icon

Poznáte kauzu vraždy medičky Cervanovej?

19. jún 2024

Poznáte túto kauzu - vraždu medičky z roku 1976?

Ja mám o nej naštudované celkom dosť. Ale zaujímal by ma váš názor na to, že či si myslíte, že to ti odsudeni spachali alebo nie?

Strana
z2
akje
30. júl 2024

@beataxxx prave som nasla este aj od Martina Hanusa - Hra sa skoncila.. aj ta vyzera zaujimavo..

autor
30. júl 2024

Fajn je aj dokument o tom (z r. 2013). Mam pocit, ze ten trosku obhajuje odsudenych naopak. Alebo este zaujimave je Pod lampou s Hribom, kde su hostia niektori odsudeni.

akje
30. júl 2024

@autorka vies pls napisat nazvy?

amelia87
31. júl 2024

@aeruginosa vďaka ... a nahrávka výpovede Viery Zimákovej sa dá niekde nájsť?

anonym_9672ef
13. júl 2026
@ivka225

Nezdá sa mi uveriteľné, že by sa jedna z účastníčok onej noci večer potajomky vyplížila zo stanového tábora na telovýchovnom sústredení kdesi pri Leviciach, stopom sa dostala do Bratislavy, tam absolvovala diskotéku a večierok spojený s vraždou, potom sa zasa nadránom stopom vrátila do tábora a pokračovala v telovýchovnom sústredení, kde si nikto nič nevšimol. Už len toto pre mňa spochybňuje celé vyšetrovanie.

@ivka225 myslis Vieru Zimakovu?

anonym_9672ef
13. júl 2026
@beataxxx

Výpovede vôbec nesedia, bývalý spolužiak je jeden zo svedkov, jeho výpoveď nebrali do úvahy, stačí si prečítať knihu Prípad medicka od Luby Lesnej, ona to ma detailne naštudované, venovala tomu roky zhromažďovania materiálov, s obvinenými sa pozná a veľa sa s nimi rozprávala,jej kniha je faktografia a tiež z nej vyplyva, že sú nevinní….taktiez to tvrdí jeden z vyšetrovateľov…..ja by som si nebola až taká istá, že to nebola snaha vyhnúť sa medzinárodnému škandálu, pretože v tom boli zapletení zahraniční študenti zo spriatelenej krajiny…..

@beataxxx co vypovedal tvoj byvaly spoluziak?

beataxxx
13. júl 2026
@anonym_9672ef

@beataxxx co vypovedal tvoj byvaly spoluziak?

@anonym_9672ef Ja si to uz presne nepamatam, ale on bol s nimi v tom klube a nesedeli časy odchodu, tak jeho vypoved nebrali do uvahu, je vela dokazov, ze to vtedy urobili lýbijskí studenti a tito chudaci z Nitry boli obetní barankovia, uz sa to nenapravi, ale hodne ludom znicili tymto ich zivoty

ivka225
13. júl 2026
@anonym_9672ef

@ivka225 myslis Vieru Zimakovu?

@anonym_9672ef Na meno si nespomínam, možné to je. Ak by aj nič iné, tak táto výpoveď to celé robí totálne nevieryhodným

Strana
z2