Poznáte nový program 5 proti 5?
Poznate tuto sutaz? Chodi to na Prime 🙂
Je to dobrá relácia. My to veľmi radi pozeráme. škoda, že tie rôzne kvízy pozrúšali. 😢
poradte mi ako sa zaregistrovat do sutaze 5proti5.co musim urobit aby som sa prihlasila
uz 3 dni hladam ako sa mam prihlasi a neviem to najst porate mi niekdo prosim vas dakujem
aj mi by sme mali záujem....prosím poslali by ste aj mne ten dotazník,???môj meil je lusi526@azet.sk.dakujem Lucia
prosím môžete mi poslať ten dotazník registračný ... veľmi by som vám bola vďačná
Ahojte, naša vydarená rodinka ideme v nedeľu na casting, čo máme čakať .. ? Veľmi sa tešíme ale zároveň máme obavy ako to bude prebiehať .. 😖
aj ja by som chcel poprosit o ten registracny dotaznik do 5proti5 bol by som vam veelmi vdacny moj mail je jano.kanik@gmail.com,vopred vdaka
@adka2828 prosim ta ako ste sa prishlasili do sutaze? Aj my by sme mali zaujem....prosim odpis
tinni Dobrý deň,mohli by ste prosím Vás poslať ten prihlasovací formulár aj mne? daniela.tibenska@gmail.com . Ďakujem
@andrea1985a ahoj, prepáč, že píšem až teraz ale nechodím sem často 😕
Ja som písala mail do stv a údajmi o súťažiacich a ozvali sa mi asi po pol roku .. čakala som v poradovníku .. nakoniec sme sa tam z rodinných dôvodov nedostali 😒
Ahojte mohli by ste aj mne poslať registračný formulár kto ho má? ďakujem pekne 🙂
ahojte , mohli by ste mi poslat ten dotaznik ??..do sutaze 5 proti 5 ...dakujem
Vie niekto popisat ako to funguje kym sa rodina dostane do sutaze? Posle sa mail, caka sa na pozvanie na kasting, kasting je vzdy v BA?
Ak nakoniec rodinu vyberu, robi sa zrejme natacanie v BA, ak sa dostane do dalsieho kola, cestuje sa tam zrejme viac krat - neviete ci za ucast sa aspon preplacaju cestovne naklady?
@jankastubka ahoj, nanjprv posles mail, ze sa chces zucastnit a cakas na odpoved.. co viem,tak niekedy sa caka aj pol roka- rok kym sa ozvu.pozvu ta na casting aj s clenmi tvojho timu. Na casting musia prist aspon 3 clenovia timu (inak treba 5 clenov+1 nahradnik). Potom volaju rodiny na natacanie.. Co viem,tak nataca sa v jeden den viacero casti,takze netreba cestovat na viackrat.. ti sutaziaci co vypadnu potom idu do publika tlieskat a tak sa vlastne povymienaju .Ti co nesutazia,tvoria publikum..

to sem ako ze naposledy v oktobry minuleho roku niekto napiiiisal?????preboha...tak tu mi asi nikto neporadi...