icon

Pozerajú sa na mňa bábätká. Znamená to niečo?

beata110
2. máj 2022

Ahoj uz som googlila ale nic som nenasla tak skusim tu. Ide o to ze sa na mna pozeraju babätka hlavne dievcata. Uz som si to vsimla cca pred 2 mesiacmi znama ma malu 6 mesacnu a vkuse sa pozera na mna je jedno kolko ludi je okolo nej aj deti no ona pozera vkuse na mna minule v na zmrzke sme boli vedla pri stole bolo babätko (dievcatko) par mesacne tiez kukala na mna vcera sme boli na navsteve bratranci a sesternice sme sa stretli bolo nas tam 8 plus 3 deti a bratrancova mala 9 mesacna vkuse pozerala po mne aj ked som sa niekde pohla. Samozrejme si to vsimnu vsetci nielen ja si namyslam.... Neviem co mam robit znamena to nieco?

Strana
z2
diaszoky
2. máj 2022

@beata110 podla mna nic moj muz ma to iste vsade vzbudi pozornost meviem ci usmevom vyzarovanim ktovie

beata110
autor
2. máj 2022

@diaszoky ozaj tak som rada. 😊 povedali mi dokonca aj to ze vraj budem coskoro tehotna. No ja na taketo neverim

vsauce_
2. máj 2022

Zrejme na tebe vidia niečo, čo ich hneď zaujme a tiež sa hovorí, že deti poznajú úprimne dobrých ludí 🙂 Asi zo seba vyžaruješ niečo, čo ich priťahuje 🙂

beata110
autor
2. máj 2022

@vsauce_ dakujem si zlata😊

malinka158
2. máj 2022

Ty si inac normalna? 🤔🤔🤔 takuto hlupost som davno necitala

iwesska
2. máj 2022

No tak pochybujem,ze tie babatka ti predpovedaju,ze budes tehotna😂Teda drzim ti palce,ak chces byt,ale babatka taku schopnost nemaju,to skor zvierata mozu tehotenstvo vycitit. Pozri babatka su zvedave a reaguju na toho,kto s nimi nadviaze ocny kontakt. Ja im tiez robim grimasy,zdviham obocie,zatvaram/otvaram oci a oni sa smeju,vykukaju spoza mamy. Ale nevnimam to ako vestbu😂 Mozno mas nieco,co ich uputa - velke vyrazne oci,usmev,cokolvek a hlavne cielene na pozeras. Keby si to nerobila,tak nemozes vediet ci sleduju kazdy tvoj pohyb,alebo nie😉

diaszoky
2. máj 2022

@iwesska a ako vycitia zvierata ze bude zena tehu

acrobaleno
2. máj 2022

Hovorí sa, že malé deti vidia duchov, možno za tebou nejaký stále chodí a vidia ho iba malé dievčatká. 😂

akbara77
2. máj 2022

@beata110 znamená to,že bábätka majú oči a kukaj sa🙂

jaga18
2. máj 2022

@diaszoky podľa mňa
@iwesska myslela, že vycitia, keď už žena je tehotná. Aj náš hafan to cítil, ešte nebolo vidieť bruško, nič a stále mi nuchal bruško. Predpovedať to iste nevedia 😂😂😂 A bábätká už vôbec 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A priemerne inteligentný človek by sa takúto hlúposť nepýtal

beata110
autor
2. máj 2022

@malinka158 preco by som nemala byt normalna????? Zato ze sa opytam ci to nieco znamena????? Ty si normalna ze sa zapajas tam kde nemas nic normalne povedat len urazat za nic.

beata110
autor
2. máj 2022

@jaga18 ja som ani netvrdila ze babätka nieco take vedia.... a ak sa chces zapajat tak citaj cele napisala som jasne ze na take veci neverim... to ze mali osoby co si to vsimli blbe komentare neznamena ze ja nato veri alebo to tvrdim....

beata110
autor
2. máj 2022

@iwesska ani ja to nevnimam ako vestbu napisala som ze tie osoby co tam boli mali blbe komentare... a nerobila som grimasy ani nic a ja som to ani nevidela ci pozera na mna kedze som bolo chrbtom. Mne to len povedali ze pozera za mnou.

beata110
autor
2. máj 2022

Vidim ze tu sa nevyplaca nic pisat ani pytat su tu baby co si povykrucaju po svojom len aby mohli pourazat. Majte sa a pekny den vam prajem😊

diaszoky
2. máj 2022

@beata110 to sa aj mne raz stalo v teme ohladom pn to si mala vidiet tie urazky a osocovanie tvl ja nechapem ako niekto moze takto reagovat na cudzieho cloveka kt nepozna

beata110
autor
2. máj 2022

Asi vo mne vidia nenormalnu hnusnu hlupu priseru😂😂😂

beata110
autor
2. máj 2022

@diaszoky vidis to najdu sa aj take baby a cim dalej tym viac😀🤷‍♀️

ankare
2. máj 2022

@beata110 asi si detickam niecim sympaticka.❤️

ivetta1234
2. máj 2022

videla som v jednom dokumente, že malé deti priťahujú veľmi symetrické tváre, možno preto 😉

kassandra25
2. máj 2022

@beata110 😁😅🤣🙊🙈🤦‍♀️

koniarova
2. máj 2022

@beata110 menšie bábätká sa zrejme len pozerajú. 😁Tie staršie si už zrejme aj poťukajú po čele.🤦🤦

iriska13
2. máj 2022

@beata110 nuž, napíšem ti, že aj na moju dcerku (je už dospelá) všetky detičky vždy kukaju,kamkolvek prídeme... už sa smejeme, že je ako magnet pre deti...je to milé...ona deti zbožnuje a ked aj niekam ideme na rodinné posedenia, alebo dovolenky, kde su deti, všetky na nej visia😂😉

surama
2. máj 2022

@beata110 Moj brat je taky, ze jeho maju vsetky deti a zvierata radi 🙂

kulumulu123
2. máj 2022

@beata110 ano znamena do roka a do dna porodis trojcata dievcatka aj kamoska to tak mala 3deti z nej nikdy nespustili oci cokolvek sa dialo okolo nich iba civeli na nu a zrazu bum presne rok nato porodila trojcata tiez tomu nechcela najprv verit 🤰👶👶👶

jaja8_9
2. máj 2022

@jaga18 ako áno k tomuto viem odpovedať 🙂 boli sme u kamošky na návšteve mala vtedy asi 1,5 ročného chlapčeka cca a stále mi nosil cumlík ( pričom nikomu inému by ho nedal) a v ten týždeň som sa dozvedela ze som tehotná 😀😀

beata110
autor
2. máj 2022

@ivetta1234 dakujem za normalnu odpoved😊

beata110
autor
2. máj 2022

@kulumulu123 tu dufam nie😂🤦‍♀️

beata110
autor
2. máj 2022

@iriska13 ❤ to je mile😊
ja sa na ne maximalne usmejem ked ma nato upozornia ze sa na mna nejake babätko pozera

beata110
autor
2. máj 2022

A co sa cuduju aka som hlupa a nenormalna zato co sa pytam... tak admin upravil nadpis (otazku)a robi to dost casto.... a mate pravdu takto to znie uplne blbo😉

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2