Poznáte nový program 5 proti 5?
Poznate tuto sutaz? Chodi to na Prime 🙂
ja by som isla, ja som vymetac televiznych sutazi, ale nemam nikoho, kto by siel so mnou 😅 nechce ma niekto za rodinneho priatela? 😀
emjee - hybaj s nami - moj Peto sa bude starat o Terezku a aspon nebude stresovat...on bol napaty jak guma v trenkoch hadam vsetkych 5 kol 😀
Julova: Ee, druhý už je nachystaný dávno pre niekoho iného ... a to sme my 😀 😀 😀
Emjee: Veľmi rád budem Tvoj priateľ ... 😀 😀 😀
Nooo, už dúfam, že to bude čo najskôr ... A ďakujem, dúfam, že aj Vy bude o rok o niečo úspešnejší. 🙂 Už ste sa aj prihlásili znovu ?
julova az o rok? 🙂 vydrzim, potom mi daj vediet 😉
falco ja nehladam priatela ale rodinu 😀
emjee - rok uz prejde teraz v auguste 😀 😉...ale este stale je pozastavene prihlasovanie, tak musime pockat...ale mozno budeme pre nich "lukrativni" akoze prva rodina co vyhrala prvykrat vhistorii 5proti5 ohlasuje svoj velky navrat" 😀...tak dam vedeit 😉
Falco - chceme sa prihlasit, ale este je stale stop 😉
Ešte stále ? Jaj, tak to nič potom, ja že sa už dá. A emjee, ak mi povieš svoje áno, tak aj tá rodina to môže byť. 😀
A ozaj, v utorok budeme v telke my... Tí sympatický z dvomi nabúchancami v tíme, jeden je môj muž a ten druhý náš kamarát, síce sme vypadli hneď na poprvé, ale aspoň sme sa zabavili...
no ja si to urcite pozrem pretoze pozeram kazdy diel.vcera tam boli z holica.
skoooda, Monika ☹ ...ale zlati ste boli...vyzisti od muza recept na taku super dietu 😀 😉...a fakt take "nestastne" otazky 😖 ...ale Bican bol zasa dobry 😀...som sa nasmiala 🙂...ved o rok skusite zas, nie? 😉..uz len pre tu srandu to za to stoji 😀
no, tie otazky boli fakt "úžasné"... 😠 Alko keby prídem hneď a prídem nekôr nebolo to isté... 😠
Ale boal sranda, v zákulisí sme s Heňom nahrali 50 000 😀 😀
aj my sme s mamou vychytali vsetky topy 😀...bola u mna a spolu sme pozerali a drzali Vam palce 😉...a tiez sme "vyhrali" (aj) dnes 50.000,- 😀
no ved to...niekedy sa tie odpovede posudzuju tak vseobecnejsie a niekedy zasa nie...treba to tomu počítaču vysvetlit 😠 😀
moni, boli ste zlatí, tvoj muž je iná väzba 😀 na budúce im to tam ukážete 😉 tentokrát neboli ktovieaké otázky, to s tými, dverami...triafala som celkom mimo... 😝
ahoj Mon,nasa druha televizna hviezda 😀 Sledovala som ale nie od zaciatku,boli ste zlaty,to vedla teba bol tvoj mužicek?Inak aky nabijaci tam boli ti chlapci vaši 😀
Ahoj prvá televízna hviezda... 😀 😀
hej, vedľa mňa bol môj mužíček, potom jeho brat, moja sestra a kamarát Heňo.
Zuska, Terezke dodatočne všetko najlepšie k 5. mesiačiku 😵 😵 😵
Vesi, veď aj my sme triafali mimo, ale ten zadoček ma mohol napadnúť, to asi preto, že ja zadočky mojim deťom nebozkávam... 🤐 🤐
Pozdravila si princezničky? 🙂 🙂 ...

tak aj dnes to bola teda smola 😖...skoda...tusim iba raz padol polmilion, nie? 😕 druhy setria asi pre nas 🤐 😀...