne postavicky, takze si mozu ludia vybrat co potrebuju a ja im to poslem... Zaberie to dost casu toto predavanie, ktory ja mam a fakt za drobne centy...
@rainbow1313 neviem síce prečo mi toto píšete, ja vás nesúdim za koľo to predávate, to je vaša vec 🙂, asi ste si ma s niekým pomýlila 🙂 ja som písala len o cutke, že tu zase žobre.
@rainbow1313 pokiaľ vidím, tak inkognitoo komentovala vašu cenu za stikeez nie ja 🙂
@aduska68 jasne, pardon... zle ste bola oznacena, @inkognitoo to patrilo...
Ahojte, potrebujeme Hi, Goupy, Billy, Winker, Drup a Kha. Na vymenu mame Oscar, Beany, Roxx, Toodalou, Sweety, Boo, Cragy, Lobby, Turbo a Russl. Vymienam aspon po dvoch.
abbiieka..mozeme vymenit boob za nohorse?
Ahojte. Potrebujeme winker, roxx,onlie A balkón. Na výmenu máme lobby 2x, fazule, šiesty, chlapi,kha 2x.
Ahojte, potrebujeme posledné dva: GOUPY, WINKER
na výmenu máme: RUSSLx3, CHUKAPI, DRUPx2, KHA
ak čosi poprosím IP...ďakujeme 🙂
ahojte nemá náhodou niekto 2 ponorky alebo 2 billa knihy? ak áno dajte mi vedieť vymením za billa postavičky alebo billa nálepky
CUTKE nic neposielajte, vela mamiciek tu oklamala. Neposlala nikomu nic... a mamicky jej poslali... Davajte si na nu POZOR
Už tej CUTKE niekto napíšte, hlavne vy mamičky, ktoré ste boli oklamané, evidentne si tu pýta veci ďalej a nič ju nezastaví !!!!
Ja som s ňou neobchodovala, ale stále mi vypisovala IP aby som jej darovala ponorku. Ja som tu zháňala len pár z tých starých stikeezov, nové nie a predsa ma pokúšala.🙂
potrebujeme goupy,billy, turbo, roxx, cragy, russl, nohourse, kha na výmenu máme 4xsweety, ollie, balloon,lobby, beany,oscar...
mame naviac OSCARA
ahojte nemá niekto na výmenu oscara? na výmnu mám kha boo cragy ballon chukapi clam
@cutka uz tu prestante zobrat vy Zlodejka !!!!!
POZOR na CUTKA, pri vymene nic neposiela. Nedajte sa nou nikto OKLAMAT. Vela mamiciek tu oklamala.

@rainbow1313 ale už tu zase žobre, nemá problém 🙂