Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@sasa999 oki, dakujem za odpoved, takze vy mi poslete Chompy a Papsy a ja vam len Orbyho? nebude vam to vadit? 🙂
@marienka270 tie kacky mame navyse 2ks, tak ano, poslem Vam obidvoch. A jasne, nevadi mi to, u nas ich davaju v Lidli detom zadarmo 🙂
@sasa999 dakujem, ste zlata 🙂 idem vam pisat IP.
@marienka270 za malo, dcerka sa uz tesi na kyklopa, ako ho ona vola 🙂
@sasa999 😀
Dobry vecer kupim postavicky z Lidla ...
Ahojte, tak mame navyse Franky, chompy, cow, puffy,froggy...buduci tyzden by som mohla poslat, ked mne dojdu dvaja, ktori nam chybaju...
@lucianna1312 Dobry vecer, vymienate ale predavate? Nam by sa od Vas hodili cow, puffy a froggy.
@ada23 darujem 🙂 ale poslat mozem az v pondelok, ak nevadi....🙂
@lucianna1312 jeej dakujem 🙂 nevadi, ved to neponahla, moze byt aj neskor ako v pondelok.. a poslem aspon postovne, napisem spravu..
kedže som aj ja nejaké dokupovala, aby sme mali plný kufrík, tak predávam po 0,45e, máme ovečku, kačku a modru rybu - delfína.
nedaruje niekto za postovne? chyba nam sharky, snaky, cheezz, frankey, puff - puff, piggy, giry joe, igor, puffy, gloo-gloo, cow, ely. alebo kupim za primeranu sumu. dakujem.
Ahojte baby, pomôžte nám vyzbierať, už nám len štyri chýbajú a to: Kittie, Piggy, Guinny a Ely. Na výmenu mame: Frankey, Chompy, Igor, Puffy, Dolfy a Froggy..
Ahojte. nemate niekto navyse slonika(2x), macicku a tucniaka? Dakujem
Máme na výmenu:igor,papsy,fido,gloo-gloo,giry joe,dolfy,hip-hip.
Potrebovali by sme:snaky,cheez,orby,kitie,bunny,cow,sharky,ely
mate niekto zirafu? uz nam iba jedna chyba..navyse mame ak niekto chce fida tucniaka moody tri krat prasa ovca cow zaba slon orby chompy...
ak by chcel niekto predat piste- chyba nam Snaky, Frankey, Chompy, Puff-puff, Cheezz, Igor, Fido, Cow, Piggy, Sharky, Gloo-gloo, Guinny, Dolfy, Ely, Giry joe, Hip-hip, Froggy...
ak by chcel niekto predat piste- chyba nam Snaky, Frankey, Chompy, Puff-puff, Cheezz, Igor, Fido, Cow, Piggy, Sharky, Gloo-gloo, Guinny, Dolfy, Ely, Giry joe, Hip-hip, Froggy...
Dnes o 15:00 • 1 dieťa • Odpovedz • •
ahojte, darujem tieto postavičky, najlepšie všetky naraz, ak sa niekomu hodia tak sa ozvite 🙂
@elizabeth888 su na predaj,alebo na vymenu.
@misa172 darujem ich všetky 🙂
@elizabeth888 dobry den ak ich mate volne tak si ich od vas odkupim.

@kivinecka ahojky ja by som potrebovala moodyho ak by bol volny. a ty ake potrebujes?