icon

Poznáte maminu s nickom monika_277?

lucinka1104
9. apr 2014

mamina ma oklamala, včera som jej z rovnakej banky poslala 165 eur ,aby mi obratom najneskôr dneska poslalakočík čo predáva nič ako som jej ich okolo 14,00 včera poslala neozýva sa , nereaguje...ja už na iný kočík nemám , svoj som dnes predala a moja malá dcerka je teraz bez kočíka som uplne zúfalá

Strana
z2
sissy27
9. apr 2014

@lucinka1104 včera si jej poslala peniaze a dnes si chcela mať kočík doma? veď ak ho dnes poslala, tak skôr ako zajtra ho doma mať nebudeš ani keby čo bolo... nie každý sedí celý deň pri nete aby okamžite reagoval...
ale ak teda ťa naozaj oklamala, tak veľa asi nenarobíš, jedine nájsť aj ďalšie poškodené a podať hromadné trestné oznámenie, lebo suma 165€ ešte nie je kvalifikovaná ako podvod, len ako priestupok...

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@sissy27 nie ona ho ani neposlala,dnes ho mala len kuriérom poslať a neposlala ja chápem nemuselo sa jej dať no ona vôbec nereaguje kým som jej penize poslala mala čas na net a zrazu nie ? Ani adresu si už len neprečítala tak kam by ho asi tak poslala (( vie že mam doma miminko že som ho nutne potrebovala hneď

lucinka1104
autor
9. apr 2014

a prihlasená tu bola skoro celý deň

ukulela
9. apr 2014

@lucinka1104 no, nevyzera to na falosny nick ... tazko posudit. ale sissy27 ti pise dobre. ak jej vcera nabehli peniaze - ak to stihla este vcera zabalit a zaniest na postu, skorako dnes sa to z posty nepohlo. co cakas - ze to dobehne mavnutim prutika, volala si jej?
inac - poucenie - peniazesa predom neposielaju. na dobierku.

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@ukulela nechapete posledné čo mi napísla idem hľadať krabicu ale to ešťe nemala adresu a odvtedy sa neozvala nemohla ho poslať bez adresy a asi keby si ju prečítala tak aspon napíšem posielam...ale neda sa mi ...ešťe predtým som jej písala, že iba ak sa da hneď malá je naučená na kočík plače mi stále teraz...však ak ho zajtra pošle ja sa jej kludne osparvedlním no ani bu ani mu peniaze prišli mám ...ja som si ešťe požičať bola , aby ich mala už včera ..ja som nechcela ,aby bol dnes tu ,len aby mi napísala ž e peniaze má a že ho poslala poprípade zajtra pošle ja osm bola dnes o 17, 50 na pošte poslať môj a ráno ho pani bude mať , takže to ide rýchlo

sissy27
9. apr 2014

@lucinka1104 ako vieš, že neposlala? a ako vieš, že bola prihlásená celý deň? a ako pozerám, nie je tu dva dni, aj hodnotenia má dobré, čo síce nič nezaručuje, ale paniku by som nerobila... tiež je to mamina, mohlo jej ochorieť dieťa, ona mohla ochorieť, mohol jej vypadnúť net, čokoľvek...

lucinka1104
autor
9. apr 2014

mámproste strach ja mam fakt na učte - 700 eur čo robiť ak važne nepríde

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@sissy27 no lebo kurier hned posiela sms o doručení a ako som už vyžšie spomínala ked tu bola včera pred obedom naposledy ešťe nemala adresu

ukulela
9. apr 2014

ale chapem ... kukla som si ju, ma len 1 negativny koment - ze nereagovala na 3 spravy. a nie z kazdej posty to ide rychlo ... a tiez nie kazdy kurier je tu hned (vlastna skusenost) tak snad tbude ok.
ja proste nedoverujem a prachy dopredu neposielam ... aj z eshopov beriem radsej na dobierku, ak sa da (viem, neskoro plakat)
ako som pisala - vidim len 1 zly koment, aj to sa ospravedlnila. nabuduce sa ale istit aspone telefonnym cislom.

