icon
nicky655
21. máj 2011

jej,uz sa tesim.som si citala o tych paroch-zaujimave 🙂 myslim,ze to bude este lepsie ako 1.seria 😉

mamartinka
autor
23. máj 2011

Pozerate?Prosimvas nic v zlom ale ta Lydia 😀 To je co za osobu?To nemali krajsej nevesty?Pripada tam ako 15 rocne dievcatko 😀 A o ostatnom radsej pomlcim.Inak najviac sa mi paci dnesna a ta Vychodniarka blondinka taka sympaticka.Si myslim ze z tych 2 to niektora vyhra.

nicky655
23. máj 2011

no ale pri tej lydii sa nepomylili? ved v tom clanku pisu ze ma 33 rokov???

tysontara
24. máj 2011

a uz aj zacali vcera, velmi sa tesim, zatial vyzeraju vsetky v pohode, uvidime co sa z nich vykluje 😀 tesim sa na dnesnu svadbu 🙂

mamartinka
autor
24. máj 2011

@nicky655 no na tu Lydiu nemam slov. 😀 Asi niet krajsej nevesty.Ako dievcatko medzi starsimy.Ale akeho sympataka si nasla som vydela v ukazke.Aj take sa stava.

nicky655
24. máj 2011

veru,tieto vyzeraju tak viac v pohode.tie minule boli take,ze kde len co skritizovat 😒 hadam sa nevyfarbia do piatku 😀
a paci sa mi , ze sa tam prihlasila aj ta vcerajsia nevesta, aspon ukazala, ze svadba nemusi mat nutne 100 ludi. 🙂
a tusim ta lydka to povedala, ze taka malicka svadba- a ze 50 ludi, no malicka svadba je tak 10 ludi. 🙂

nadhera
24. máj 2011

najprv som nevedela, koho mi lydia pripomina...uz to viem. Kto pozeral rodinu Adamsovcov? Neviem, ako sa herecka vola, ale dost mi ju to ziena pripomina. 😀

danulicek
24. máj 2011

@nadhera myslis christinu ricci? tu, co hrala dceru adamsovcov? moze byt 😀

nadhera
25. máj 2011

@danulicek jasne 😀 😀 😀

mamartinka
autor
25. máj 2011

http://www.markiza.sk/clanok-relacia/4svadby/55... No ja neviem ci ta Lydia moze mat 33 rokov a on 19 😀 To co je za par.

petusska
25. máj 2011

Myslím že je to opačne, Lýdia má 19 a jej manžel má 33 . Podľa ukážky z dnešnej svadby to chudinka moc s ním nevyhrala :-/

tanula84
25. máj 2011

ahojte 🙂 môžem sa aj ja zapojiť do diskusie?sledovala som aj prvú sériu a pozerám to aj teraz.mne osobne sa zatiaľ najviac pozdáva tá čo bude mať svadbu v Tatrách,Kika sa tuším volá.Lýdia je ako také chudiatko - kde ju položia,tam ju asi aj nájdu 😀 ale nič v zlom,možno len tak pôsobí,nechcem ohovárať,ked nepoznám 😀 a vraj tam dnes bude nejaký opitý ženích,či nie?nevidela som ukážku,tak sa teším,snád mi drobček dovolí pozerať 😝

mamartinka
autor
25. máj 2011

@petusska Tak naopak by to sedelo.
@tanula84 zeby sa Lydiin manzel opil 😀 Nechame sa prekvapit.

tanula84
25. máj 2011

@mamartinka škodoradosť naša každonenná 😀 😀 😀 snád nezistí až po svadbe koho si berie...

petusska
25. máj 2011

@tanula84 podľa toho čo hovorila v ukážke tak už po treťom rande sa k nemu nasťahovala 😕 možno bola tá svadba unáhlené rozhodnutie. Už sa teším, o chvíľu to začne 🙂

tanula84
25. máj 2011

@petusska aj ja teším,tešííím,bude sranda 😝 ale idem si ešte prečítať tie články,lebo nemám o nich žiadne infošky.ale šaty vyzerajú byť celkom schopné 😕 no zvedavá som.........

mamartinka
autor
25. máj 2011

No tak co hovorite na dnesnu cast. 😝 😝 😀 Zenich a nevesta kuuuuuuul.Unos bol dobry.A tie saty jej mohli upravit nie,ked si ich prislapovala.Ten chod k obradu nemal chyby.Ledva tam usla.Inak najhorsia svadba podla mna zo vsetkych zatial.

tanula84
25. máj 2011

@mamartinka no ja som to teda videla len tak jedným očkom 😒 ale stačilo mi...chudiatko,no nevyšlo jej skoro nič,ani kapela,ani limuzína...ani ženích,ešte si aj občiansky zabudla asi od samého šťastia 😀 😀 😀 to bolo znamenie osudu,že nech to nerobííí 😝 😝 😝

tanula84
25. máj 2011

@mamartinka a ešte som zabudla - no ako ju niesol po tom únose,dobreže mu nepadla pod stôl 😀 to by som už asi nerozdýchala.no povedzte mi,načo sa tam hrabala???

tanula84
26. máj 2011

@mamartinka
@petusska tak teraz to pozerám podrobnejšie a vychádza mi z toho,že chudiatko Lydka bola celá happy,že ju niekto chce,tak sa pre istotu k nemu chytro - chytro nasťahovala,aby si to on nerozmyslel...a pán Kamil mi pripadá ako čistý manipulátor s najväčším kamošom fľaškou 😝 no povedzte - ktorý "normálny" chlap povie deň pred svadbou,že najlepšie na jeho nastávajúcej je,že je taká maličká...no coment 😒 chudiatko - tožvie čo ju s ním čaká 😒

petusska
26. máj 2011

@tanula84 tiež mám taký pocit že sa ponáhľala so svadbou aby náhodou nezostala ' na ocot ' 😅 a ten Kamil, vyzerá ako nejaký alkoholik. Keby sa mi na svadbe stali také veci ako Lydke tak sa asi rozplačem, ona bola celá happy aj z tých veci čo sa pokazili. 😕

misinn
26. máj 2011

jeziiiiiiiis uz vcera boli 4svadby?? a ja som to nevidela ☹ ☹ ☹

tanula84
26. máj 2011

@petusska ona bola happy,že sa vydala a vyzerala,že všetko ostatné jej bolo jedno.a pochybujem,že s tým rozpočtom a v BA mali mať živú kapelu a ešte aj limuzínu,ved povedať mohli ...no ona zaľúbená po uši,ved sa zbadááá 😒 a presne aj na mňa on pôsobil ako že sa rád pozerá na dno pohárika 😖

tanula84
26. máj 2011

@misinn no to si o veľa prišla 😀

misinn
26. máj 2011

@tanula84 jaaaj ani nehovor, dufam ze je to v archive 🙂

tanula84
26. máj 2011

@misinn neboj,určite je,aj ja som to tam pozerala a dobre som sa zabavila,tak aj tebe príjemnú zábavu 😀 😀 😀 dobrá šou je to,čooo 😀