icon

Poznáte osobne známu osobnosť mimo influencerov?

29. júl 2025

Poznáte niekto nejakú známu osobnosť? Nemyslím tým, influencera alebo účastníka reality show. Ale z radov spevákov, hercov, výtvarníkov, umelcov, politikov, novinárov, moderátorov, zabávačov apd?

Zmenil sa váš vzťah po tom, čo začal byť verejne známy?
Ovplyvnilo vás to nejako?

Strana
z3
anonym_b29aa5
1. aug 2025

Ked som este ako mlada zaba robila sekrosku v jednej firme,, tak mi dvoril Jozo Raz ml (prenajilam si tam priestor) A to uz bol zenaty 🙈
Ako clovek bol ale velmi mily, on vzdy vedel vsetko tak pekne obkecat a naozaj vyzeral ako Vin diesel 😂… a minule som ho po dlhom case videla v tv a skoro som oplula obrazovku, dost pribral a akosi z neho vyprchala ta charizma, co mal pred cca 17 rokmi 😁
Moj otec je/bol kamarat s Igorom Kmetom. On je taky zovialny panko

anonym_794d31
1. aug 2025
@mandzula

Poznam, jeden znamy politik bol moj spoluziak, chvilu dokonca frajer. Vzdy to bol had a hadom aj ostal.

@mandzula nechápem načo potom píšeš do tejto diskusie keď neprezradis meno. Mala si teda dať anonymnú odpoveď a nie robiť zo seba dôležitú aby každý hádal že kto to je a nakoniec to ani neprezradis omg🤦🏻

mandzula
1. aug 2025
@anonym_794d31

@mandzula nechápem načo potom píšeš do tejto diskusie keď neprezradis meno. Mala si teda dať anonymnú odpoveď a nie robiť zo seba dôležitú aby každý hádal že kto to je a nakoniec to ani neprezradis omg🤦🏻

@anonym_794d31 Vies citat s porozumenim? Otazka je, ci nejaku osobnost pozname, nie ktoru presne. To je rozdiel medzi aky a ktory. U inych ti odpoved bez mena nevadi, u mna ano, zaujimave. Ako anonym tu vystupovat nemienim, nie som s tym stotoznena.

Strana
z3