ukulela
9. apr 2014

@lucinka1104 ... to ze nemala adresu este neznamena, ze nemohla ist zhanat skatulu na kocar - ved si ju musela pripravit, ak ti ho chce poslat.

sissy27
9. apr 2014

@lucinka1104 v živote nikdy mi neprišla od kuriéra sms, že mi bolo niečo odoslané, v lepšom prípade volá kedy budem doma, v horšom zavolá že už je pred domom (a ja samozrejme niekde inde), v najhoršom nič len nechá vec na pošte a o dva dni prinesie poštárka žltý papierik, že mám zásielku na pošte... a ako som spomínala VYŠŠIE tak sa mohlo čokoľvek stať a nemôže okamžite reagovať na tvoje správy...

lucinka1104
autor
9. apr 2014

ja ráno chodim pešo s detičkami do škôlky to budem musieť s malou na rukách absolvovať bože nech príde aj v piatok len nech príde

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@sissy27 nemáš pravdu moja ja som dnes poslalmôj a už mi pani písala ž e v tom momente jej prišla sms že zajtra jej ho doručia keby si prečítala adresu verila by som že možno poslala ale takto ťažko bez adresy a mobilu

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@sissy27 a sisa že okamžite od včera ??? Ako mne keby niekto poslal 165 eur tak aj keby som mala len dve sekundy volné tak napíšem mám pošlem ked sa mi bude dať...ja vždy všetko pošlem obratom chorá, s detmi chodím na poštu a pošlem a keby sa mi nedalo tak niekoho poprosím ked viem že sme sa tak jasne dohodli ja nečakám na tričko ktorých mam v skrini 20 al ena kočík, ktorý nemám ani jeden ((

jabadaba
9. apr 2014

@lucinka1104 peniaze si poslala vcera o 14,OO ak spravne rozumiem. Pokial viem, banka prevody podane do 14,OO spracuva este v ten den, po 14,00 nasledujuci den. Spracuva. T.j. peniaze nenabiehaju do hodiny od podania platobneho prikazu. Ta dotycna teda dnes este nemusi mat vedomost o nabehnutych peniazoch. 😉

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@jabadaba ale vramci jednej banky ?

lucinka1104
autor
9. apr 2014

mne keď pošlu z Tb na TB peniaze o 18,00 tak o tom viem

sissy27
9. apr 2014

@lucinka1104 ako ktorý kuriér... a akože sorry, teraz v tomto momente sa môžeš aj na hlavu postaviť,ten kočík ti bleskom hneď nepríde... možno zajtra, možno v piatok a možno v pondelok... ja sa ti čudujem, že vieš, že ti dieťa zaspáva len v kočíku, tak svoj predáš... osobne si viem predstaviť dosť situácií, kedy by som nemala chuť, silu, čas ani možnosť riešiť poslanie kočíka...

ukulela
9. apr 2014

... zalezi aky kurier. posta, DHL, UPS ... nie vsetci ti pisu, ze zasielku"nalodili" - niektori ti len volaju, ze stoja pred domom ... nam casto nosia veci kurieri, a niekedy su ti na druhy a inokedy az na treti den ... akou sluzbou ste sa dohodli, ze ti to posle?
inac (teraz neurazam, len konstatujem) ze ste sa mozno nepochopili, alebo si nedostatocne vysvetlila. ty predas kocik a nedoriesis novy :( logistika zlyhala ... ale co ti uznavam, ze mala aspon dat vediet, ze peniaze jej nabehli. aj ked vravim - tieto obchody bez telefonnych cisiel :( neboj, ver, ze sa daco vazne stalo a nedalo sa jej. mohol ozaj net spadnut, nemocnica, hocco ... ak mascislo, volaj jej, ak nie, tak len cakaj. a nabuduce si das vacsi pozor pri planovani.

