icon

Poznáte strašidelné miesta a iné záhady?

monkula
3. jan 2010

Poznáte dom, o ktorom sa hovorí, že v ňom straší? Vyhýbate sa oblúkom určitým miestam?
Poďme sa báť...

ja pridám, nie poveru, ale fakt, z ktorého mrazí.. Viete o maďarskom skladateľovi, ktorý sa vola Seress Rezso a zložil pieseň s názvom Szomorú vasárnap (Smutná nedeľa)? Po vypočutí tejto skladby stovky ľudí spáchalo samovraždu, vrátane samotného skladateľa a jeho ženy. Dokonca je to sfilmované, film sa premieta pod názvom Gloomy Sunday.
Ja som si ju včera vypočula, aj s textom, je ozaj depresívny, a temný, ale neviem si predstaviť, aký musí byť človek slabý duchovne, aby sa po vypočutí tejto skladby zabil... 😅 😅 😅
Aj so sestrou čakáme na vaše príbehy 😀 😀

rusalkablack
20. jan 2010

ahojte, aj ja chcem pridat skusenost mojej kamosky.Kupili velmi lacno velky rodinny dom blizko mesta, s krasnym pozemkom a zahradou za par korun. Aj sa cudovali,ze preco,tak lacno, ale nic sa nedozvedeli, len ze to kedysi bola krcma.Az prve noci, co tam spali, sa ukazalo, ze tam strasi - cele noci bolo pocut dupot na povale, akoby tazke kroky, ktore chodili pomaly suchavym pohybom hore - dole. Aj tam jej manzel vyliezol, ci tam nie su macky alebo kuny, ale vzdy to stichlo. Mali 2 psov, ktori ked poculi tie zvuky, tak sa strasne bali, zavyjali, zjezeni, triasli sa a pozerali do povaly.Az neskor sa dozvedeli, ze sa tam niekto obesil na tej povale, preto ten dom nechcel nik kupit.Kamoska behala po knazoch, lieciteloch, vystriedalo sa tam kopec ludi a nakoniec sa im to podarilo vyhnat. Lenze stastna nebola, nemohli mat deti, manzel ju opustil a nakoniec ten dom predala a odstahovala sa na iny koniec republiky..

frisbee
20. jan 2010

Kočky,ďakujem,že myslíte 🙂 ...no zabudla som vám napísať ešte ten čas,býva to 3.30 ráno... 😝 😝 😝 te 😉 ..myslite,mysli

frisbee
20. jan 2010

marinka,díky,no borec,haha,v posteli mám malého psa a kočku a vedľa postele druhého psa,ani nehrozí,že by som išla v noci čúrať... 😎

popelka
20. jan 2010

ahoj,taka tema co my az mraz beha po chrbte...ale verim tomu,,co komu sa stane,alebo stalo...

meleri
20. jan 2010

čaute, já mám celkem někdy blbé pocity z vlastního bytu. je to starý byt z 18 stol., kde byla dřív církevní nemocnice..v jednom pokoji mám občas takový pocit strachu, no jsem citlivka, ale představuju si že třeba někdo v tom pokoji zemřel atd....někdy tu večer zapraská parketa a nebo zahouká meluzína v krbu a málem sem posr..á..jinak je to moc pěkný byt, prostorný, ale prostě je to divné no.

elise
20. jan 2010

frisbee drž sa nech máte pokojnú noc 😉

marinka
21. jan 2010

frisbee, tak co??? Šla jsem kojit o půl třetí, tak jsem si na tebe vzpomněla, že za hodinu..

martimarti
21. jan 2010

Ahoj frisbee 🙂 🙂 čtu diskuzi od začátku 😉
Tak jak? Jsme zvědavá 😉

frisbee
21. jan 2010

Dobré ráno,jé,vy ste fakt zlaté 🙂 ....no do jednej hodiny som čumela na telku z postele,potom som si nastavila dokonca aj diktafón.keby niečo,zakryla som si perinou hlavu a zaspala som až okolo druhej hodiny ako drevo..nič ma nezobudilo..ešte dneska budem trochu pokakaná,ale psi s mačkou spali poctivo pri mne.Hovorím,minulý január bolo poprvý raz ticho,akurát tá návšteva predtým v októbri si to odniesla.Že by som to otestovala na bambi a pozvala ju? 😉

