Poznáte dobrú čistiareň spoločenských šiat v Bratislave?

ruan
8. jún 2016

Ahojte,
chcela by som sa poradit, potrebujem dat vycistit svadobne saty v Bratislave, saty nie su zlozite - princeznovske, skor jednoduchsie (ako vila), ale z jemneho materiálu. Viem, ze mi za to vynadate, ale uz je to par rokov, co bola svadba, no vtedy som si vravela, ze si ich chcem zachovat v takej podobe ako boli po svadbe... teraz som sa vsak rozhodla, ze by bolo lepsie mat ich odlozene ciste. Takze problem - saty jednoduche ale jemne (handmade), so starsimi skvrnami (klasika - od make upu, od topanok...). Nemam skusenosti s tym, kde dobre cistia (saty su vlastne v kategorii spolocenske, nie svadobne), velmi by pomohlo, keby to bola lacnejsia cistiaren, ide vsak hlavne o kvalitu, aby mi ich neznicili. Viete prosim poradit dobru cistiaren v Bratislave? Vopred velka vdaka za kazdu info i skusenost.

mri
8. sep 2016

V podstate som na tom podobne- jemné šaty šité na mieru s hand made prvkami.. Som dúfala ze nájdem odpovede... Viem o Alizé ze su kvalitní ale urcite aj drahí... Ci už si niekde dala čistiť, mas skúsenosť?

ruan
autor
9. sep 2016

@mri Ahoj, no ti emoje su take iste 🙂 Zatial som sa neodvazila s nimi niekam ist. Rozmyslala som nad Alize, ale ti su fakt desne drahi. Aj tak nebudem mat zaruku, ze to vyjde. Pocula som vsak velmi dobre recenzie na Tesco cistiarne - ano, zni to strasne, ale este ziadne saty neznicili a su vraj velmi ochotni (hlavne ti na Kamennom namesti), vraj poodla ich kodexu nemsu saty znicit, inak by to hradili... Nejde mi az tak o to mat najlacnejsiu cistiaren (to nie je dovodom, ze o nich uvazujem), ale ani v drahsich mi toto zarucit nevedia. Tak nad tym vaham a neviem.... Drzim ti palce, ak nahodou nieco najdes alebo skusis nejaku cistiaren s tymi satami, budem velmi rada, ked mi das vedeit, ako to dopadlo. (Ja to totiz momentalne nemozem riesit, sme cela rodina dlhodobo chori.) Velmi ti drzim palce.

zuzuuzuz
25. jan 2017

Ja som tesco skúškala potrebujem totižto zapožičané šaty z fotenie dať vyčistiť (modelka mi ich zašpinila 😒 ) avšak čistiarne v Tesco ma odmietli, práve kvôli aplikáciam ako čipka a flitre.... plus ešte k tomu šaty sú bieločierne... odporučili mi presne Alize ale keď som videla cenník tak som skoro odpadla, keďže potrebujem dať vyčistiť dvoje šaty 😢

rychlocist_2levy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz