icon

Povedal vám niekto, že ste smutná a vážna?

elem23
14. feb 2025

Dobrý deň, prosím Vás, stretli ste sa niekto s tým,že Vám povedali,že ste smutná a vážna..... ? Pritom vôbec to vnútorne tak nie je? Ďakujem pekne za reakcie

martinmmartin
14. feb 2025

@elem23 slusne ti nechcu povedat ze s ta boja . Resp ze komunikacia s tebou nevyzera byt ciste potesenie ale docela robota. Predstav si ze tahas tazku drevenu karu po zaminovanom poli ( v extreme samozrejme)

januska12323
14. feb 2025

Vnútorne nie je ale navonok očividne áno.

elem23
autor
14. feb 2025

@martinmmartin boja? Práveže rozhovory prebiehajú normálne, bez problémov. Ostala som zarazena. Lebo ľudia,ktorí ma poznajú dlhšie má vnímajú skôr ako usmiatu.... Práve preto som ostala zarazena,keď mi jeden človek, ktorý teda vraj má odhad na ľudí (tvrdí sám o sebe), povedal,že "si smutná" 🤷‍♀️

martinmmartin
14. feb 2025

@elem23 tak problem bude v nom. Ak to to hovori kazdy druhy tak v tebe

lenka.25
14. feb 2025

Moja staršia dcéra tak od malička pôsobí a pritom to bolo vždy veselé a šťastné dieťa . Už je dospelá a denno denne sa jej ľudia pýtajú , čo je taká smutná, či ju niečo trápi, čo sa jej stalo atď ...

elem23
autor
14. feb 2025

@martinmmartin ako myslíš?

beata_k
14. feb 2025

@elem23 Ano, poznam jedneho. Boze on taaaak smutne rozprava. Jeho sa opytat ako sa mas tak to radsej klinec do oka. A aj ine debaty sa vzdy koncia v depresiach. Proste vzdy, vzdy rozprava smutne aj ked hovori o kuchynskej linke.

kavasmliekom
14. feb 2025

@elem23 a si smutná? Možno si nahováraš, že si šťastná a on si to všimol aj cez úsmev, že si smutná. Mne tiež manžel párkrát povedal, že aj keď sa usmievam, vidí, že ma niečo trápi.

polodrahokam
14. feb 2025

Mňa sa tiež pýtajú prečo som smutná, ale ja som len vážna. Rýchlo sa zamyslím.

dzulli1980
14. feb 2025

Mne od malička hovoria, že mám pohľad ako psík 🙂 ... viem byť aj smutná, aj veselá, aj nahnevaná atď. ... len ten psí pohľad mám furt, no 😀

7miriam77
14. feb 2025

Vôbec by som si z toho nerobila ťažkú hlavu. Veď predsa človek nemôže byť vkuse vysmiaty od ucha k uchu, takého človeka som v živote nestretla. Každý má občas chvíľu, ked premýšľa, spomína alebo niečo rieši v hlave. Ten pán ti to povedal len tak, možno nevedel o čom sa ma s tebou baviť,tak tresol tu poznámku

lucia13022023
14. feb 2025

Ja mam resting bitch face stále. Xy ľudí mi povedalo, že si mysleli, že som namyslená a báli sa. A pritom som milý a dobrý človek😁 skúšala som sa aj vedome usmievať ale bolo mi to strašne neprirodzene. Netreba súdiť hneď z prvého pohľadu.

mane01
14. feb 2025

@elem23 ja mam tiez taku tvar, ze ked sa rovno neusmievam, tak vyzeram nasrato alebo minimalne vazne, smutne. Proste kutiky ust dole… ked ta ludia, co ta poznaju beru v pohode, tak kasli na nazor nejakeho samozvaneho odbornika na ludi… do hlavy ti nevidi… ja som dost poker face… zas moj muz je ako otvorena kniha, kazdu emociu ma viditelnu v tvari… kazdy sme nejaki 🤷🏼‍♀️

zabka79
14. feb 2025

@elem23 ano uz som to pocula viac krat, dokonca zamestnavatel mi vytkol ze svojim vyrazom odradzam zakaznikov 😆 vobec som nechapala a com hovori v ten den som mala normalnu naladu

evak12
14. feb 2025

@elem23 mne to velakrat ludia povedia, dokonca mi bolo povedane, ze sa ma dokonca niektori ludia aj boja,ale preco netusim🤔🙈

ivik4
14. feb 2025

Kasli na to, ja som zas navonok namyslena a realita je taka ze som velmi priatelska . To ako vyzeram fyzicky a ako posobim je druha vec. Je mi to uplne jedno.
Hned ako sa s niekym zoznamim tak mam siroky usmev a som vyrecna, ziadna dolezita

mima73
14. feb 2025

@elem23 áno,viackrát 😀 pritom som len väčšinu času zamyslená a vtedy sa tvárim tak vážne...takéto poznámky ma niekedy dosť prekvapia,lebo vo vnútri som spokojná a zrazu: čo si taká smutná,veď sa usmej 🙈

mamickalisticka
14. feb 2025

@elem23 ja som bola taká teenagerka, najviac smutná a vážna. Učitelia vkuse rypali za to, mala som nervy. Ale tak spätne si uvedomujem, že som sa asi chovala ako krava, alebo teda vyzerala, nadutá, znudena, všetko bolo pre mňa trápne 🙃🫢 ale tak bola som teengerka 😂 ale aj teraz to robim v skupine cudzích. Proste nie som duhova skakajuca šťastná blcha.

pikachu999
16. feb 2025

@elem23 na toto vždy odpoviem tak sa na mňa nepozeraj 😀