rimmel
21. jan 2010

ahojte tak ja sa pridam s mojou "skusenostou" 😀

zila som v jednom dome, mal tri poschodia, starsi...neviem kto vsetko v nom predtym zil ...ja som obyvala izbu na samom vrchu, ak som chcela ist na wc, musela som ist o dve poschodia dole, cize na medziposchodi zili este dve baby v 2 izbach..ako tak opustam svoju izbu , vecer, hovorim si nezaznem svetlo, dvere mojej izby su sklenene a tak akurat osvetluju schody 🙂 idem na wc, vyjdem, zatvorim dvere, a vyberem sa hore schodmi myslienkami dakde, neviem kde, kukam do zeme...a vidim ze dakto ide dole schodmi po mojej lavici, tak sa uhnem na pravo ze necham tu osobu prejst(myslela som size to je jedna z bab) a ked TO bolo vedla mna, resp akurat to preslo, uvedomila som si ze to vlatsne nikto nebol! ze to bol nejaky cierny tien, s rysami osoby.....baby total vystrasane, jedna zacala spat s cesnakom pod vankusom a pri svetle, drha to nejak prezila a ja som sa len rehotala i ked najpr mi nebolo vsetko jedno ale mala som z toho taky pocit,ze to ak to bolo daco, nebolo nic zle 😵

miluska.h
21. jan 2010

ahoj frisbee, tak to som rada, ze sa nic neudialo 🙂 asi fakt zabral ten egyptsky kriz.... mas moj obdiv, lebo ja by som radsej isla do hotela spat... 😉 bola si doma sama?

frisbee
21. jan 2010

miluska...mala som malý pri posteli zavesený na budíku...sama sebe sa síce divím,ale fakt som pokakaná až za ušami 😉

bambi09
22. jan 2010

haha,fris,aj tak ma k vám na noc nedostaneš 😀 😀 😀 nebudem pokusný králik na také niečo,by som skončila v Pezinku 😀 😀 😀 😝 sorry,ale inak som ti k dispozícii 😀 😀 prídem,ale ráno a večer domov 😅 😅

dzio2
24. jan 2010

rusalka smutny pribeh

smudlinka10
25. sep 2010

Tak my máme přes 120let starý dům, zemřela v něm stará paní ( teď ležím v ložnici kde ležela na smrtelné posteli 😅 ) .
Každé vánoce jdou z naší ložnice slyšet kroky, šramoty a mi už víme, že i kdyby se šel někdo do ložnice podívat, nikdo tady nebude. Jde to slyšet hlavně u okna kde ráda sedávala a koukala se ven. Máme tady asi 30 cm široký a přes celou místnost dlouhý pruh prachu, nikdy se nám ho nepodařilo uklidit. Po uklizení je tak do cca 10 minut zpět, nepomohlo vůbec nic, žádné drahé přípravky proti prachu, stálé uklízení ... je to začarované místo. Nemůžeme od ložnice ani zavřít dveře, myslela jsem, že je to průvan ale nic takového to není. Sem tam se stane, že nám zavřené dveře začnou klapat, jakoby je někdo držel za kliku a lehounce s nimi lomcoval.

Když rodiče chtěli dům prodat kvůli nedostatku peněz, začal se celý sypat jako domeček z karet, přitom byl nově opravený, rodiče teda, že dům prodat nemůžou ale, že také nejsou peníze na opravy, v den kdy táta řekl v realitce, že dům si necháváme volali mamce z banky jestli nechce nějaký úvěr. Do té doby to prostě nešlo a naši nemohli s domem nic dělat. Ze dne na den se našim začalo dařit, jakoby paní děkovala za to, že dům zůstal u nás. Je toho víc co se tady dělo a děje. Někteří tomu nechtějí věřit ale kdo tady alespoň jedou spal, okamžitě pochopil o co tady jde

esmera
Odpoveď bola odstránená
pia22
26. sep 2010

Tak ten pribeh poznam, natocili podla neho horror "3:15 zomries" Teda ale poviem vam, ze keby natocili film podla niektorych pribehov, kt. tu pisete, tak to by boli ine trhaky.

