icon

Potrebujete pomoc s psychickou pohodou?

2. dec 2023

Ako to urobiť aby to vyšlo? Nechcem už žiť, psychicky som zničená a nechcem v prípade neúspešnej samovraždy skončiť na psychiatrii

autor
2. dec 2023

Len keby som sa teraz objednala ku psychológovi tak termín by som dostala asi až na jar a pre mňa by to bolo neskoro

buba183
2. dec 2023

Vraví sa že všetko sa dá vyriešiť a ak náhodou nie. Určite sa dá nájsť iná cesta. Možno aj lepšia.

autor
2. dec 2023

A máme spolu jedno dieťa

buba183
2. dec 2023

Tak to už len kvôli dieťa nerob. Sú najviac fixovane na mamu.

madeincssr
2. dec 2023

No ved skus najprv to ipcko.sk Tam si mozes vybrat taku formu kontaktu, ktora Ti vyhovuje. Kukla si na ich web?

autor
2. dec 2023

@madeincssr ďakujem, idem sa na to pozrieť

hugger
2. dec 2023

Daj nam jeden príklad neriesitelneho problému.

autor
2. dec 2023

@madeincssr no len tam píšu mladí ľudia do 20 rokov, ja mám dávno po 30tke

autor
2. dec 2023

@hugger písala som správu

autor
2. dec 2023

@hugger no a napríklad neriešiteľný problém je ten, že s mužom máme dieťa, a ja nemám kam ísť. Ku máme nechcem keďže som s ňou pohadana.

karolinakr
2. dec 2023

No super a dieťa čo? Os tane u muža, s kt.si pohadana? Ty odideš a decko nechaš jemu na krku
Ked si s mamou pohadana, maš priležitost jej povedat, že chceš spachať samovraždu
Takto si to ona bude navždy vyčitat, že si sa zabila a ona bola s tebou pohadana
Matka opusti dieťa v malom veku, čo musi byt traumaticky zažitok
Nevieš, či pojdeš hore alebo dole, z pekla sa už nikdy nevratiš a nenapraviš chyby
Radšej rozmýšlaj teraz, ako kam sa odstahovat, uzmierit s mamou, atd
Akurat som videla video ako krasna kočka sa strelila do tvare kvôli chlapovi, teraz je znetvorena bez nosa..
Takže dvakrat meraj, raz strihaj - myslim tým, 3x si premysli, že ako sa rozhodneš

grof_monte_christo
2. dec 2023

@karolinakr Nepripomína ti to ten príspevok so šikanou od spolužiakov?

karolinakr
2. dec 2023
karolinakr
2. dec 2023

@hugger a ty si čo, sos pre beznadejných? ale inak to je chvályhodnè

madeincssr
2. dec 2023

AUTORKA, ja som na ipcko.sk obmedzenie veku do 20 r. nenasiel. Naopak v statiatike za niektory z uplynulych rokov uvadzaju vysoke % pripadov mladych ludi do 30 rokov. Z toho usudzujem, ze explicitne vekove obmedzenie mozno ani nemaju.

autor
2. dec 2023

@madeincssr bojím sa toho že majú a keď uvediem svoj vek ma pošlú kade ľahšie

autor
2. dec 2023

@madeincssr ale ďakujem za tip

ninka297
Odpoveď bola odstránená
aams
2. dec 2023

Kľudne sa mi ozvi , vystazuj , možno ak si zblízka pozveme ťa na kávu , len nezahod svoj dar akým je život. Napíš mi skade si,môžeme si zavolať a spolu triezvo popremýšľať
Viem ako sa cítiš , zažila som to a dostala som sa z toho
Môžeme si sms písať, messenger čo chces 🙂

autor
2. dec 2023

@ninka297 ďakujem, asi skúsim

autor
2. dec 2023

@aams pozerám že si z Lučenca, ja som z východu

marianmajer
3. dec 2023

Na ipecko ju neposielajte tam co jej pomozu??? Ak chces napis mne na email ja si ta vypocujem alebo al chces mozme aj volat

zuzanaete
3. dec 2023

@marianmajer Ipecko nepomoze? Ipecko je prave prvy kontakt v krizovej chvilke. Ano, neporiesia byvanie, ale v danu chvilu dodaju silu dalej bojovat a navedu, kam sa dalej obratit o pomoc. Ipecko robi urcite skvelu pracu.

michaela567y
3. dec 2023

@zuzanaete ja som na ipecko fo toho online chatu skusala pisat xy krát.. vzdy mi ukázalo, že operátor je zaneprázdnený ☹️ .. jedine asi volať, ak zdvíhajú aj v noci napríklad

judar
3. dec 2023

Pozri niekedy clovek musi obetovat doslova vsetko aby unikol pred tou vlastnou skazou....jedina moznost v tvojom pripade ak to je tak zle je ze si stale mozes zbalit tasku a ist prec od vsetkych a zacat nanovo v neznamom prostredi ...je teda v poriadku ak nechas dieta na krku v tvojej rodine, opustis chlapa alebo sa rovno rozvedies a zmiznes niekam inam nez keby si sa mala zabit....vela ludi

novoveskanikoleta
3. dec 2023

Ahoj, ak je ti ťažko, rozhodne na to nemusíš ostávať osamote. Môžeš sa ozvať na www.ipcko.sk, je absolútne v poriadku ak máš aj viac ako 30 rokov alebo ak ti viac vyhovuje telefonovanie, tak zavolať na bezplatné číslo 0800 500 333. V IPčku však máme aj možnosť osobného stretnutia, môžeš si ho pozrieť na www.ipcko.sk/kacko.

autor
3. dec 2023

@novoveskanikoleta nepošlú ma niekam keď uvediem svoj vek?

novoveskanikoleta
3. dec 2023

Rozhodne nám v IPčku na veku nezáleží. Na čom nám ale záleží je to, že vidím, že prežívaš niečo náročné a fakt verím, že v tom nebudeš sama. Ozvi sa teda kolegom, už ako ti to vyhovuje viac. Rozhodne sme tu pre teba.

maruska.s
3. dec 2023

Určite nie