icon

Pozor na edici Atlas! Nenechte se nachytat!

nikasa
11. jan 2010

Mile maminky, chtela bych vas upozornit na edici Atlas. Zamestnanci teto firmy zatelefonuji na Vas mobil ( nevim odkud meli me cislo) a ponukaji Vam krasnou hraci deku, hraci karty atd. pro male deti. Samozrejme, ze vam to poslou zadarmo, ale pozor, pak vam budou posilat domu uz balicky, za ktere musite zaplatit. Nelze je vratit, sidlo firmy je ve Svycarsku. Takto okradaji matky na materske. Mam s nima spatnou zkusenost uz z pred 2 lety, tak proto pisu, aby jse se nenechaly nachytat tak, jako ja. Pak budete muset platit stale vic a vic, budou Vam vyhrozovat advokatem atd. Uz to nechci zazit a nechci, aby se vam to stalo taky. Ja jsem se pak uz nedala, pomohla mi diskuse na netu.

evvkaa
24. nov 2011

a no dnes mi volala a objednala som :( ale ako citam tak mam strach aby mi nic nechodilo a co sa stane ak to nepreberiem ??

evvkaa
24. nov 2011

@nikasa a ked nepreberie niekto tu prvy zasielku ?

lucifereeek
30. nov 2011

tak já myslím, že je docela už podivné, když mi něco někdo nabídne zadarmo, ne? 😕

hanule24
19. feb 2012

ahoj mne sa to uz stalo tiez,uz mam 3 upomienky a jeden sek je 61 eur a druhy 67 eur.Tak neviem ci to opravdu mam platit aby mi neprisiel exekutor alebo nie...Co mam robit?:???

marecek4
19. feb 2012

olky ten Atlas nikdo přebírat nemusí-chodí to jako obyčejná pošta do schránky

marosusu
11. júl 2012

@evvkaa no ako ste dopadli s detskymikartickami teraz mi volali a odsuhlasila som to a citam tu horory 😕 😕 😕 😕 😕

marosusu
11. júl 2012

@hanule24 co ste urobili s tymi sekmi dneska mi volali a neviem ako to zrusit nemate adresu 😨 😨 😨

evvkaa
11. júl 2012

@marosusu ahoj ja som volala na to tc co je niekde tu v diskusii ale mna tam nemali skus zavolat a este napis mail aby si mala potvrdenie od nich napis ze nemas zaujem o ziadne ich produkty a nezelas si ich zasielat na tvoju adresu oni ti odpisu a uloz si to

alenka1911
7. sep 2012

drahe mamicky. mne akurat vcera zavolali ohladom tychto karticiek. jasne, ze som nevedela, o čo sa jedná, no prijala som to. mám trochu obavy, že to nebude o tom, ako mi to opisovali a ako to opisujete vy drahe mamičky. na aký e-mail ste im potom v prípade ukončenia zasielania balíčkov napísali?

sofinka296
12. sep 2012

prosim vas nemohli by ste mi tu napisat cislo na ktore mam zavolat aby som zrusila dalsiu objednavku?dakujem

frick
28. sep 2012

Ahojte. Takže aj mňa napálili. Len neviem ako postupovať, Zaplatila som prvú zásielku a potom som to telefonicky zrušila. Pani mi povedala že na ceste mám ďalšie a nemám to preberať. Prišlo mi to do schránky a tak som to neotvorené zaniesla späť na poštu a poslali to naspäť ale nemám od toho doklad.Prišla mi upomienka že im je ľúto že som ich kolekciu zrušila ale mám nezaplatenú pohľadávku voči nim.Na zadnej strane je tlačivo cez ktoré mám s nimi komunikovať. V políčku že som dodávky zaslala späť požadujú doklad o zaslaní a dátum ale nič také nemám. Čo teraz? dočítala som sa že to nemám platiť bo mi to neprišlo osobne do rúk a že firma sídli mimo SR a tak nemajú na to právo ale aj tak mám strach či ma nezačne naháňať exekútor. Poraďte ak máte podobné skúsenosti

bnjm
22. dec 2012

😀 ja som im napísal pár víhražních mailov a neposali už viac nič 😀

lukesnikol
14. feb 2013

ahojte,,tiez som nato naletela a objednala,,,nic som este od nbch nedostala,ale chcem to zrusit,,,pisala som tam ,ale pytaju odomna korespondencne cislo,ale kde to ma byt,,??prosim Vas,,,,ako to zrusim az ked mi pride balicek???vopred dakujem

jankadrevenakova
22. feb 2013

este ze tato tema tu je lebo som si to chcela objednat len som tej pani povedala ze si to chcem pozriet na nete takze nic neobjednam a je to

