Pozor na bazoš
Pozor ! Podvod pridala som na bazos vec a ozvala sa mi jedna slečna pani neviem s tým že mi pošle kuriéra len jej mám poslať číslo úctu. Toto je číslo a fotka. Dávajte si pozor.

@flower1506 😘
@flower1506 mne sa ozvali tiez. Len ja som mala uz info o takomto pripade. Tito ludia pouzivaju viac rôznych čísiel.
nepredavam a ani som zatial nic nepredavala cez tento portal, nenarazila som teda este osobne na takychto podvodnikov aj ked upozornenia som si vsimla uz velakrat... podla mna nie je na skodu upozornovat (aj ked je tu takych prispevkov viac) na taketo individua, co sa na ludoch prizivuju a zivia sa podvodmi... nech sa len o nich vie, aby takto podvodne nezarabali, ale radsej sa normalne zamestnali a peniaze si odmakali
@cocolino234 nevyjadrujem sa už.. debilita ľudí najvyššieho stupňa 🤦♀️
Jediný podvod na čo by ma nachytali by bolo že do balíka nedá tú vec ale iba pokrčené noviny...
Ale inak nie. Naučím vás to: Keď je to na dialku že neviete ísť pre vec z inzerátu osobne tak jedine poštou na dobierku. Tu hrozí len to že vám do balíka nedá tú vec. Avšak všetko okrem tohoto že zavolajte na nejaké čudné číslo, alebo napíšte číslo účtu, číslo karty, platby dopredu, nič také nerobte. Proste všetko čo sa vymyká normálu je podvod. Vám pošlú balík, vy ho na pošte zaplatíte a žiadne čísla kariet, účtov, neriešte. Maximálne vám predávajúci pošle IBAN svoj kam mu máte poslať napríklad náklady na poštovné. To že si to nechá a viac sa neozve je roziko povolania ale tam sa jedná 4-5€ sumy čo sa dá oželieť. Ale ja mám aj na to čuch že vidím ako je text písaný, vidím ako sa chová v komunikácii. A možno je to aj tým že ja kupujem špecifické veci mimo portfólia podvodníkov. Tí robia s rozšíreným tovarom čo vela ludí zaujíma.
Ja som naletela skoro dneska,kto to robí 1x ten môže naletiet. Len som spozornela potom ako pýtalo mail a heslo do ebeakingu. Len dúfam,že keď v komunikácii pýtali telefónne číslo a adresu že ma nepoškodí niekde na pausale a tak?!!

@natalia_r ejha tu riadne vyskakuješ 😀 kto ošmekol teba o akú sumu? 😀