jabadaba
9. apr 2014

@lucinka1104 to uz si nie som ista. 😒 Len viem, ze proces spracuvania zavisi od hodiny podania prikazu. Over si to v banke. Kazdopadne je divne, ze sa neozyva ka ste mali rozbehnuty biznis.

lucinka1104
autor
9. apr 2014

@sissy27 no vieš prečo lebo ja som zodpovedá a to ta maminka je len tehotná o tri týždne ma termín ale peniaze poslala ako slubila tak som chcela dodržať slovo aj ja a myslela som že zajtra budem mať nový , najneskôr v piatok ale ako vidím možno tak v pondelok ak ma tam hore má ešťe niekto rád

lucinka1104
autor
9. apr 2014

mne musel muž od seba preposlať aby som mala dosť na to aby som jej poslala a hned mi to prišlo piplo a okamžite as posielali jej už predvčerom som ju upozornila nech si všetko nachystá tak aby ho dnes poslala...ako vravím...chápem mohlo sa niečo stať ale neviem dako ...aspon napísať ..mam z toho fakt zlý pocit však ja si viem skr učet zistiť všetko , kde býva ,ale nechcem ešťe počkám do pondelka a skusim si daky požičať

ukulela
9. apr 2014

ak to mala poslat dnes- streda - tak si to dnes nemala preco dostat. najskor zajtra (najskor - ale to by som sa nespoliehala) takze podla scenara - vcera pipla platba,dnesposlala, zajtra pride - vsetko sedi. zbytocne salenie. akurat, ze mohla dat vediet ... ale to ste mali doriesit vcasnejsou vymenou telefonnych cisiel.

ammellia
10. apr 2014

Ja mam len jednu radu do buducna. DOBIERKA.

lucinka1104
autor
10. apr 2014

@ukulela ona mala peniaze predvečrom z rovnakej banyk príde platba hned včera ho mala poslať dnes tu mal byť ...ale ona ho ani len neposlala tak ako by tu dnes mohol byť ?

lucinka1104
autor
10. apr 2014

a ona môj mobil má to ja jej nie nedala mi

ukulela
10. apr 2014

@lucinka1104 ved - v utorok peniaze, v stredu mala poslat, vo stvrtok mal prist - ak dnes nepride, treba robit paniku. nie skor ... s tymi telefonnymi cislami - chyba. ale prva chyba na uvod - dobierka.

miku1
10. apr 2014

@lucinka1104 Ak tomu dobre chápem, tak máš TB a v tom prípade mala dotyčná peniaze na účte v priebehu ani nie sekundy. Tatra banka pripisuje peniaze na účet v rámci ich banky okamžite, takže určite tá pani peniaze na účte už má.

kiwi82
10. apr 2014

ahoj, no ak jej pípla sms, tak bolo slušné ti dať vedieť, že peniažky nabehli a teda, že kedy kočík posiela. predsa nejde o 10 euro ale už o peknú sumičku. chyba bola, že si si nepýtala jej telefón, ľahšie by ste sa skontaktovali. vieš, teraz sú aj dosť časté výpadky modrého koníka, odstávky, možno aj chcela ti napísať.... no počkaj ešte dneska, či sa Ti ozve a ak nie tak kontaktuj admina. mne sa raz stalo na bazoši, že som musela dávať trestné oznámenie, lebo som zaplatila za kočík a kočík ani peniaze nikde.... dúfam, že to nie je tvoj prípad. podľa mna sa ti pani dnes ozve.

lucinka1104
autor
10. apr 2014

dufam ja som normálne aj plakala my sme na tom naozaj zle s peniazmi a ja ani len netuším čo budem robiť ak predsa len nepríde ..deti som si dnes musela nechať doma nemala som ako s nimi isť do škôlky...a to mam zajtra narodeniny tak som sa tešila na nový kočík ...ja len proste viem, že dnes nepríde kedže nemala adresu ked so mnou ešťe komunikovala poslal som ju až po zaslaní peniažkov ktoré ma isto od utorka

Strana
z2