Poznáte osobu, ktorá záhadne zmizla bez stopy?
Poznáte niekoho, kto záhadne zmizol a dodnes sa nenašiel? Nemyslím takých, čo odišli bez oznámenia od rodiny, utiekli a pod., ale bežných ľudí, ktorý z dňa na deň bez stopy zmizli.
@catherinah urcite ano, je to hrozna predstava 😨. Inak vcera ci predvcerom zas zmizla nejaka mamicka Evicka z Kosic,tak ktovie, co sa nakoniec zisti.
@lubkovaandrejka aj dávnejšie bolo že v Bardejove Tomáš popjak a už ani rodina nezdieľa nič nové len staré sú príspevky .
Obe možnosti zmiznutia sa nedajú oddeliť, keď nikto nevie príčinu.
Áno aj ja poznám osobne, bývalej kolegyni zmizol snúbenec a rodinným známym syn, pátrali po nich dlhé roky všetky smery a indície...
(Nesúvisia spolu)
@majo111222 na fcb vidím pátranie, ale skôr čerstvé prípady. Polícia občas vytiahne sériu prípadov - hľadaní trestaní, alebo stratení mladí - aj teraz prebehla akcia.
Byvalej kolegyni ,uz vtedy bola v dôchodkovom veku isiel otec,keď bola malá na hriby a uz sa nevratil,nikdy ho nenašli.
A v Púchove z detského ihriska,si to pamätám dodnes,volal sa Ľuboš
@lubkovaandrejka
@majo111222 ta z Košíc je už doma
Ano, vo vedlajsom vchode sa koncom 90tych rokov stratila sestra mojej byvalej spoluziacky. Bola vtedy druhacka na VŠ. Isla z RK do BB na internat. Vraj šla stopom....do BB nedorazila a odvtedy o nej nik nic nepocul.
Uff... strašná téma. Ja nepoznám nikoho, kto by tak zmizol. Avšak je to hrozné pre rodinu, žiť roky v neistote, zúfalstve, mizivej nádeji, bezmocnosti. Je to horšie ako smrť, keď sa aspoň môžu s blízkym dôstojne rozlúčiť a vedia, že už nikde netrpí...
Mojej krstnej mamy otec. Strasne sa vraj pohadali (pravda neodznela cela nikdy) a potom vecer nechal list na rozlucku, skor len odkaz teda, aby ho uz nikdy nehladali. Az po rokoch bol sudne vyhlaseny za mrtveho. Vsetci si myslime, ze sa skantril niekde v bazinach okolo obce. Ale to sa prehladat fyzicky nedalo a neda. Ostava to takym tabu, nehovorilo sa o tom, teraz uz vobec. Rodine sa vlastne aj ulavilo, bol to taky " dedo trápič". Alkohol, teatralne vystupy, agresia, aj nasilnosti boli.. Cize je to iny pripad ked zmizne niekto koho postradate a roky cakate kym opat dvere doma otvori..

Dievčatá a co myslíte, skončia niektorí na organy? Pre mn je to desna predstava.