icon
petusska
26. máj 2011

@tanula84 to že by mi nevyšla kapela a limuzína by som ešte prežila ale aby sa mi manžel na vlastnej svadbe ' ožerie ' ? To by videl ten cirkus 😠 ale ona určite vedela do čoho ide, veď hneď prvé čo ho po príhovore starejšieho na odobierke zaujímalo bol prípitok 😖 ale dá sa to aj trocha pochopiť, veď má len 19 😅

tanula84
26. máj 2011

@petusska veru,ved je zaľúúúbená až po uši,ale načo sa brali,ved už spolu žili,očividne im v tom nikto nebránil,tak nerozumiem načo.a ešte v tom veku - že 19,bože staré dobré časy 😎 ale už som zase zvedavá na tú dnešnú.ten ženích vyzeral dosť starší od nevesty,či nie?ale decuľo majú krásne 🙂

petusska
26. máj 2011

@tanula84 hej, malinkú majú nádhernú 🙂 svadba bude snáď dobrá, veď za také peniaze 😀

tanula84
26. máj 2011

@petusska ja myslím,že táto bude najlepšia,najviac na úrovni,taká,že s ňou môže ísť v pohode do telky,nie ako tá zo včera 😝

petusska
26. máj 2011

@tanula84 čo som viedla ukážky tak by mala byť dobrá. Šatičky bude mať pekné a aj tanec budú mať, niečo také ako v prvej sérii mala tá čo to vyhrala. Ja si osobne myslím že táto posledná to vyhrá 😀

misinn
26. máj 2011

@tanula84 ano ja to mam strasne rada skoda ze to nedavaju dlhsie 😀

tanula84
26. máj 2011

@petusska tiež si myslím,že vyhrá ona 🙂 pre mňa by to mohli kľudne vysielať aj každý týždeň 😀 človek sa aj zasmeje,aj zaspomína a niekeda aj trochu pozdvihne sebavedomie,hlavne ked tam vidím také "vačšie"panie v menších šatičkách 😀

petusska
26. máj 2011

@tanula84 ja by som to tiež prijala. Síce u toho nespomínam ale beriem to ako inšpiráciu keby som sa náhodou niekedy vydávala 😔

tanula84
26. máj 2011

@petusska no snád to raz príde,neboj 😀 a potom si to riadne uži 😉 inak dnes som sa divila,že skoro bolo sedem hodín a svadby nikde,iba lyžovačka a welnes - mňa by tiež nemuseli na to dlho prehovárať - vírivka,bazén...hmm 😎 pohodička...aj som im závidela...

petusska
26. máj 2011

@tanula84 mňa s tým naštvali že to dajú až zajtra. A je to aj nefér voči ostatným nevestám.

tanula84
26. máj 2011

@petusska no to hej.a prečo to tak dali,ved minule to bolo normálne 😕 a kedy má byť to vyhodnotenie?a čo vravíš na pani Moniku s manželom?tí sa furt oblapávajú,on ju masíruje 😀 no vtipní sú,ako keby mali sladkých 17... 😀

petusska
26. máj 2011

@tanula84 teraz to dali tak asi kvôli tomu že mala vymyslený taký program pred svadbou. Vyhodnotenie bude zajtra, nejako to snáď stihnú. A pani Monika s manželom sú ako hrdličky 😵 len aby im taká láska vydržala čo najdlhšie 🙂 ale ja by som asi takého chlapa nechcela, vyzerá to tak že je stale na nej zavesený. Ale z Moniky mám pocit že je ' sekera ' 😅 koľko má vlastne rokov ten dnešný ženích? Zdal sa mi dosť starý ale zato sympatický 😀

tanula84
27. máj 2011

@petusska presne,určite je od moniky mladší a tá ho bude držať riadne nakrátko 😀 podľa mňa.som zvedavá či sa len pre kamerou tak "ľúbia"a doma či sa už aj nevadia 🙂 on mi aj tak pripadá ako trochu priteplený 😀 minule ju česal,teraz masáže...no divní sú...ten dnešný vyzerá najnormálnejšie,len nevesta si podľa mňa mohla dať iný účes,ved celý týždeň mala taký vrkoč,to jej asi dobre skritizujú 😀 no som zvedavá kto vyhrá,ale asi tá Kika...tešíííím 😀 😀 😀

nicky655
27. máj 2011

mohli napísať všetkým ten vek a nie iba tej najmladšej.inak sa mi zdá,že tá monika už začala trochu taktizovať,lebo sa mi zdá,že pomerne málo bodov dáva- ale tak o tom to je - vyhrať.
a s tou lydkou som to nepochopila s tým únosom - on ju akože vôbec nešiel hľadať ten manžel?či ?preto bola z toho taká mimo,že ostatné nevesty zabudla? 😀

pia22
27. máj 2011

@nicky655 naplanovala to tak, ze ju pôjde hladat manzel s nevestami,ale manzelik to nejako spolocensky nezvladol, nevesty sa tiez netrhali, tak to nakoniec uzavreli tak, ze nezohnali odvoz. To je ako v tom vtipe-nehraj sa na skryvacku, lebo ta nikto nebude hladat😀 No pruser.

