Poznáte niekoho kto užíva LSD a aké to má na neho účinky?
NETÝKA SA TO MŇA ALE BLIZKEJ OSOBY !!!!!
Prosím vás aké to má účinky ?
Po akom čase sa prejaví závislosť?
Do akej miery je to nebezpečné ?
Keď ste niekoho takého poznali skončil na liečení prežil to alebo .. ? Ďakujem
@medeaa viem za na googli je toho veľa preto som sa pýtala o osobné skúsenosti 🙂 nie všetko čo sa píše na internete je pravda.
co som napisala nevylucuje osobnu skusenost, resp. skusenosti ludi ktorych poznam a info ziskane zo spolahlivych zdrojov. Nepisala by som Ti iba prazdne, vygooglene reci 🙂. Z odbornikov by Ti vedelo mozno poradit zdruzenie Storm.
Hlavne sa prestaňte plašiť a googliť sprostosti. LSD je psychadelikum, a ako na každé psychadelikum, ani naň nevzniká závislosť. Nie je možné to brať každý deň, lebo na druhý deň ti to už nič nerobí. Ide skôr o spirituálny zážitok a lepšie pochopenie seba samého, svojich problémov alebo tráum. Využíva sa hojne pri výskume psychických porúch. Ak je človek aspoň elementárne normálny, NIKDY nezažije bad trip. Dôležité je, aby bolo užívanie s príjemnými ľuďmi a v príjemnom prostredí (určite nie party, ale súkromie, doma, v lese, atď). V prípade, že trpíte bipolárnou poruchou, neodporúčam ho, len po dohode s terapeutom. Inak je to veľmi bezpečné a príjemné - človek sa na tom veľa a rád rozpráva. Nikdy som nezažila (ani ja, ani moji priatelia) žiadne vizuálne ani iné halucinácie pri nijakom množstve. Mám preto za to, že ľudia hovoriaci o "ružových drakoch" v živote nič neskúsili, len trepú kraviny. Ide len o vnútorný pocit, vonkajšia realita je taká istá, ako pred užitím.

Ahoj, ucinky to ma rozne, clovek moze zazivat umocnene pocity, moze sa mu vsetko, na co sa pozera hybat a rozlievat, moze sa smiat/plakat, vsetko je popisane na nete dostatocne, myslim si. Zavislost vzniknut nemoze, pretoze na latku vznika velmi rychlo tolerancia a zaroven to nie je iba "zabavna" droga, mozu z nej byt aj zle stavy, uzkosti, strach a zaroven stavy mozu trvat aj 12 hodin. Otazne je, ze ci clovek, ktory uziva lsd neuziva aj nieco ine. Nebezpecne to je relativne. niekomu to neuskodi vobec a niekomu to moze prebudit nejake skryte psychicke problemy alebo mu uz bezny zivot potom nemusi davat zmysel. Nemyslim, ze by niekto kto berie lsd skoncil na lieceni zo zavislosti, jedine u psychologa mozno. Lsd je ale nebezpecne v zlom prostredi. Clovek moze stratit kontrolu nad sebou a nad tym kde sa nachadza. A samozrejme je nebezpecna kombinacia s inymi drogami... Inak sa so samotnym lsd neda ani predavkovat.