Povinné kvóty pre umiestnenie migrantov na území Slovenska
Nakolko ide o otazku, ku ktorej by sme sa mali vyjadrit my, ludia ktori sme tu doma, davam do pozornosti neoficialnu ludovu peticiu proti povinnym kvotam.
Mam za to, ze akakolvek pomoc by mala byt na baze dobrovolnosti a nie vynutena pod natlakom.
Kto suhlasi, nech hodi podpis a pomoze link sirit dalej.
http://www.peticie.com/odmietame_kvoty_pre_migr...
http://i-supportisrael.blogspot.co.il/2015/05/t...
kulturne obohatenie ktoré si aj čierni moslimski azylanti so sebou prinesú ... a nebuďme naivní že to udržíme priamo my Slováci pod kontrolou keď sa to nepodarilo Angličanom , Francúzom ....
http://www.stalo-se.cz/?p=26577 Maďari sa držia a ja im držím palce.
ako to dnes vyzerá na juhu Talianska
@viera27 prid sem k nam, do Uk a pochopis, o com @maminuska pise. Oni nasu pomoc nepotrebuju, oni len potrebuju debilov, co im budu vsetko platit a oni budu hov.o robit, len sa mnozit a sirit svoju ideologiu. Keby tu pomoc naozaj potrebovali, tak sa snazia prisposobit a nie tu zit uplne rovnaky zivot, ako maju tam. ...tak preco vlastne utekaju? (nemyslim teraz utecencov z krajin postihnutych konfliktom)....jediny rozdiel je v tom, ze u nich doma im nikto nebude platit za to, ze cely den sedia na zadku a robia jedno dieta za druhym. V zapadnych krajinach im za to este aj platime, za kazde jedno dieta a vraj pomoc... nie, nie je to pomoc. Tu v UK vdaka nim padlo zdravotnictvo a skolstvo, musim platit drahe sukromne skoly pre svoje deti, aby neboli medzi 90% migrantmi, ktori na skolu kaslu a ani v 11 rokoch nevedia citat. Ucim na lokalnej skole, takze mam vlastnu skusenost. Mam v triede az jedno biele dieta, z 30tich, zvysok moslimovia, ktorych spravanie je presne ako nasa mensina, drzi, bez ucty a respektu, agresivni, nevychovani, viac riesime ich spravanie, ako ich ucime...a samozrejme, o vzdelanie nemaju ziaden zaujem. Aby sa prihliadalo na ich zazemie, tak si nemusia nosit do skoly nic, ani pero, ani ceruzku, vsetko im dava skola lebo chudaci, oni na to nemusia mat. Toto naozaj chces na SK? lebo takto to moze dopadnut, ked sa migracia vymkne spod kontroly. Cele stvrte moslimske, spina vsade, vsetko obchody s moslimskym oblecenim, knihami, same mesity a madrasy, na kazdom rohu....prechadzas autom 15 minut a nevidis jedneho bieleho cloveka, len same satky...je to strasidelne, ver mi. Lebo to nie su vzdelani ludia, to su ludia na pridavkoch, vacsina tych zien negramotnych a ziju presne taky isty stredoveky zivot, ako v povodnej krajine, az na to, ze uz maju britsky pas a nemoze im nikto nic. V zivote nepracovali a v zivote nebudu, cely zivot zadarmo zdravotnictvo, byvanie, deti obedy v skole zadarmo a milion inych privilegii, ktore zarabajuci nemaju...zda sa ti to fer? Ja nemam nic proti ludom, aj moslimom, ktori sa snazia aspon nejak zapadnut, ktori pracuju, deti vedu k vzdelaniu a podobne, mam vela kamaratov medzi nimi, ale my sa bavime o utecencoch, ktori sem idu naozaj len kvoli benefitom. Si pozri spravy a fotky z Calais, rodiny tam nevidis, sami mladi muzi.