nicky655
27. máj 2011

@pia22 tak ale čo on nikdy nepočul o únose na svadbe?tak si mal dávať lepší pozor.aby mu nezdrhla,keď sa mu ju potom nechcelo ísť hľadať 😒 inak,byť lydkou,to by ma teda riadne naštvalo ☹ najskôr sa mi pripije muž na svadbe a potom ma nejde hľadať ☹ to fakt nemala nič lepšie v ponuke ako tamtoho? 😨
to keby sa mi manžel pripil a ešte ma aj nešiel hľadať,to by asi počúval po zvyšok manželstva 😀 aj keď teda neviem aké dlhé by bolo,keby to bol taký exot ako ten jej 😀

nadhera
27. máj 2011

Isto vyhra kika, aj ked az dnes bude jej svadba . 😉

petusska
27. máj 2011

@tanula84 tiež si myslím že mohla mať iný účes, taký obyčajný vrkoč, ani závoj, nevýrazná ozdoba do vlasov. Aspoň že šaty sú pekné 🙂

petusska
27. máj 2011

@nicky655 ja osobne by som s ním teda do manželstva nešla. Mala som taký vzťah že keď si ex vypil tak zabudol že sme niekde spolu a mňa doslova zabúdal na rôznych akciách 😠 odvtedy som vyslovene alergická na to keď chlap pije 🙄

mamartinka
autor
27. máj 2011

Tak co hovorite na vitazou?

nadhera
27. máj 2011

sklamanie 😒 ale dolezite je, ze kazda si to uzila, jedno babo na ceste 😉 jedno male na svete 😉 Skor by ma zaujimalo, ako to bude vyzerat u vsetkych o rok,dva,tri.

tanula84
27. máj 2011

@mamartinka
@petusska nooo to čo bolo!!!to kto vyhral vŕŕŕ...nemám slov,ved oni boli v thajsku a ešte aj teraz dovolenka...boli mi maximálne nesympatickí - obidvaja a osobne si myslím,že on to s ňou dlho nevydrží,teraz je taký zaľúbenýýý 😀 no nepotešil ste mne,já vás taky nepoteším.... 😉

petusska
27. máj 2011

@tanula84 veľmi veľké prekvapenie 😲 😕 myslím že vyhrali len vďaka tomu že pani Monika troška taktizovala a dávala veľmi málo bodov 😠 všetky boli prekvapené že nevyhrala Kika. Ale myslím že si každá nevesta slušne zarobila účasťou v programe 🙂 a tiež by ma zaujímalo ako budú ich manželstvá vyzerať po rokoch 😀

tanula84
27. máj 2011

@petusska no presne,dávala tam tri,päť bodov...kravisko 😠 ma normálne nas.... 😠 no to by som aj ja rada videla,hlavne týchto.a kedy to boli natáčané tie svadby,v ktorom mesiaci?si mohla tá kika dať svadbu teraz na leto,ked to chcela v tatrách a pod holým nebom 😎 ale aj tak to mali najlepšie.a z toľkých zákuskov čo som tento týždeň videla(škoda,že len videla)som určite aj pribrala 😀 vyzerali božsky,hned by som sa išla ponúknuť 😀

ypsinkova
27. máj 2011

čaute baby 🙂
aj ja som dnes pozerala 4 svadby,vlastne som to tak celý týždeň nejako priebežne sledovala a niektoré herečky tam dobre taktizovali 🙂 ..závideli Kristíne aj nos medzi očami a kritizovali,čo sa ani kritizovať nedalo 🙂 .... ale hra je hra

tanula84
27. máj 2011

@ypsinkova dobre si ich nazvala,že herečky 😲 ale na predchádzajúcu sériu nemali ani jedna 😕 to bol iný brutus.. 😀

ypsinkova
27. máj 2011

@tanula84 predchádzajúcu si moc nepamätám,ale viem,že tam tiež bola jedna kočka,čo mala navrch ako tie ostatné ... aj to nakoniec vyhrala ... no v tejto sérií to boli dobre zákeračky,nejaké zákeračky,kto sa na ne konečne ulakomil 😖 🙂

tanula84
27. máj 2011

@ypsinkova jóóój,tak na minulú sa nedá zabudnúť 😉 to bola tiež dobrá sranda niekedy 😀 no asi tak,som zvedavá koľko to ktorím vydrží...najhoršie na tom aj tak asi bola chudiatko Lydka 😝 no nezávidím jej ani náhodou 😖

ypsinkova
27. máj 2011

@tanula84 vieš čo,ja si moc nepamätám 😀 akurát ešte viem,že to chodievalo v hlavnom vysielacom čase o ôsmej a nie o šiestej ako teraz 😀
Lydka je rada,že je rada....že sa vôbec vydala .......ale takácho manžela by som nechcela,ani keby mi dávali milion eur,opiť sa na vlastnej svadbe je silná káva ...a o hanbe na tri zimy ani nevravím 😖