icon

Poznáte nový program 5 proti 5?

tinni
24. júl 2007

Poznate tuto sutaz? Chodi to na Prime 🙂

verulka
18. nov 2007

tinni, ip, a ano vyhrali 😀

tinni
autor
18. nov 2007

no ina baba na castingu nebola okrem mna, ja ich vyberala aj do sutaze, takze ak bol kapitan druzstva, tak komunikoval so mnou 😉

jana20
18. nov 2007

tinn nie nebol kapitan....

tinni
autor
18. nov 2007

inak o rok sa mozu znova prihlasit 🙂

tinni
autor
25. nov 2007

kocky, potesim niektore z vas... 😀 Prima chce vymenit Novotneho...

julova
25. nov 2007

Matka - dufam ze nie za "naseho" Andrejka 😠 😀 😀

tinni
autor
25. nov 2007

😀 to urcite nie...

julova
25. nov 2007

si ho veru nedame 😝 😀...je coraz lepsejsi 🙂...ozaj Matka, chcela som sa opytat...vies, co ste nas ako rodinu fotili na castingu...vedela by si mi este tie fotky poslat na mail, ak sa da? 😕

tinni
autor
25. nov 2007

uz su zmazane jul... 😖 my to len ukazeme reziserovi a hned to mazeme...

julova
25. nov 2007

nevadi 🙂...ozaj a nevies kedy bude vo vysielani rodina Nemethova? ak som ich uz nahodou neprepasla...moj byvaly kolega 😉

tinni
autor
26. nov 2007

pozriem sa 😉

tinni
autor
26. nov 2007

jedni Nemethovci idu 27. a 28.11. a druhi idu 4. a 5.12. 😀 Neviem, ktorych chces vidiet 😀
kolkateho boli na nakrucani? Podla toho ti poviem, ktori to su 😉

julova
28. nov 2007

boli to ti vcera a predvcerom 😀 😉...no skoda...leb boli celkom sikovni...ale ta druha rodina im teda dala "nakladacku" 🤐 😀

tinni
autor
28. nov 2007

a to boli nejaki tvoji znami?

julova
29. nov 2007

Nie...Vlado Nemeth bol moj kolega 😉...tak som bola zvedava, ako sa im bude darit...zacali dobre a potom pridu tatranci a hen...no veru...je to aj o velkom stasti 😉

tinni
autor
29. nov 2007

no vsak Tatranci aj pekne vyhraju 🙂

julova
29. nov 2007

pokoria pol melka konecne? 😉 si to produkcny nechal ako vianocny darcek? 😉...sme mali asi ist neskor na natacanie 😀

tinni
autor
29. nov 2007

Tatranci este nie... ale do Vianoc bude 😉

julova
29. nov 2007

jaaaa som to vedela...mali sme ist neskor 😝 😀 😀...ale super...konecne sa to "pohne"..lebo su to nervy...ked uz sa nejaki aj do toho posledneho kola dostali a nic 😠 ..to je fakt napinak 😝 😀 ..ale paci sa mi to 🙂..si o rok ako talizman na stol vysadime nasu malu princeznu 😀 😀

tinni
autor
29. nov 2007

😀 😀 😀 to bude zlatucke 😵 Vam prinesie urcite stastie 😉

julova
29. nov 2007

a Andrej (ak si na nas spomenie) ju zacne porovnavat so Shrekom 😠 😀 😀 ...no ona sama o sebe je stasticko nase...ved to poznas podla Vasej princezny 😉...

tinni
autor
29. nov 2007

inak sutaziacich mame prihlasenych na rok dopredu 😀 kazdy den mi pride 10mailov 😝

julova
29. nov 2007

tak to je super 😀 ...relacia ma dlhu buducnost 😉...hadam teda nezacnu nejaki paaaprdovia "hore" vymyslat, ze ju stiahnu 😠 😉 ..tak nech sa Vam dari...idem ja co to porobit, kym vladzem 😝 ..lebo uz aj nad velrybou by som bezkonkurence vyhrala svojim "zjavom! 😀...ale na materskej je supeeer 🙂...tak pozdrav draheho 😉

tinni
autor
29. nov 2007

no, dufajme, ze sa bude este dlho vysielat 🙂 tak pekne oddychuj a aj ty pozdravuj 😉

tinni
autor
1. dec 2007

Tak prave som sa dozvedela, ze prihlasovanie do sutaze je oficialne pozastavene...

tinni
autor
10. dec 2007

dobre ranko, termin dalsieho castingu je predbezne 22.12. 🙂

weroni
10. dec 2007

tinni vies mi zhruba opisat pravidla sutaze a o co tam vlastne ide? 🙂

aktak
10. dec 2007

weroni slova su podla mna zbytocne, pozri si o na 1ke kazdy podvecer to ide 😉

weroni
10. dec 2007

jej aktak dik 🙂 mrknem program 🙂

k.a.t.k.a.
10. dec 2007

ja to nemožem pozerať, lebo akonáhle zbadám Bičana tak sa mi vyhodí koprivka 🙄 horšieho moderátora ako je on som ešte nevidela