Poznáte nick na pokeci??
Ahojte. Pozná niekto z pokecu nick rockerlany27.
Kto ju ma odkiaľ poznať? Spýtaj sa muža. Toho rieš nie ju, ona ani možno nechyruje že je ženatý a keby aj, nie je to jej problém, ale jeho že si píše s cudzími ženskými na pokeci. 🤦♀️ Ja by som ho kopla do riti že až.
Presne len jej ukáž a potom muža....tieto kecy že len chlapa,asi tu na mk je hodne takých istých žien.
@zuzkaz91 rodinu nici ten, kto ide podvadzat. Alebo mas Doma zvieratko, ktore nevie ovladat svoje pudy?
@zuzkaz91 A pisala, ze jej povedal pravdu, ze ma zenu?
Moze chlap stretnut aj najvacsiu mrchu a svete a moze do neho ona rypat a zvadzat kolko chce, ak raz chlap povie NIE, ja mam svoju zenu a rodinu, tak sa ta mrcha moze aj na hlavu postavit.
Takze kde je ten slaby clanok? Ano,je to prave ten chlap. Aj keby jej povedal, ze je zenaty, tak co. Ona je slobodna, moze si robit co chce. Naco chlap vobec liezie na pokec? Naco jej odpisuje? Na vine je jedine on a nikto iny.
Niektoré ženy sú fakt chudery...len za ňou choď, to je dôvod prečo ťa bude tvoj chlap podvádzať zase s inou, lebo si ťa neváži, a ako by aj mohol pri týchto reakciách...niektoré ženy si to proste robia samé.
Chlapi svine 😂 ženy mrchy.. Bozeeee virtuálny svet znesie ale najskôr si upracem doma nevernika a až potom budem riešiť tie mrchy.. A im je to úplne jedno a teda i telig sebavedomá žena nepobezi za "nickom" a bude co dávať školu súdiť dá po papuli a za co?? Raz je chlap ženatý zadaný a ak je rozumný nebude hrkurat po zoznamka h hrať sa na nešťastného v manželstve sklamane ho životom..
@iinuska Asi ju išla vyflieskať....ale mužíčka si bude chrániť, nie že by mu radšej kopla do rozkroku...

Už asi išla za ňou,keď nereaguje. 🙈🤣Nezabudni si dať rúško a rukavice