@maminuska
mas pravo povedat "nie"... ja v tomto nemam vyhradeny nazor..ale uvazujem..preco automaticky tychto ludi povazujeme za zberbu... za teroristov...za buduce socky... atd... Mnoho z nich predsa uteka z afriky pre vojnu, vojenske konflikty... nasilie, biedu..chcu lepsi zivot...
mimo SR vraj zije takychto "putnikov" cca 200 tisic slovakov, len su to "legalni utecenci"... hlavne z ekonomickych dovodov...
otazka znie..co s tymto problemom... poslat ludi na smrt do original krajiny? zabit ich este na lodkach? Napr. skusenosti s Malty... urcite tam vznikli aj socky z nich..ale mnoho tychto ludi sa snazi aj zapojit do chodu zivota... vela z nich sa stali tzv. nadejnikmi... POtrebujes porylovat? vies..kde stoja kazde rano s tym..ze su pripraveni do prace..vezmes..zaplatis...
@mima4 kto z nich uteká pre vojnu ? Prekvapivo na lodiach sú Sudánci , Somálci , Juhoafričania,Konžania, Etiopci ...mladí muži v drvivej väčšine, títo prechádzajú cez Lýbiju , no a potom Eritrejci a Syrania.
Takže ak by sme sa bavili ...bavme sa teda o Eritrejcoch , a aj to len v tom že tam je dlhodobá vojenská služba , žiadna vojna, žiadny hladomor... takže sa bavme o Syranoch .. tu už som mäkšia čo sa týka týchto ľudí ...ale len vo vzťahu ku kresťanom , jezidom a ateistom .
Ak to teda vezmem ...pri Syranoch by som pouvažovala v prípade ak by to boli ľudia tohto vyznania...v žiadnom prípade moslimovia, jednoducho nie pretože je to kultura ktorá nie je kompatibilná ani s europskym právom a dosť agresívna a požadovačná .
Nezabúdajme že nás možno čaká príliv Ukrajincov , kultúrne nám blízkym .
Pobyt na území iiného štátu , nie je ľudským právom ... toto už povedal ES .
Takže čo s nimi ? Pozbierať, nakrmiť a vrátiť späť. Všetkých ekonomických . 200 tisíc slovenských putnikov, ak nerátam romov, pracuje. A nie sú to utečenci , využívaju to že sa môžu pohybovať v rámci EU .
Pozri čo je v JAR , čo je v Zimbabwe ..pozri sa na štatistiku černošských moslimských prisťahovalcov v zahraničí ... mima , veď ty si racionálne zmýšľajuci človek , multikulturalizmus jedoducho nefunguje a nikdy fungovať nebude.
@mima4 ak budem potrebovať porýľovať pozvem si na to slovenského študenta , ktorý sa narodil slobodnej matke alebo človeka ktorý predáva NOTA BENE, na to migrantov nepotrebujeme .
Tieto práce kludne môžu vykonávať nizkokvalifikovaní Rómovia ...načo nosiť drevo do lesa
Však keď si celé Slovensko zmyslí že sa ma horšie ako ľudia v Nemecku , no tak sa zbalíme a ideme nie... ale napr. ja som ostala na Slovensku , hoci som mala možnosť sa vysťahovať, chcem to Slovensko budovať tu .
Dufam, ze sa ku nam ziaden utecenec z blizkeho vychodu nikdy nedostane. Zapadna EÚ nech nam sluzi ako vystraha. My tu uz jednych neprisposobivych mame. No toto co nam sem chce EÚ nasackovat, je este neprisposobivejsie ako ti, ktorych tu uz mame. Cigani sa aspon neodpaluju v autobusoch. V poslednej dobe z tej EÚ chodi jedna perla za druhou. Niekto tvrdi, ze k nam maju ist len krestania. Chcem vidiet cloveka, ktory odkontroluje vyznanie tych ludi. Nie je nic jednoduchsie pre teroristov ako primiesat sa medzi nich.
@aliza "nemyslim teraz utecencov z krajin postihnutych konfliktom"
tak preco tu spominas ekonomickych pristahovalcov? Kvoty sa vztahuju na politickych pokial sa nemylim. Inak prave ekonomicki pristahovalci z vychodnej europy su dost trnom v oku irom a anglicanom. Stale mam v ociach bilboard Stop EU immigration.
