Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@elizabeth888 ahojky, ak ich este mate, beriem ich vsetky. dakujem krasne 🙂
@marienka270 Ahoj, bohužiaľ už boli sľúbené prvej záujemkyni, prajem pekný večer 🙂
@elizabeth888 skoda ☹ dakujem, aj vam pekny 🙂
ponukam stikeeez postavicky mame toho mooooooooooooooooooooc viac ip
@cwilinge77 Ahoj. My mame volneho sharkyho ak este zhanas.
@wandeirra Ahoj. Mas este nejake volne? Zial zirafku ale nemame.
@trtolienka zhanam, ale žial nemam žiadneho na vymenu, šikovnica dcera vcera vonku vsetky zvysne porozdavala kamoskam na ulici :D
@cwilinge77 Hi, hi, to je dobre...no, mozno by to tak malo aj byt. Tie ceny, co si za ne pytaju sa mi zdaju az neuveritelne. Tak snad nabuduce. pa
@trtolienka hej? ani neviem co za to pýtaju 🙂 . ja som chcela len vymenit 😉
@cwilinge77 Za kus euro az dve je prehnane, ci? A z celu sadu 15 - 30 eur!!! my tiez len vymenu. Pekny dnik
@trtolienka no tak to by som určite nedala, to je choré 😒
Ponukam tesco karticky za Stikeez, Aj veľa kusov za 1 ks Stikeez
ANka
@trtolienka ma si prist pani v pondelok pre vsetky ak nepride napisem
reny363 ja by som od teba kúpil tie postavičky stikezz
Mam tieto stickeez: igor,puffy, giry joe, moody, orby, puf-puf. Vymenim sa kinder princezne, magnetky z kostikov, alebo dohoda, dakujem.
@zinulienka ahoj! A čo z kostíkov ti chýba?
@sunflower201280 Ahoj, mliekaren,piratsky poklad,naj rekordy.
@zinulienka toto mám len na výmenu
@sunflower201280 Dakujem, len toto vsetko mam☹ mne uz chyba len par cisiel z tych, co som napisala....
máme navyše Fly, Cheezz, Giry Joe, Hip-Hip, Cow, Froggy a Sharky. Potrebujeme Snaky, Bunny, Moody a Gloo Gloo.
@zinulienka okj, nevadí 🙂
@maminocka87 frenkley. By som vzala a dam ti za to
@lucianna1312a hoj frenkey. Ak je volny vzala by som chyba nam uz len ten. Vdakaaaa
@adamikovalucia to sa da aj kupit? A kde , v lidl asi nie kedze je to podla p. redavaciek nepredajne a len za nakup.
Zdravim vas aj ja. My tie postavicky nejak extra nezbierame ale mala sa tesi ked ich ma viac a viac tak ak by ste mali nahodou niektora na zvys,na predaj, pripadne podarovanie za postovne boli by sme velmi vdacne. Na vymenu nemam ale mam kopec tych disney karticiek z tesca tak ak by mal niekto zaujem napiste mi ip a ja pozriem ci mam take ake potrebujete. A kludne dam tych karticiek aj viac za jedneho toho gumaka :D Dakujem. Oekny den 🙂
@justonka nam chyba guinny a ely. Mas?
@maminocka87
Ahoj, vymením kitty za puffy. 🙂

@2slza2 ok poprosim ip dohodneme sa...