Poznáte nový program 5 proti 5?
Poznate tuto sutaz? Chodi to na Prime 🙂
tinny, aj my by sme chceli sutazit, denne to pozerame 🙂 je to super!
da sa este prihlasit?
aj Andrej je skvely, najskor som si nanho nemohla zvyknut, lebo som ho stale porovnavala s Novotnym s Primy, ale teraz sa mi zda omnoho lepsi...
noooo..... dnes to bolo nespravodlive 🤐 🤐 🤐
pri otazke ako spoznate chronickeho hypochondra mali uznat tu odpoved od Andrasikovcov ( alebo tak neako sa volala ta rodina co tam bola 5.krat) kedze uviedol ze si hlada priznaky, meria teplotu a nakoniec tam v tabulke bolo ze pozoruje sa co je podla mna to iste 🤐 🤐 🤐
ja so mdnes nestihla..
Ale musím sa pochváliť, že 15.2. ideme nakrúcať aj my... 😉 😉 😉
A aj podľa mňa je to to isté... 😠 😠
áno..., teším sa ako malé decko...
Ale bojím sa, ako to ten môj malý prícucok zvládne celý deň bezo mňa... 😒 😒
zuz, to bola moja family 😀 segra, bracho mamam, svagrova a brachova frajerka 😀 ja som dnes nevidela, ale boli aj oni nahnevani... 🤐
ooo, odovzdam im kompliment 😀 150tis..potom daj vediet ako ste dopadli a hlavne, kedy budete v TV 😉
monkula, to je len na jeden deň? Celé to nakrúcanie, alebo ako?
verulka, mali byť aj prečo nahnevaní.
verul, dám, ak nevypadneme v prvom kole, potom budem chodiť kanálmi... 😀 😀 😀
tajomno, na celý deň, natáča sa viac častí...
tak budem drzta palce 😉 nasi nakrucali 2 dni, najprv 2castio a potom neskor 3 za 1den
vďaka Verul.. Dúfam ,že tam nebudeme musieť chodiť po dvoch dňoch, lebo v našom tíme sú až traja z rovnakej firmy a z dovolenkami to bolo na hrane... A Chiarka dva dni bez mamy...
tajomno, ďakujeme aj Tebe...
lenka, dovolím si hovoriť za Tinni, prihlasovani bolo dočasne pozastavené... 😖 😖
Ahoj monkula drzim palce aj ja,verulka,dnes aj s dcerou sme drzali palce,ved uz islo do tuheho,skoda,no bohvie ake otazky by im nasolili.
leva, vsak to...preto sa ani nehadali...ale to je uplne jendo, vsak spokojni su tak ci tak 😉
verulka, vasi boli super, drzali sme im palce. a ja my sme hovorili, ze dnes nejako divne uznali tie odpovede na toho hypochondra... ale pekne hrali, videli sme vsetky casti s nimi 😉
bracho bol vystresovany hlavne prvy den, ale inak aj mamina bola sikovna, vzdy dobre hadala tabulku...
ale si pekne nahrali, tak nech si uziju peniazky 😉
to je pravda, hrali super, dnes som ani nevecerala, co som musela kukat 😀 .. ja som im fandila, skoda.. veru 😖 . ale aj tak.. boli super
Veerulka, Vaša rodina mi bola doteraz jedna z najsympatickejších, ktoré tam súažili ... Boli super, veľmi som im držal palce, nech vezmú toho pol milióna .. A hlavne hlava Vašej rodiny sa mi najviac páčila 🙂
Monulka, budem Vám držať palce ... Ja sa už neviem dočkať, kedy nás pozvú na casting, dúfam, že už to bude na tom najbližšom ... Verulka, pozdravuj segru kapitánku 🙂
Bola vážne sympatický,len škoda že vypadli. Priali sme im, nech že vyhrajú pol milióna, ale aj tak boli tie časti s nimi výborné.Môžu sa usmievať na všetky strany.

Už som našla IP a aj odpoveď.Ďakujem,občas sa popletiem.