icon

Poznáte nejaké španielske pesničky?

9. máj 2024

Ahojte, neviem, či to je zrovna najlepšia stránka na takúto otázku ale poznáte nejaké španielske pesničky? Učím sa po španielsky a nejaku španielsku hudbu by som si rada vypočula. Lepšie by sa mi učilo možno aj z textov. Neviem sa k nijakým dohľadať. Jedine Livin la vida loca😄 Ďakujem krásne

simca115
•
9. máj 2024

Enrique Iglesias 👌🏼 má aj španielske

226lenka
•
9. máj 2024

Španielska skupina Fondo flamenco

babovka2321
•
9. máj 2024

Ucim sa spanielsky uz dlhsie cez duolingo a mne sa velmi paci pesnicka dos oruguitas z rozpravky encanto 🙂

aliziana
•
9. máj 2024

A aký štýl hudby máš rád/rada?

kitycat
•
9. máj 2024

Nie som si ista ci Gypsy kings a Manu chao nie su spanielske ... som uz starsi rocnik

miskajerry
•
9. máj 2024

Natalia Oreiro

sissy27
•
9. máj 2024

Otvor spotify a zadaj do vyhladavaca “spanish songs” 🤷‍♀️ nemas za co. Mimochodom Shakira ma kopec spanielskych pesniciek.

solida1
•
9. máj 2024

Pozri Antonio Vega - Como hablar. Už roky moja srdcovka 😊

sanen
•
9. máj 2024

Diana Navarro je španielska speváčka. A má veľmi pekné pesničky. V jej piesňach sa zvyčajne miešajú žánre ako copla a flamenco s rôznymi rytmami, ako je arabská alebo klasická hudba. https://www.modrykonik.sk/market/hudba-a-audio/...

prasiatko30
•
9. máj 2024

Joan manuel serrat - para la libertad; naci en el mediterráneo, caminante no hay camino - je to cantautor spieva aj po spanielsky aj po katalansky - to len ak by si narazila na katalansku verziu a ostala by si prekvapena, ze nic nerozumies.
Joaquin sabina - 19dias y 500noches, y nos dieron las diez
La cabra mecanica - tu que te mereces a un principe o un dentista
Estopa
Alaska (fangoria),Miguel Bose,Bimba Bose,David bisbal, ana mena, maluma, ariel rot, fito y los fitipaldis, extremoduro, la oreja de van gogh - a kebyze si ja tak tie mena pamatam to by bola uz len bomba

prasiatko30
•
9. máj 2024

Aitana, sebastian yatra, maldita nerea, pereza, efecto pasillo, alvaro soler, el canto de loco, amaral, hombres G, alejandro Sanz

biankaaaa
•
9. máj 2024

Shakira, Maluma, Enrique Iglesias, Becky G, Luis Fonsi, Rosalía, Álvaro Soler, David Bisbal, Juanes, La Oreja de van Gogh, Daddy Yankee, El Canto del Loco, Sebastian Yatra a milión ďalších, veď je toho plný YouTube 🙂

patulik0706
•
9. máj 2024

Juan Magan 😉👍🏼

marianarem
•
9. máj 2024

Ja este pridam klasiku Buena Vista Social Club, kubanska hudba. Z nej som sa kedysi zacala ucit po spanielsky. Zo samotneho Spanielska mam rada spevacku Rosanu Arbelo. No a tuto u susedov spravila velmi pekne spanielske veci Zuzana Navarova s Ivanom Gutierrezom.

liusa82
•
9. máj 2024

Thalia alebo Las Ketchup.To si zapnem aj teraz hocikedy🙂

zuzka102
•
9. máj 2024

David Bisbal je pre mna top 👍😁 A moze byt aj Luis Fonsi 😄

buberova
•
10. máj 2024

Ja teraz frčím na Felicita 😁😁

lamonita
•
10. máj 2024

Christina Aguilera- mi reflejo je krásna pesnička. Skus aj Thalia, julieta venegas

zmrzlinka8
•
10. máj 2024

a Don Omar

bluka2
•
10. máj 2024

Estopa, Maná, Joaquim Sabína, Ana Belen, Fito y Fitipaldis, Pablo Alborán, Bebe, Facundo Cabral, Carlos Gardel, Carlos Vives … potom ti už YouTube navrhne aj viac

bluka2
•
10. máj 2024

Natalia Lafourcade