Poznáte manželov, ktorí pomáhajú s liečbou zavíslostí?

retkvicka
25. júl 2010

Ahojte vsetci. Potrebovala by som pomoct, preto vas prosim, ak mate vedomost....dajte mi echo....Ide o liecbu závislosti. Viem, ze niekde na slovesnku je manzelsky par, kde manzel bol zavislych zavisly od alkoholu a dostal sa z toho. Teraz sa venuje tomu, ze s manzelkou pomahaju ludom s roznymi zavislostami. V podstate aplikuju to, co pomohlo im .....nie su lekari, pokial dobre viem...maju plny dom zavislych ludi, ti maju rezim, pracuju - staraju sa o zahradku, domace zvierata a pod...Boli aj v TV, pomohli mnohym ludom, maju vysledky....Akby vas napadlo meno, alebo miesto, kde to je..budem vdacna...DAKUJEM.

warholette
25. júl 2010

ahoj, myslis Schwandtnerovcov? tu je blog manzelky: http://schwandtnerova.blog.sme.sk/ a manzela http://schwandtner.blog.sme.sk/. vela stastia!

retkvicka
autor
25. júl 2010

@warholette DAKUJEM 🙂...presne tychto som myslela. Este raz vdaka 🙂 .

katy1979
25. júl 2010

Schwantnerovci ale takychto domov po slovensku je viac. Mne osobne pomohol doktor Novotny ma AT Sanatorium v bratislave

retkvicka
autor
25. júl 2010

citam o nich, ale ak spravne chapem, oni pomahaju len detom?

vdaka katy....ako dlho trvalo liecenie?

danielaviki
26. júl 2010

@retkvicka ahoj, ja odporucam zariadenie Z - Navrat Centrum, n.o. v Bobrove, ak to potrebuje muzske pokolenie.Manzel sa tam v mladosti liecil polroka od fetovania .je to par km od Namestova na Orave. okrem ineho krasne prostredie, vedu to tam skveli ludia, ktori vedia pomoct od zavislosti alkoholu a drog. maju aj webovu stranku.

retkvicka
autor
26. júl 2010

@danielaviki dakujem

alca85
26. júl 2010

@retkvicka ahoj...tí o ktorých píšeš sú zrejme Schwandtnerovci, čo dala link Warholette....žijú v Budmericiach, čo je pri Pezinku..manžel sa s nimi pozná osobne...teda nie, že by sa liečil, ale tiež je u Budmeríc