trnysek
15. apr 2013

Píšu sem, abych všechny varoval před firmou Atlas Edition. Nejen, že jejich nabízené produkty jsou předražené, ale hlavně Vám každá druhá zásilka dojde poškozená. Reklamace sice většinou uznají, ale vyřízení trvá i půl roku. Během této doby vám však začnou posílat upomínky, které navyšují o poplatky spojení s náklady na vystavení těchto upomínek. Na zákaznickém servisu sice reagují, ale akorát naslibují nápravu a nic se dlouho neděje. Už mě nebaví se pořád něčeho domáhat. Jen malý příklad jejich amatérismu. Nabízejí sice třeba vitrínu ke kolekci motorek, ale do té se některé modely vůbec nevejdou. Pozor také na počet zásilek některých kolekcí. Ani na několik pokusů jsem se od nich nedozvěděl, kolik vlastně celá série obsahuje jednotlivých zásilek. 😠

kikus25
8. nov 2013

Ludia sa spametajte nikomu nic neplate , tato firma vobec neexistuje nieje vobec zapisana v ORSR , nema ICO, nema DIC, je to skupina SMEJDOV ktora taha z ludi peniaze, Balicky si kludne mozete preberat dalaj a neplate preboha nic podvodnikom.
Ziadny pravny postih Vam nemozu nasit ziadnu exekuciu proste nic, Nemaju ani sidlo v SR, Sidlia niekde v TURANOCH pri Martine maju len P.O.BOX 1 na pošte, kontaktny telefon maju v BA, a sidlo vo svajciarsku, a pritom je to organizovana skupina z Bulharska , ktora ma po europe nasadenich bielich konov , ktore konaju za nich. ked im nebude v SR nik platit , nebojte sa ich to prestane bavit. Je to obycajna psychologicka hra ked sa nechate zlomit je to Vasa vec ked mate dost penazi. Takze balicky si mozete kludne preberat a nic neplatit no nie je to smiesne... Treba iba klud a rozvahu.

naty123
27. nov 2013

prosim vas, ako ste to zrusili ?

stanulik33
27. nov 2013

My sme rušili u nich zasielanie normálne mailom, raz sa stalo, že sme mali balík na ceste, tak pani nám po telefóne povedala, že to máme poslať na tú adresu v Turanoch pri Martine a v pohode. Nemali sme s nimi žiadny problém, ale nie vždy si ten mail na zrušenie všimnú a niekedy už máte aj dva balíky na ceste. Takže žiadne strachy, balíky vrátiť na P.O.BOX Turany a mailom zrušiť objednávky.

zuzkalika
1. dec 2013

@stanulik33 pekny den, na aky mail ste poslali zrusenie? dakujem za info

luciia111
12. dec 2013

@ivkoe Ahoj prosím ťa ten dopis ti prišiel poštou alebo do gmailu lebo čo mne prišlo na gmail tak tam mám identifikačné číslo a keď idem na tú adresu čo si písala tak mi to nechce potvrdiť. Ďakujem

ivkoe
12. dec 2013

@luciia111 Ahoj, mne prisiel vtedy list klasicky postou...ale bolo to uz davnejsie, tak je mozne, ze odvtedy to zmenili a posielaju uz iba email...

kajsicka
27. jan 2014

@miskakyska skús to tu poštudovať 🙂

miskakyska
27. jan 2014

@kajsicka díííííííky 🙂

miskakyska
27. jan 2014

@frick ako si dopadla?
mala si už od nich pokoj?
exekutori ťa nenaháňali? 😅 😕 🙂

miskakyska
28. jan 2014

.....nemáá nikto skúsenosti s týmito vydieračmi? 😕 😕 😕 🙂

frick
28. jan 2014

@miskakyska ahoj. nič sa nedialo nič od vtedy neprišlo. pokiaľ ti to nepríde do vlastných rúk tak ti môžu vyskočiť na hrb.zo schránky ti to môže hocikto vytiahnuť. takže sa hrám na mŕtveho chrobáka 🙂 -o ničom neviem nič mi neprišlo. 🙂 čo tebe stále niečo posielajú?

g_fecka
18. feb 2014

Zdravim, tak mne prave teraz volali 🙂 Asi 10x som povedala Dakujem, nemam zaujem....Teda ta pani bola riadne neodbytna... Samozrejme som ju zrusila, nastastie ako tak citam... 🙂

miskakyska
19. feb 2014

@g_fecka 😀 😀 s nimi si veru radšej nič nezačínať..hotová groteska 😵

cibulienka
10. máj 2014

Ahojte. Ja som to tiež objednala, teda tú prvú zásielku. Zo začiatku to vyzeralo dobre, prebrala som asi 5 zásielok, ale potom suma za jednu zásielku rapídne stpúpla a to som si už potom prepočítala, že to bude stáť priveľa, keď s tým budem pokračovať. Tak som im napísala, aby posielanie zrušili, tak už nič neposlali. Posledné dve zásielky som ani neotvorila, že im ich pošlem späť, tak mi prišla upomienka, že to mám zaplatiť, ale napísala som im, že nezaplatím a že im to pošlem naspäť. S tým súhlasili. Chcela som im vrátiť aj tie kartičky, čo som už kúpila, aspoň za čiastočnú cenu, ale to sa už nedalo. Tak mám teraz polovičnú "hračku".