icon

Poznáte maminu s nickom monika_277?

lucinka1104
9. apr 2014

mamina ma oklamala, včera som jej z rovnakej banky poslala 165 eur ,aby mi obratom najneskôr dneska poslalakočík čo predáva nič ako som jej ich okolo 14,00 včera poslala neozýva sa , nereaguje...ja už na iný kočík nemám , svoj som dnes predala a moja malá dcerka je teraz bez kočíka som uplne zúfalá

Strana
z2
lucinka1104
autor
10. apr 2014

@miku1 isto má , mne je trošku aj divné že ked mi kočík slubila nepozastavila ani inzerát , má nan kopec zaujemcov

miku1
10. apr 2014

@lucinka1104 Neviem, čo ti poradiť. Pravda je, že neviem teraz či včera alebo predvčerom bol dosť dlhý výpadok MK....ak sa ti prípadne dnes neozve, tak skús kontaktovať admina.

ukulela
10. apr 2014

@lucinka1104 napis pravu pod inzerat - ak sa da ... a s tym vypadkom, co spomina @miku1 - to je pravda ... posli jej este raz vsetky udaje a vypis z IB

luba28
10. apr 2014

@lucinka1104 ano peniaze z rovnakej banky su hned ,....ja sa vzdy ozvem,ze ich mam,alebo komu posielam tak tiez,...je to od nej nazodpovedne,....chod do banky a ziadaj platbu nazad,..oni ju vyzvu,aby tak urobila,...

lucinka1104
autor
10. apr 2014

baby skusili by ste niektorá regovať na nejaku vec z jej bazare či odpíše ? ďakujem https://www.modrykonik.sk/market/seller/monika_...

sabina1975
10. apr 2014

nastastie nemam negativnu skusenost ale baby mnohe jej radite ze mala na dobierku ale 95% predavajucich ak sa zmienim o dobierke konci konverzaciu tak co vcul ja na jednej strane chapem ze je riziko ze si kupujuca nevyzdvihne balik ale na druhej strane je riziko ze predavajuca si necha peniaze a postovne nie je viac ako 5-6 € tak aj toto stoji za uvazenie

babatkoling
10. apr 2014

Nechcem pridavat k Tvojej panike, pani vyzera dostatocne zodpovedne a predpokladam, ze sa to coskoro vyriesi.
ALE - predavat vlastny kocik, ked mas dieta kocikovo zavisle bola poriadna blbost. Novy by nebol prisiel v ten isty den, ked si predala stary... Tvoja panika / obavy su teraz poriadne vybicovane tym, ze mas uplakane babo a komplikovanu cestu do skolky....
K Tvojmu kludu nepridava fakt, ze nemas na nu kontakt. Nabuduce ziadaj lepsi kontakt a pripadne aj predavajucej adresu, ja by som nemala problem dat Ti moju adresu.
Vypadky na konovi boli, je to jedno z vysvetleni. Dalsi dovod moze byt, ze ma starosti s dietatom, atd. Ja mam tiez dni, ked sa nestiham ani najest. Na druhej strane - prijatie takej vysokej platby by som aspon potvrdila.
Dalsia vec - pises, ze nemate peniazky na rozhadzovanie... No neviem, 165Euro za second-hand kocik??? Viem, ze su aj take, co stoja 500+ ale my mame kocik za 25E, starsi, plne funkcny terenny kocik, len je trochu vyblednuty od slnka, v zivote by som nedala tolko za kocik... Co bolo zle s tym starym? Vsak je to len na par rokov....

lucinka1104
autor
10. apr 2014

@babatkoling no len to že som ho predala za 229 akupiť som chcela za 165 aby sme si pomohli a tej jej malen 5 mesiacov za to tu u nas v obchode maju nové len drahé

lucinka1104
autor
10. apr 2014

ale jej meno už mám však ja jej davam šancu že sa ozve ...

babatkoling
10. apr 2014

@lucinka1104
Ok, to dava zmysel... 🙂
Drzim palce, asi to nebude dobra skusenost kvoli tym stresom, ale dufam, ze to vsetko nakoniec dobre dopadne...

lucinka1104
autor
10. apr 2014

@babatkoling nemáme auto chcela som kočík čo ozaj vydrží 3 roky každodenného jazdenia

lucinka1104
autor
10. apr 2014
lucinka1104
autor
11. apr 2014

stále kočík neprišiel

ammellia
11. apr 2014

Ani sa ti neozvala?

monika_277
30. apr 2014

Poprosim zakladajucu, aby sa VEREJNE OSPRAVEDLNILA a napisala ako to bolo! Ja som slusny clovek!!! Nikoho by som neoklamala!

lucinka1104
autor
22. máj 2014

Kočík prišiel osparvedlnujem sa no nečudujte as ked po tom ako ste mali davno peniaz e na učte ste sa vôbec neozývala 🙂 takže pardon

monika_277
15. aug 2014

tak po takej dlhej dobe co som sa tu neukazala pre tuto nafuknutu story som sa opat rozculila... dakujem Vam pani a prajem krasny slnecny den!!! P.S. dlha doba je relativny pojem. z mojho pohladu 1 den pri malom dietati ubehne pomedzi prsty ani sa clovek nenazda najma ked sme boli vopred dohodnute kedy bude kocik doruceny a to malo byt splnene z mojej strany!!! 🙂 je to na individualnom zvazeni... ja som dovercivy clovek, preto by ma nenapadlo, nikoho obrat co i len o cisty vzduch. Krasny den a vela zdravicka 🙂 potesilo by, keby tato diskusia o vymyslenom podvode bola odstranena... vopred dakujem

Strana
z2