Pozerajú sa na mňa bábätká. Znamená to niečo?
Ahoj uz som googlila ale nic som nenasla tak skusim tu. Ide o to ze sa na mna pozeraju babätka hlavne dievcata. Uz som si to vsimla cca pred 2 mesiacmi znama ma malu 6 mesacnu a vkuse sa pozera na mna je jedno kolko ludi je okolo nej aj deti no ona pozera vkuse na mna minule v na zmrzke sme boli vedla pri stole bolo babätko (dievcatko) par mesacne tiez kukala na mna vcera sme boli na navsteve bratranci a sesternice sme sa stretli bolo nas tam 8 plus 3 deti a bratrancova mala 9 mesacna vkuse pozerala po mne aj ked som sa niekde pohla. Samozrejme si to vsimnu vsetci nielen ja si namyslam.... Neviem co mam robit znamena to nieco?
Zrejme na tebe vidia niečo, čo ich hneď zaujme a tiež sa hovorí, že deti poznajú úprimne dobrých ludí 🙂 Asi zo seba vyžaruješ niečo, čo ich priťahuje 🙂
Ty si inac normalna? 🤔🤔🤔 takuto hlupost som davno necitala
No tak pochybujem,ze tie babatka ti predpovedaju,ze budes tehotna😂Teda drzim ti palce,ak chces byt,ale babatka taku schopnost nemaju,to skor zvierata mozu tehotenstvo vycitit. Pozri babatka su zvedave a reaguju na toho,kto s nimi nadviaze ocny kontakt. Ja im tiez robim grimasy,zdviham obocie,zatvaram/otvaram oci a oni sa smeju,vykukaju spoza mamy. Ale nevnimam to ako vestbu😂 Mozno mas nieco,co ich uputa - velke vyrazne oci,usmev,cokolvek a hlavne cielene na pozeras. Keby si to nerobila,tak nemozes vediet ci sleduju kazdy tvoj pohyb,alebo nie😉
Hovorí sa, že malé deti vidia duchov, možno za tebou nejaký stále chodí a vidia ho iba malé dievčatká. 😂
@malinka158 preco by som nemala byt normalna????? Zato ze sa opytam ci to nieco znamena????? Ty si normalna ze sa zapajas tam kde nemas nic normalne povedat len urazat za nic.
Vidim ze tu sa nevyplaca nic pisat ani pytat su tu baby co si povykrucaju po svojom len aby mohli pourazat. Majte sa a pekny den vam prajem😊
Asi vo mne vidia nenormalnu hnusnu hlupu priseru😂😂😂
videla som v jednom dokumente, že malé deti priťahujú veľmi symetrické tváre, možno preto 😉
@beata110 😁😅🤣🙊🙈🤦♀️
@beata110 nuž, napíšem ti, že aj na moju dcerku (je už dospelá) všetky detičky vždy kukaju,kamkolvek prídeme... už sa smejeme, že je ako magnet pre deti...je to milé...ona deti zbožnuje a ked aj niekam ideme na rodinné posedenia, alebo dovolenky, kde su deti, všetky na nej visia😂😉
@beata110 ano znamena do roka a do dna porodis trojcata dievcatka aj kamoska to tak mala 3deti z nej nikdy nespustili oci cokolvek sa dialo okolo nich iba civeli na nu a zrazu bum presne rok nato porodila trojcata tiez tomu nechcela najprv verit 🤰👶👶👶
@ivetta1234 dakujem za normalnu odpoved😊
@kulumulu123 tu dufam nie😂🤦♀️
A co sa cuduju aka som hlupa a nenormalna zato co sa pytam... tak admin upravil nadpis (otazku)a robi to dost casto.... a mate pravdu takto to znie uplne blbo😉

@beata110 podla mna nic moj muz ma to iste vsade vzbudi pozornost meviem ci usmevom vyzarovanim ktovie