A naspat k politickym pristahovalcom. Podla tejto logiky by teda napriklad Juzna Korea mala posielat naspat do pracovnych taborov, pripadne rovno pred popravciu catu (co je asi to iste) utecencov z KLDR ako to robi Cina. Lebo vsak su nepohodlni, nevzdelani, nevedia sa prisposobit a stoja ich nie maly peniaz (vsetko je to pravda). Ale ti ludia za to bohuzial nemozu a tak je 20000 utecencom poskytnuty azyl a podpora.
http://www.novinky.cz/domaci/370658-chudi-senio...
toto by nás malo trápiť na Slovensku, že naši dôchodcovia nemajú často do úst, slobodné a opustené matky ktoré žobrú na ulici o príspevok na plienky a dieta im sedí na nohách ( keby že nevidím tak neverím..bolo to v Martine pred dvoma rokmi u Fritta ), o tom že mnoho epileptikov nemajú na doplatky na lieky ktoré im zaberajú .. Topamax za jedno balenie dopaltok 12 EU pred dvoma rokmi 20 ... dávka vystačí asi na 10 dní, na postihnuté deti ktoré žiju v nevyhovujúcich podmienkach ...
@viera27 len s tým rozdielom že mentalita žltých aziatov je diametrálne odlišná od afrických moslimských prisťahovalcov, ďalej ľudia kedysi žili v spoločnej krajine, tak sú si kultúrne blízky, často majú tam rodiny , nevytvárajú getá ale sa nie že integrujú ale asimilujú v prípade ktorý je horúci teraz kombinuješ dve rasy s odlišným náboženským presvedčením ...aj ked islám u mňa nie je náboženstvo ale zvrátená ideologia .. výsledky vidieť na západe, dokonca aj v USA ... čenošské getá , nepokoje , rabovanie..
https://www.facebook.com/776418925768596/videos...
aj takto sa správajú migranti 😒 ,
Ja len jedno na margo temy: Good luck Europe! Tam by ma uz nikto nedostal zit a to som snivala, ze na dochodok sa odstahujem do Talianska ☹
@viera27
vies, ono je to tak velmi tazko overit, kto je politicky a kto ekonomicky migrant. Vacsina nema ziadne dokumenty so sebou a podla statistik ide aj tak v prevaznej vacsine o ekonomickych utecencov. Ano, je velky naval syrskych utecencov, dalej irak, iran, libya, afganistan, africke staty...vsade tu su ludia prenasledovani a ohrozeni na zivote. Teraz je kvota 20.000 utecencov na 2 roky, potom to bude 20.000 na rok....v roku 2014 ziadalo o azyl vyse 626000 utecencov, vyhovenie ziadosti dostalo 184000 (krajiny EU spolu)....naozaj nemozeme zobrat vsetkych ludi v ohrozeni, nejde to, neunesieme to, nie je to proste riesenie.
Multikulturalizmus znamená, že hosťovi vo svojom vlastnom dome ustupujete dovtedy, až vás z vlastného domu vyhodí!!!
https://www.facebook.com/groups/599090610230505...
no go zona v Anglicku , úžasné , nádherné a obohajuce 😒 .
https://dwdpress.wordpress.com/2014/09/29/schwe...
ako žijú uprchlíci ...neupratuju , biju sa medzi sebou ...smrad , výkaly ...
ja vam neviem baby ved ziadne dieta na tej lodke alebo zena...ved to je ako trojsky kon..do eu..nemaju doklady nevieme co su zac...mne to pripada ako vojsko vylodujuce sa v eu...sami mladi chlapi...
prišla som na riešenie - zaviesť pestúnsku starostlivosť pre migrantov - poddmienka - jeden migrant v jednej rodine, odizolovať ho od kolegov. Prípadne rodinka v jednej rodine...
@eva8 http://www.novinky.cz/zahranicni/370993-jih-evr...
sami mladi chlapi.--mne to pripada ako najazd na vatikan..len europa to este nepochopila
@dusika11 drviva vascina to tak chape
citaj diskusie: http://www.sme.sk/diskusie/2439136/1/Europa-cel...
@tilly Presne!

tak dnes v Olomoci 25 moslimských študentov napadlo stánok s petíciou , 3 auta policajtov... prejavte svoj názor a budete zmlátený . Pekné kultúrne obohatenie, tak možno to bude aj na ČT 24.