icon

Povinné očkovanie na nariadenie zamestnávateľa

7. máj 2021

No baby, dnes som prišla do práce a toto ma čakalo na stole 🙄 Čo si o tom myslite? Lebo úprimne, mňa to riadne nasralo 😅
Vy ste to tiež niektorá dostali príkazom od vedenia?

Povinné očkovanie na nariadenie zamestnávateľa
shee11
7. máj 2021

@elizabet173 musí ísť o prácu v rizikovom prostredí, napr na infekčnom oddelení a je dosť možné že tieto očkovania už dávno mali .len vravím, že je to normálne vo vyhláške.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@jankapepe prepáč toto je také rozmýšľanie...to akoby bolo v pohode, že zomrelo toľko ľudí, ľudstvo nevyhynie, nebojte sa. Také cynicke.V marci zomreli na seno 50 perc.viac ľudí ako priemer. To je úplne šialené. Áno ľudstvo nevyhynie ( Slováci možno ano) a ak vyhynie tak určite nie na covid. Ale sme ľudia a ochrana života by mala by to pre nás najviac. Ja celkovo nechápem, ako môžme byť stále taký sebecki a myslieť iba na to o čo sme ukrátení. Veď aj to blbé rusko ak zachráni aspoň jeden život, tak sa to oplatí nosiť nie? A teraz domnaaaa

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
7. máj 2021

-> Autorka a čo by si urobila, keby si nemala novú prácu? keby si nemala inú možnosť a bola by si od tej práce závislá?

shee11
7. máj 2021

@viktorka48 aj keď ide o život? .....Ja som teda chladnokrvna lebo ruškom a očkovaním chcem chrániť životy druhých, ? Wau. Dobre. 🙂 A tí korona hystericky to sú aj vedci, lekári a všetci čo berú vážne alebo to myslíte politicky? Lebo ja sa držím dát, faktov a vedy , čo je na tom hysterické?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@viktorka48 ale ja sa nebojím. Áno Bukovský povedal, že sa bojíme, ale ja sa bojím o moju mamu, môjho muža. To je sebecké? A ak by ste mi vy nakazili môjho muža lebo nie ste očkovana a nenosíte Rusko lebo vás obmedzuje a on zomrie, to je čo podľa vás? Sloboda? Gratulujem.

emmanovot
7. máj 2021

Nemlôže ta prinptiť na očkovanie, ale tak každý vieme, ako to chodí v práci :D že ak zamestnávateľ chce niekoho vyhodiť, tak to dokáže... ciže nutiť ta nemlže, ale nikde nie je napísané, že si nenajde kvoli tomu niečo iné, za čo ti dá vyhadzov

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
jankapepe
7. máj 2021

@shee11 áno očividne máme úplne iné zmýšľanie a pohľady na svet. Pre teba je sebecké ak niekto nenosí rúško a nedá sa očkovať. Pre mňa je sebecké nevidieť ostatné problémy tejto planéty okrem covidu a strachu o seba.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@jankapepe ako viete že nevidím iné problémy? 🙂

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@viktorka48 myslela somto hypoteticky samozrejme. Pýtam sa či je sloboda, nedať sa zaočkovať a ohroziť na živote iných ľudi. Myslím to ako morálnu dilemu, ale vy všetko beriete ako útok samozrejme. A k tej propaganda a vašej skrytej pravde sa radšej vyjadrovať nebudem. Radšej 🙂

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@viktorka48 predstavte si, ľudí, ktorí majú vážnu chorobu, ako sa im toto asi číta? Predstavte si, seba na ich mieste. Predstavte si, že ak sa oni nakazia, majú vysokú pravdepodobnosť, že zomrú. Ako sa asi musia cítiť pri týchto rečiach o vašej slobode. Ľudstvo to dotiahli veru ďaleko. No nič.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
autor
7. máj 2021

@nikaeli neviem 🤷‍♀️ je to fakt ťažké... veľa kolegov sa dnes prihlásilo. .. Takto viem, že aj keď ma vyhodí, mám prácu inde 🤷‍♀️

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@viktorka48 vidíte a toto si myslíte len preto že čítate blbé dezinfoweby následkom čoho môže veľa ľudí zomrieť. ( Pretože takých ľudí je veľa). Ja nevravím, že na 100% .Ale významné znížime to riziko, keby sme sa nechali zaockovat aspoň my čo môžme. Ale my máme druhých ľudí a ich životy doslova na háku.

jankapepe
7. máj 2021

@shee11 čo je na tom histericke? Svetová úmrtnosť stále hlboko zaostáva za pôrodnosťou. Aj tá slovenská na stránke štatistického úradu presne nájdeš štatistiky za minulé roky. Ak aj minulý rok zomrelo viac ľudí ako je priemer stále sme v obrovskom pluse.
Histericke je myslieť si že rusko a očkovanie je všeliek. Histericka by si mala byť keď si pozrieš koľko ľudí ročne na našej planéte pribudne. Koľko pitnej vody a zdrojov ubudne.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@viktorka48 áno. Veď my ľudia sme pohodlní, nic nevydrzime. Aj mne to lezie na nervy a bola by som radšej keby to nebolo. Ale zas, horšie veci sa stávajú,.sme zdraví, máme sa lepsie ako väčšina ľudí na planéte , tak čo .

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
7. máj 2021

@jankapepe a čo je riešenie? Snažiť sa aby mal každý prístup k zdravotnej starostlivosti a k vzdelaniu, rovnosť príležitostí. Aby ľudia nehladovali a nezomierali na choroby, ktoré sa dajú liečiť a na ktoré je vakcina. Minulý rok eradikovali obrnu to je mimoriadny uspech. Potom začne populácia klesať, resp. Skôr dosiahne svoj vrchol. No A covid je oproti klimatickej kríze nič, bude horšie, nebojte.

shee11
7. máj 2021

@viktorka48 dobre

jankapepe
7. máj 2021

@shee11 ako? No pretože keby si sa skutočne bála o svojích blízkych tak neriesis covid, ktorý je stále ďaleko v štatistikách úmrtnosti za inými príčinami.