Poznáte strašidelné miesta a iné záhady?
Poznáte dom, o ktorom sa hovorí, že v ňom straší? Vyhýbate sa oblúkom určitým miestam?
Poďme sa báť...
ja pridám, nie poveru, ale fakt, z ktorého mrazí.. Viete o maďarskom skladateľovi, ktorý sa vola Seress Rezso a zložil pieseň s názvom Szomorú vasárnap (Smutná nedeľa)? Po vypočutí tejto skladby stovky ľudí spáchalo samovraždu, vrátane samotného skladateľa a jeho ženy. Dokonca je to sfilmované, film sa premieta pod názvom Gloomy Sunday.
Ja som si ju včera vypočula, aj s textom, je ozaj depresívny, a temný, ale neviem si predstaviť, aký musí byť človek slabý duchovne, aby sa po vypočutí tejto skladby zabil... 😅 😅 😅
Aj so sestrou čakáme na vaše príbehy 😀 😀
Moja krstná býva v Banskej Štiavnici nad Svätou trojicou v starom banskom dome . Raz som tam prespala na sviatok Salamandra v bratrancovej izbe ( on bol na vojne ) . Izba bola posledná , zadná pol izby skoro v kameni , okno bolo zároveň cesty. Bratranec nám neraz tvrdil že viackrát mal v noci návštevu... ☹ ľudia ( zrejme rodinka aj deti aj starší ) oblečený v dobovom . Mne to ani neprišlo vtedy na um . Ale v noci som sa prebrala na taký blbí pocit a na mňa sa dívalo niekoľko ľudí akoby zo 16 storočia . 😨 Skoro som sa potento 😅 až do rána som bola pod perinou a potila som sa .Vyliezla som až ráno keď svitalo , samozrejme som, nespala . Už mi aj bolo ľúto že sme si s neho a jeho rozprávania robili srandu. Pýtala som sa ho na podrobnosti , vravel že občas prídu vždy tí istý a stoja uprostred izby ale zakaždým inak ( každý inde ). Pýtal sa ich kto ste ? čo tu chcete ? potrebujte pomoc ? nikdy mu neodpovedali tak sa otočil k stene . Mne sa zopárkrát stalo že som sa v noci prebudila na to že sa mi ťažko dýcha , akoby mi niečo ležalo na hrudi a nevedela som sa pohnúť . Pýtala som sa na to starkej a ona mi povedala " to ťa priľahlo (zlo ) tedy sa pomodli. Nechodím do kostola ale začala som tak robiť, začala som sa modliť a od vtedy sa mi to nestalo .Nikdy som duchov nevyvolávala , myslím že je to nebezpečné , mŕtvym treba dať pokoj. 😅 lebo sa môže stať že nás o ten náš pokoj oberú ony .
@esmera co píses sama sebe?
esmera... bol to pre mňa šok...bola to len chvíľa,,,, žena mala na hlave čepiec a dlhú sukňu vlasy nebolo vidieť akoby ich mala schované pod čepcom pri nej stálo dievčatko tiež malo na hlave čepiec a bielu košeľu až po zem ,chlap mal bledú ako košeľu ale nebola to košeľa , bolo ich asi 7-9 to presne neviem najviac mi utkvela žena ruky mala preložené jednu cez druhú a len sa tak dívali smerom ku mne ,,,,nikdy viac by som to nechcela zažiť a nezazlievam nikomu kto neverí ani ja by som neverila , keby som nevidela na vlastné oči
ja som tam viac nikdy nespala a nevidela som to len ja
@esmera tak ako pises,vsetci duchovia alebo tie javy su nadprirodzene a viacmenej v nich figuruje diabol,....ide o to,aby ludi zmietol,aby sa zblaznili alebo spachali samovrazdu,...ved uznajte,ze to fakt nieje sranda a take javy su pre nas nepochopitelne co on vystraja 😨
moja sestra ta vidi duchov,uz vela vestic a numerologov ,...jej to povedalo,ze ma nieco v sebe a keby sa tomu zacala venovat,ze by mala scopnosti ktore maju iba podaktory ludia,....ale moja sestra nechce,staci ,ze uz niekolko rokov spi pri zapnutom svetle,pretoze akonahle zavrie oci v tme,vidi rozne javy a hlavne postavy-duchov,uz velakrat mi opisala,koho videla,aku postavu,ci to bol chlap,alebo zena,ci dieta,...mna vzdy taketo paranormalne javy velmi vabili a zaujimali,ale len do tej chvili,kym som sa tiez nestala ich sucastou,avsak zacalo sa to prave v tom case,ked som bola psychycky moc vytazena a slaba,bolo to koli tomu,ze moj syn ma vaznu srdcovu vadu a vlastne odvtedy sa to zacalo,ako sme sa vratili domov z jeho operacii
