Pozeráte 4 svadby?
ale tak man dost prekvapila ta posledna svadba-po tom unose bol ten jej manzel riadne nastvany 🙂 co uz-mal asi lepsie strazit na svadbe. 😀
@petusska no už vie, už mi to bolo vysvetlene, ja som pri tom tobila 100 veci, tak som len to zachytila, preto som sa pytala, ci sa mi mari... ale svadba o nicom,
@nicky655 hehe aj moj bol najedovany, lebo sofer ho vozil kade tade aby ho poplietol, to som potom uz bola aj ja nastvana, bo sme boli v tom klube vyse hodiny, Ale tak oni sa na tej disco aspon trochu zabavili... My slim, že jej to naozaj pokazila ta kapela...
no tak ako som si aj myslela vyhrala tá prvá svadba takže žiadne prekvapenie 🙂
a táto posledná svadba to bola riadna trapošina
to čo tam mali za kapelu???
normálne som ju ľutovala určite aj jej to bolo ľúto že sa nikto nebavil 😒
Ahojte.Pozera niektora?
@mamartinka ja som nestihla, ale chcela som si to pozriet v archive, no este to tam nie je :( ake to bolo?
a uz je to tam 🙂 idem kukat 😀
@danulicek no ja som pozerala na markize Live a seka nam to nakolko este nemame Tv zapojeny.Len dufam ze mi to nedaju zaplatit nakolko to teraz je cez to Voyo.Ale maju tam ze staci sa prihlasit tak pozeram cez to aj ked to seka a ide blbo.No mne sa pacil prvy diel.
@mamartinka ja som tiez kedysi pozerala cez voyo modre z neba live a zatial mi nedali nic zaplatit 🙂

@monikka22 ok,dakujem,musim ju pozriet