icon

Postrelená kadetka

16. mar 2023

Sledujete ten prípad?
Veľmi som nahnevaná vždy, keď sa stane niečo zle náhodou vyplávajú na povrch všetky špinavosti.To už nikto v tomto štáte nerobí nič poriadne a tak ako sa má?
Pokial som dobre čítala krúžok na ktorom bola fungoval od októbra, nový rektor školy ho zrušil, nesúhlasil s ním, ale fungoval ďalej.Instruktor používal svoju súkromnú zbraň, bol to Rus so zvláštnou minulosťou to máme málo profesionálov, ktori by ucili na policajnej akadémii?
Na polygone nemali čo robiť...dievča pustia rodičia do školy a príde zmrzačené na celý zivot.Kurilovska sa boji o teplé miesto veci, ktoré povedala po nehode sú už teraz mierne upravené.To je podobne ako na východe, keď syn policajt nejakej vysoko postavenej ženy zastrelil kolegu v službe 2 roky dozadu?Dnes som čítala o Judite čo zabila toho chlapca 16 r ďalšia čo vyjde o pár rokov z basy a bude žiť svoj život.
Chce sa mi grcat a človek si pofajci marihuanu a ide do basy na roky.

anna_2
16. mar 2023

nie, starame sa hlavne o seba. Aby sme svoje veci robili spravne, tak ako sa maju robit.
Na Slovensku je 5.5 miliona obyvatelov, nebudeme riesit nepodstatne temy, ktore novinari urcia ako problem dna a nasledne sa tym stresovat.

anjelicek26
16. mar 2023

Och tazko o tomto diskutovat, Judita si odsedi svoj trest, bola mladistva, rodicom sa nepodarilo napriek peniazom a kadejakym pokusom ich pravnika dosiahnut svoje, co je dobre. Rvonako - policajt, ktory postrelil kolegu - co s tym ma jeho mama? Jeho kolegovia opakovane varovali sefa, ze sa zacal spravat paranoidne, ze sa zmenil, ze by mu mala byt odobrana zbran. Ze niekto zacne mat psychicke problemy treba riesit, ale mama? Ze je vysoko postavena? Ty mas aky vplyv na to, co robi tvoje dospele dieta? Ideme lyncovat ju, lebo co? Mala byt pri nom 24/7? U dospeleho? Cele zle. Co sa tyka kadetky - nechaj to na vysetrovateloch. Nehoda, nepekna. Ci tam bolo velke ego, nedopatrenie, zlyhanie zbrane, riesit to musia oni. Nevidim, ze by sa nic v tomto "state nerobilo poriadne", proste mame zakony ake su a musime sa ich drzat, inak to bude este horsie...

nelca0510
16. mar 2023

A ty si čo? Policajt,vyšetrovať,sudca? Celý proces vyšetrovania ma vždy nejaké etapy.

markusrasford
16. mar 2023

Najprv si všetky informácie overte skôr ako začnete moralizovať. Dnes na rádiu Express pani Kurilovská veľmi podrobne vysvetľovala všetky nepresné informácie a zavádzajúce informácie od pána Krúpu. Ten Rus zhodou okolností je občan Slovenska.

deti95060810
16. mar 2023

Kurilovská už tiež točí ako vie, aby hlavne si zachovala svoje teplé miestečko...

deti95060810
16. mar 2023

Tá Judita má tiež troška vytočila...doteraz som nepochopila prečo sa tento trestný čin vlastne stal - dôvod, motív.
Mladého muža dobodala myslím 50 ranami? tej muselo načisto prepnúť...

ibrunova
16. mar 2023

Či máme dosť svojich profesionálov alebo nemáme, to je taká otázka ako v krčme pri stole. Nechaj vyšetrovateľov pracovať, páchateľ dostane svoj trest.

markusrasford
16. mar 2023

@deti95060810 skúste byť konkrétna v čom sa toči. Lebo takto je vaše tvrdenie len demagógia. Nič konkrétne ste neuviedla len ste úboho napísala vaše hole tvrdenie

aandrea9
16. mar 2023

A ty si co čítala? Vyšetrovací spis?