monkula
autor
26. sep 2010

presne, Amytiville House, podľa neho je natočený film 3:15 zomrieš... jeden z dobrých amerických hororov 😉

esmera
Odpoveď bola odstránená
monkula
autor
26. sep 2010

@esmera ja som najprv videla horor, až potom som sa dozvedela, že je to podľa skutočnej udalosti, čítala som o tom v časopise Enigma, boli tam aj dotky tej onej reálnej rodiny ,ktorá to kúpila po tej vražde..

monkula
autor
26. sep 2010

a článok o mojom úvodnom príspevku:
http://enigma.rf-hobby.cz/index.php?locales=2&i...

esmera
Odpoveď bola odstránená
jeanette123
12. dec 2010

mozno neverite ale ja som byvala na krvavych senkoch niekolko rokov.raz som sedela u kamosky a poculi sme auto ktore prislo k bytovke kde sme byvali sledovali sme kto to prisiel ale nikoho sme nevideli.stalo sa to aj po druhy krat a vtedy sme sa hrozne bali ale sme poculi ako ide niekto po schodoch zasvietilo svetlo.vysli sme na chodbu a nikto tam nebol vysetrovali to aj policajti a o nijakom taxiku a cloveku nikto nic nevedel.

jeanette123
12. dec 2010

dalsia vec sa mi stala ze v byte kde byvam som sedela s kamoskami pri stole v jednom momente sa kamoska postavila so stolicky zaroven somnov ona vydela nijaku postavu stat za mnov aja som ju citila .boli to pre nas hrozne muky zacala hrat mp3znicoho nic,potom sa zasvietili svetlo atd.nalakane sme bezali ku kamoske aj s mojimi detmi a u nej sa stalo to iste stale tam niekto bol.trvalo to hrozne dlho do dnesneho dna citim v byte niekoho niekedy nemozem ani spat co sa bojim je to hrozne budim deti aby boli somnov hore.starsi syn vydel stat pri posteli niejaku postvu.druhy vydel na chodbe stat anjela a ja mam stal enocne mori je to neuveritelne ale nikdy som neverila ze existuje nieco medzi zemov a nebom,ale po tejto skusenosti viem ze nieco je .vysvetila som byt ale nepomaha to som stoho na nervy .verte mi je to pravda a mam stale strach .preto sa idem prestahovat uz nevladzem .

leenikk
16. dec 2010

@jeanette123 To samé se dělo u nás doma, byla jsem několik měsíců hrůzou bez sebe. Taky jsme tu měli různé "vymítače", vysvětila jsem byt, i když jsem ateista. Pak mi pomohlo si s tím "pánem" popovídat a poprosit ho, aby odešela nechal nás v klidu žít (zemřel v kuchyni bývalý nájemník, tak jsem automaticky brala, že je to on). A od té doby je klid 😉 (i když je možný, že jsme byli paranoičtí a tímto jsme si to srovnali v hlavách 😅 )

leenikk
16. dec 2010

Jo a viděli jste někdo film Paranormal activity?
Chtěla jsem na něj jít, ale byla jsem v době, kdy ho dávali v kině, zrovna těhotná. A to by určitě nedopadlo dobře, tak jsem radši počkala. Teď už bych se na něj mohla podívat, ale bojím bojím 😅 😀

sonoio
19. dec 2010

leenikk))moja,ani na to nechod))je to uplna strata casu 😠 😠 😒

marianka79
19. dec 2010

@sonoio a preco??? 😕 mne sa to velmi lubilo a je aj dvojka uz tu si tiez kuknem 🙂

sonoio
20. dec 2010

fiha 😨 asi to bolo prilis reklamovane,a vela som od toho ocakavala 😨 a nakoniec mi to pripadalo ako nejaky vtip,cakala som,ze sa budem troooosku bat,a nic.

monkula
autor
20. dec 2010

@sonoio ani mne sa to nepáčilo... presne ako si písala, čakala som a čakala a stále nič neprichádzalo... 😀 😀
a dvojka je vraj úplný brak.. stáel čakáte, že sa niečo udeje a keď sa konečne udeje, je koniec 😀 vraj väčší horor je prejsť z jedného konca zasneženej Bratislavy na druhý 😀