kedze som musela byt vzdy v strehu,ci maly dycha,ci som mu dala lieky,potom kazde 3 hodiny dat papat,a vzdy nieco,bola som z toho moc unavena a dobry spanok by bol spasou pre moju dusu,psychyku,...ale ta dotycna,ktora hned po mojom hodinovom spanku zacala vyklopkavat na stenu,v rohu iby nad postielkou,potom zase sa s ihlickami prechadzala po balkone vylozenou dlazbou,tak to mi spat nedalo,...to sa opakovalo kazdy vecer,darmo som zavolala farara aby vysvetil izbu,tusim 2-3 dni bol pokoj a potom zase ,este intenzivnejsie,tak som sa potom prestahovala s malym do inej izby a tam bolo kludnejsie,az na mnaukajuce maciatko,ale aspon uz mi nikto neklopkal,...to vsetko sas odohravalo v sestrinom dome,ked sme u nej isty cas byvali,svoj pribeh som sestre vyrozpravala,smiala sa,ale ked do tej izby isla ona spat,rano prisla za mnou,a vyrozpravala mi svoj zivy sen,ze naozaj aj jej tam vyklopkavala ,ze sa po ceste prechadzala,ze o tej 23 hod. zacala a skoncila az oklo 4-4,30 rano,ze to bola lesba,a ze zacala sestru balit,....jednoducho,sestre sa ukazala,ale mne nie,ja som ju len pocula,ja vzdy iba pocujem zvuky,ale duchov nastastie nevidim,inac by som sa asi zblaznila,ale mavam take zablesky,...chcem povedat iba tolko ,ze naozaj nieco na zemi je a farar i povedal,ze to ma satan skusa,kolko vydrzim,cize sa modlim a snazim sa zit podla bozich prikazani a hlavne uz nenavstevovat vestice a ziadnu magiu
@esmera veru stalo,...ale nakolko som bola mimo chodnika za Bohom,modlitba nezabrala,ako som pisala ,adokonca ani vysvetenie a motlitba farara nezabrali,to ze v tom dome takpovediac "strasi",potvrdili aj sestryni susedia,ze tiez v noci uz parkrat poculi sa niekoho po dvore prechadzat,ale psy su kludne a nic nevideli,iba chodzu poculi,ona ma cely dvor vylozeny dlazbou a ked sa ide po nej na ihlickach,tak to riadne klopka...
ja som si myslela,ze v novych domoch nestrasi,ale nieje to pravda,u mna tiez daky duch vyvadza,ale uz som si zvykla, a teraz ked ho mam uz "na haku",tak ho to prestalo bavit,nehovorim ,sem-tam zaklope na dvere,zavetri zaclonou,myhne sa jeho tien,dokonca aj to maciatko som pocula v detskej mnaucat,a niekedy ma zobudi akokeby vresk,...ale potom da pokoj,uz som psychycky vyrovnana,cize uz ma len maximalne naplasi,ale uz z neho niesom zufala,ako predtym a samozrejme som znova nasla cestu k Bohu a teraz verim v Boha viac,ako kedykolvek predtym,verim,ze prave preto ma uz ten duch neprenasleduje,pretoze satan sa Boha velmi boji a ja som uz v Bozich rukach 🙂 😵 🙂
@akeber362007 Mne sa zopárkrát stalo že som sa v noci prebudila na to že sa mi ťažko dýcha , akoby mi niečo ležalo na hrudi a nevedela som sa pohnúť
zažila si spánkovú paralýzu, nič mysteriózne, príčina takýchto stavov je známa a celkom pozemská 🙂
inkinka uf to som rada , ja nemám zada veci nevysvetliteľné 🙂 ja chcem zaspať a zobudiť sa až ráno 🙂
A prečo nie, pretože je to napísané v knihe? Ale keby aj to bola pravda, potom tu strašia tí, ktorí sa nedostali na druhú stranu, alebo skôr neprešli. Takže tí, ktorí tu z nejakého dôvodu ostali. A aký satan preboha? To už preháňaš. Ak sa ti niečo také znovu stane pomodli sa, zavolaj v duchu alebo nahlas tri krát archanjela Michaela popros ho aby odstránil všetky negatívne energie, etnity, proste všetko negatívne z tvojho domu do svetla nezabudni poďakovať a ešte popros o božiu ochranu pre teba a tvoju rodinu. Ináč nie je zlé prečítať si o tom nejakú literatúru a hlavne keď to vnímaš.

bola som doma vyvolavala duchov s kamoskami v pivnici no vyvolali sme ho aked som sa pozrela na kamosky boli ako bi stuhli ale ked som na nich niečo povedala vobec sa nepohli furt pozeralli na tu stenu a ked som sa pozerla na tu stenu ja uvidela som na tej stene tvár velmi sme sa zlsklii a hnet sme utiekli hnet na druhi den sme toho ducha odvolali a uz nikdy duchov nevivolavama radim va abi steto nerobili