Poznáte osobne známu osobnosť mimo influencerov?
Poznáte niekto nejakú známu osobnosť? Nemyslím tým, influencera alebo účastníka reality show. Ale z radov spevákov, hercov, výtvarníkov, umelcov, politikov, novinárov, moderátorov, zabávačov apd?
Zmenil sa váš vzťah po tom, čo začal byť verejne známy?
Ovplyvnilo vás to nejako?
Poznam, jeden znamy politik bol moj spoluziak, chvilu dokonca frajer. Vzdy to bol had a hadom aj ostal.
@mandzula nechápem načo potom píšeš do tejto diskusie keď neprezradis meno. Mala si teda dať anonymnú odpoveď a nie robiť zo seba dôležitú aby každý hádal že kto to je a nakoniec to ani neprezradis omg🤦🏻
@mandzula nechápem načo potom píšeš do tejto diskusie keď neprezradis meno. Mala si teda dať anonymnú odpoveď a nie robiť zo seba dôležitú aby každý hádal že kto to je a nakoniec to ani neprezradis omg🤦🏻
@anonym_794d31 Vies citat s porozumenim? Otazka je, ci nejaku osobnost pozname, nie ktoru presne. To je rozdiel medzi aky a ktory. U inych ti odpoved bez mena nevadi, u mna ano, zaujimave. Ako anonym tu vystupovat nemienim, nie som s tym stotoznena.

Ked som este ako mlada zaba robila sekrosku v jednej firme,, tak mi dvoril Jozo Raz ml (prenajilam si tam priestor) A to uz bol zenaty 🙈
Ako clovek bol ale velmi mily, on vzdy vedel vsetko tak pekne obkecat a naozaj vyzeral ako Vin diesel 😂… a minule som ho po dlhom case videla v tv a skoro som oplula obrazovku, dost pribral a akosi z neho vyprchala ta charizma, co mal pred cca 17 rokmi 😁
Moj otec je/bol kamarat s Igorom Kmetom. On je taky zovialny panko