Poznáte maminu s nickom monika_277?
mamina ma oklamala, včera som jej z rovnakej banky poslala 165 eur ,aby mi obratom najneskôr dneska poslalakočík čo predáva nič ako som jej ich okolo 14,00 včera poslala neozýva sa , nereaguje...ja už na iný kočík nemám , svoj som dnes predala a moja malá dcerka je teraz bez kočíka som uplne zúfalá
@lucinka1104 Neviem, čo ti poradiť. Pravda je, že neviem teraz či včera alebo predvčerom bol dosť dlhý výpadok MK....ak sa ti prípadne dnes neozve, tak skús kontaktovať admina.
@lucinka1104 napis pravu pod inzerat - ak sa da ... a s tym vypadkom, co spomina @miku1 - to je pravda ... posli jej este raz vsetky udaje a vypis z IB
@lucinka1104 ano peniaze z rovnakej banky su hned ,....ja sa vzdy ozvem,ze ich mam,alebo komu posielam tak tiez,...je to od nej nazodpovedne,....chod do banky a ziadaj platbu nazad,..oni ju vyzvu,aby tak urobila,...
baby skusili by ste niektorá regovať na nejaku vec z jej bazare či odpíše ? ďakujem https://www.modrykonik.sk/market/seller/monika_...
nastastie nemam negativnu skusenost ale baby mnohe jej radite ze mala na dobierku ale 95% predavajucich ak sa zmienim o dobierke konci konverzaciu tak co vcul ja na jednej strane chapem ze je riziko ze si kupujuca nevyzdvihne balik ale na druhej strane je riziko ze predavajuca si necha peniaze a postovne nie je viac ako 5-6 € tak aj toto stoji za uvazenie
Nechcem pridavat k Tvojej panike, pani vyzera dostatocne zodpovedne a predpokladam, ze sa to coskoro vyriesi.
ALE - predavat vlastny kocik, ked mas dieta kocikovo zavisle bola poriadna blbost. Novy by nebol prisiel v ten isty den, ked si predala stary... Tvoja panika / obavy su teraz poriadne vybicovane tym, ze mas uplakane babo a komplikovanu cestu do skolky....
K Tvojmu kludu nepridava fakt, ze nemas na nu kontakt. Nabuduce ziadaj lepsi kontakt a pripadne aj predavajucej adresu, ja by som nemala problem dat Ti moju adresu.
Vypadky na konovi boli, je to jedno z vysvetleni. Dalsi dovod moze byt, ze ma starosti s dietatom, atd. Ja mam tiez dni, ked sa nestiham ani najest. Na druhej strane - prijatie takej vysokej platby by som aspon potvrdila.
Dalsia vec - pises, ze nemate peniazky na rozhadzovanie... No neviem, 165Euro za second-hand kocik??? Viem, ze su aj take, co stoja 500+ ale my mame kocik za 25E, starsi, plne funkcny terenny kocik, len je trochu vyblednuty od slnka, v zivote by som nedala tolko za kocik... Co bolo zle s tym starym? Vsak je to len na par rokov....
@babatkoling no len to že som ho predala za 229 akupiť som chcela za 165 aby sme si pomohli a tej jej malen 5 mesiacov za to tu u nas v obchode maju nové len drahé
ale jej meno už mám však ja jej davam šancu že sa ozve ...
@lucinka1104
Ok, to dava zmysel... 🙂
Drzim palce, asi to nebude dobra skusenost kvoli tym stresom, ale dufam, ze to vsetko nakoniec dobre dopadne...
@babatkoling nemáme auto chcela som kočík čo ozaj vydrží 3 roky každodenného jazdenia
ani mu ani bu proste https://www.modrykonik.sk/market/kociky/wzu2/b-...
stále kočík neprišiel
Ani sa ti neozvala?
Poprosim zakladajucu, aby sa VEREJNE OSPRAVEDLNILA a napisala ako to bolo! Ja som slusny clovek!!! Nikoho by som neoklamala!
Kočík prišiel osparvedlnujem sa no nečudujte as ked po tom ako ste mali davno peniaz e na učte ste sa vôbec neozývala 🙂 takže pardon
tak po takej dlhej dobe co som sa tu neukazala pre tuto nafuknutu story som sa opat rozculila... dakujem Vam pani a prajem krasny slnecny den!!! P.S. dlha doba je relativny pojem. z mojho pohladu 1 den pri malom dietati ubehne pomedzi prsty ani sa clovek nenazda najma ked sme boli vopred dohodnute kedy bude kocik doruceny a to malo byt splnene z mojej strany!!! 🙂 je to na individualnom zvazeni... ja som dovercivy clovek, preto by ma nenapadlo, nikoho obrat co i len o cisty vzduch. Krasny den a vela zdravicka 🙂 potesilo by, keby tato diskusia o vymyslenom podvode bola odstranena... vopred dakujem

@miku1 isto má , mne je trošku aj divné že ked mi kočík slubila nepozastavila ani inzerát , má nan kopec zaujemcov