Použila som Savo proti plesniam bez rukavíc
Ahojte, prosim vas, mohla som sposobit nieco babatku? Pouzila som hubku, hned som vsetko vodou vyumyvala ale bojim sa ze som cez pokozku mohla babatko ohrozit. Vobec ma to nenapadlo 😢
Je to konkretne Savo proti plesniam Kupelna, necakala by som ze to moze byt az taka chemia, umyvala som to hned, nedychala som to dlho a kupelna je vetrana. Mohlo to byt najviac 5 minut v tej miestnosti 🙁 ach strasne mi je
Bojim sa ak som sa nadychala chloru, pripadne cez pokozku ruk sa nieco dostane k dietattku 🙁 naozaj to nebolo dlho a umyvala som to v podstate hned. Ale toto vsetko ma napadlo az potom.
@viestta na vsetko pouzivam savo bez chloru, ale v sprchaci v sparach som chcela vycistit plesen, len som to postriekala a hubkou cistila…potom oplachla…takze aj som to dychala a rukavice som nemala…strasne sa bojim, ale stalo sa to len raz, neumyvala som s tym doteraz nic…
ja keď som bola tehotná, tak som zachytila aj také bludy, že nesmiem umývať riady Jarou, lebo to uškodí bábätku. 🙉 Nestresuj, 5 min. je nič, k malému sa to určite nedostane.
Nestresuj. Si tehotná a nie chora.. Ani v izolacii nemusíš byt.. Neviem co tak prehanas. Kazda mama sa boji o svoje babo tak sa daj do kludu.
@nikusssik Ešte koľkokrát tí musia napísať, že nič sa nestalo?? Či zámerne čakáš aby niekto potvrdil tvoje obavy?
Savo moze sposobit poleptanie koze, sliznic, oci...ale nie pri umývaní vane hubkou. Nemá ako poškodiť babätko.
Ja som sa zľakla že si vypila SAVO. Nebude Ti nič. Sestra síce nebola tehotná ale umývala kachličky so SAVOm bez rukavíc a akurát mala strašne popraskané ruky

@nikusssik urcite nie.