Poznáte produkty NuSkin a pomohli vám?
Ahojte mate skúsenosti s touto firmou a produktami? Pomohli Vám na úpravu zdravotného stavu? Mne to núkali, tlačili do mňa, brala som to mesiac ale necítila som nič...
@mykaellle Ahoj, ano mam vyskusane nieco ale rodinny prislusnik práve prsiel JOVI a je na LIfe packu a urcite hodnoty pojdu scanerom pekne hore, ak nie tak Nuskin vracia plnu čiastku ak sa Vás stav nezmeni a tento patentovany prístroj od Apple neukaze zvýsene hladiny karotoneidov v tele, smozrejme sa treba potom udrziavat vacsim prijimom zeleniny a ovocia, plus tekutiny. Vieteco, je to jedna skvela firma a jej produkty funguju a kto neskusil aspon 3 mesiace nieco pouzivat a je dopredu nastaveny, ze nic nefunguje tak...co vam poviem... 🙂 Ja uz robim Nuskin roky...a pribehov mam vela 🙂 nik, nik ani jeden človek mi nepovedal nič zle.
Ahojte, mám rúž Powerlips na predaj (červený) ak by mal niekto záujem. Je nepoužitý. Ak by ste mala niektorá záujem, napíšte mi IP 🙂
@emili31 Áno mám to tam uvedené pretože som dostala produkty na testovanie, práve keby som to tam neuviedla tak svojich čitateľov zavádzam. Produkty som otestovala a výsledky sú viditeľné na fotke. Názor je môj presne taký aký som ho po otestovaní daných produktov mala. Áno dala som tam aj kontakt pretože, poznám len 1 pani, ktorá v mojom okolí s touto značkou pracuje. Nie každý rovno pozná niekoho, kto dané produkty predáva. Máte tu mnoho iných názorov, samozrejme mojou recenziou sa riadiť nemusíte. Je to mnoho pozitívnych aj negatívnych názorov, rozhodnutie je samozrejme len a len na vás komu budete veriť.
@luciana139 dalo by sa zohnat nejaky testovaci vyrobok,? konkretne zubnu pastu by som chcela vyskúšať
@lily8 pocula som ze sa daju zohnat aj testovacie vyrobky na skúšku?o zubnu pastu by som mala zaujem
@kacenocka2 ja s tým nepracujem takže nič také nemám, možno niekto kto je registrovaný by ti vedel nejaké vzorky dať 🙂
@kacenocka2 Vzorky sa zohnať nedajú, jedine že by som vám poslala z mojej 🙂
@katuska19 ja používam výrobky od nuskin, a som nadmieru spokojná, je síce drahšia ako iná kozmetika, ale na moju ekzematickú preť je ako stvorená 🙂 dokázala mi vyriešiť kožné problémy...ak chcete vediť viac kludne napíšte IP 🙂
@skrinkaminka mna zubna pasta najviac zaujala.mate s nou pozitivnu skusenost ze bieli zuby?
Jamm pastu a som maximalne spokojna krase vybielila zubky🙂
ja používam pastu už niekoľko balení,ono záleží,ako veľmi máte sfarbenú sklovinu tak podľa toho aj vybieli (2-3 odtiene určite),nemôžete čakat vybielene ako od zubárky,ale ja som s ňou spokojna,hlavne sa mi páči,že počas dňa necítim na sklovine žiaden povlak
@lily8 zdravim
Za aku cenu viete zohnat bieliacu pastu?Ďakujem
@soffinka22 super že ti to pomáha. My si od nich kupujeme lifepack a sú to najlepšie vitamínové doplnky aké kedy sme skúšali. Hlavne v zime a na jar.
@kacenocka2 ahoj za 11€ som ju kupila od jednej pani ak chcete dám vám kontakt na nu 🙂
@skrinkaminka mozte do spravy..Ďakujem
@kacenocka2 máte v správe
@kacenocka2 ja ju mam za 9e
@soffinka22 myslim ze je to individuálne..ja s tou znackou nemam dobru skusenost a preto som uz nechcela investovat do zub.pasty a skusila zub.pastu od inej znacky,ktoru tiez ponukali,chvalili a tiez sa mi neosvedcila..vyskusala som 3 zn.kozmetiky a nepomohli,cize moj nazor ze kazdy asi chvali to co predava
@kacenocka2 ja z NuSkin kupujem vyzivove doplnky a mozem povedat, je to iny level oproti ostatnym vyrobkom. Boli vyvinute pre astronautov NASA, vstrebatelnost cez 90%, ale hlavne mam to overene v nasej rodine. Odporucil mi to jeden moj znamy lekar a on mi rozpraval svojich skusenostiach ktore ktore sa niekedy radili do Sci-Fi. Ale to by bolo na dlhe pisanie. Mimochodom niektore ich produkty vychadzaju rovnako alebo menej ako komercne zname znacky. Nakoniec pre uplnost, ja ich nepredavam a so @soffinka22 sa nepoznam. Pekny den!
@soffinka22 prosim ta , pri uzivani teegreenu nemozem mam problemy so zaspavanim?
vyskusala som uz viacej produktov z NUSKIN, myslim kozmetiku a som tiez spokojna a rozmyslam aj na vyzivovymi doplnami🙂

@inkognitoo odrb to určite nie je, je na každom čo si kto vyberie z kozmetiky, každému sedí niečo ine. MLM je aj avon, oriflame a ine kozmetiky a je to odrb nie nie je.