icon

Použila som Savo proti plesniam bez rukavíc

nikusssik
30. júl 2021

Ahojte, prosim vas, mohla som sposobit nieco babatku? Pouzila som hubku, hned som vsetko vodou vyumyvala ale bojim sa ze som cez pokozku mohla babatko ohrozit. Vobec ma to nenapadlo 😢

Strana
z2
miskaska
30. júl 2021

@nikusssik urcite nie.

nikusssik
autor
30. júl 2021

@miskaska ach boze, miestnost je vetrana, len som hubkou umyla sprchovy kut a oplachla…ani ma nenapadlo ze by som mohla ohrozit dieta, hned som vsetko umyla aj ruky, bola to chvilka 😢

nika82
30. júl 2021

@nikusssik hlavne sa nestresuj nic sa nikomu nestane ani tebe ani babatku

viestta
Odpoveď bola odstránená
nikusssik
autor
30. júl 2021

Je to konkretne Savo proti plesniam Kupelna, necakala by som ze to moze byt az taka chemia, umyvala som to hned, nedychala som to dlho a kupelna je vetrana. Mohlo to byt najviac 5 minut v tej miestnosti 🙁 ach strasne mi je

janai1
Odpoveď bola odstránená
nikusssik
autor
30. júl 2021

@janai1 ďakujem za upokojenie, mozno som v zbytocnych obavach 🙁 snazim sa byt vo vsetkom opatrna ale toto ma naozaj nenapadlo ze by som mala byt asi v skafandri

nika82
30. júl 2021

@nikusssik este raz UKLUDNI SA , NIKOMU SA NIC NESTANE

nika82
30. júl 2021

@nikusssik ziadny skafander nepotrebujes ja doma rukavice nepouzivam ani

nikusssik
autor
30. júl 2021

@nika82 🙏🏻 Ďakujem za upokojenie, verim ze to dietattku nic nesposobi

bigapple
30. júl 2021

@nikusssik taketo dilemy som riesila aj ja pri prvom tehotenstve... hociaku pre ineho “somarinu” aj ako lak na nechty atd... ale babo je v maternici pekne schovane, je izolovane a za taku kratku dobu sa mu nic nestane ;)

nika82
30. júl 2021

@nikusssik tak ja ked doma umyvam aj wc ci kupelku rukavice nepouziva, u cudzeho keby som mala umyvat tak pouzijem

nikusssik
autor
30. júl 2021

Bojim sa ak som sa nadychala chloru, pripadne cez pokozku ruk sa nieco dostane k dietattku 🙁 naozaj to nebolo dlho a umyvala som to v podstate hned. Ale toto vsetko ma napadlo az potom.

nika82
30. júl 2021

@nikusssik cim viac otom budes pisat tym viac sa budes stresovat , moja kamaratka ked bola tehula chodila ,,fetovat,, cerstvu malovku

nikusssik
autor
30. júl 2021

@nika82 ja poznam aj zeny ktore v tehotenstve fajcili tak neviem co je vlastne horsie…

nika82
30. júl 2021

@nikusssik samozrejme ze fajcenie

viestta
Odpoveď bola odstránená
nikusssik
autor
30. júl 2021

@viestta na vsetko pouzivam savo bez chloru, ale v sprchaci v sparach som chcela vycistit plesen, len som to postriekala a hubkou cistila…potom oplachla…takze aj som to dychala a rukavice som nemala…strasne sa bojim, ale stalo sa to len raz, neumyvala som s tym doteraz nic…

viestta
Odpoveď bola odstránená
andrea_82
30. júl 2021

ja keď som bola tehotná, tak som zachytila aj také bludy, že nesmiem umývať riady Jarou, lebo to uškodí bábätku. 🙉 Nestresuj, 5 min. je nič, k malému sa to určite nedostane.

nikusssik
autor
30. júl 2021

@andrea_82 no ja jarou umyvam bezne 😊 doma ma rukavice ani nenapadlo pouzit len toto Savo ma akosi vystrasilo, ze som s tym umyvala sprchovy kut a nenapadlo ma nic pouzit 🙁

anickaaa6aaa
30. júl 2021

Nestresuj. Si tehotná a nie chora.. Ani v izolacii nemusíš byt.. Neviem co tak prehanas. Kazda mama sa boji o svoje babo tak sa daj do kludu.

antoniatonka
30. júl 2021

@nikusssik Ešte koľkokrát tí musia napísať, že nič sa nestalo?? Či zámerne čakáš aby niekto potvrdil tvoje obavy?

miskaska
30. júl 2021

Savo moze sposobit poleptanie koze, sliznic, oci...ale nie pri umývaní vane hubkou. Nemá ako poškodiť babätko.

nikusssik
autor
30. júl 2021

@miskaska ďakujem za upokojenie, už nejdem nad tym premyslat a radsej sa ho uz nechytim 😊

katulienkax
30. júl 2021

ja som si najprv myslela ze si to babatko postriekala omylom tym savom 😂

nikusssik
autor
30. júl 2021

@katulienkax to sa nastastie asi neda 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
milka1988
30. júl 2021

@nikusssik nestresuj lebp ten stres narobí bábätku väčšie problémy ako je savo. Ja som včera sprejom striekala a stieklo mi na ruky, poriadne som umyla mydlom a nakremovala.

janulik2008
30. júl 2021

Ja som sa zľakla že si vypila SAVO. Nebude Ti nič. Sestra síce nebola tehotná ale umývala kachličky so SAVOm bez rukavíc a akurát mala strašne popraskané ruky

Strana
z2