Pozor na inzeráty Juraja Sitaru!
Ahojte,
v mojom prispevku by som chcela upozornit na jedneho velkeho podvodnika menom Juraj Sitara.
Ponuka na bazosi a inych inzertnych strankach rozne veci. Ja som sa konkretne napalila na tejto veci:
http://nabytok.bazos.sk/inzerat/3310916/VELMI-L...
On je z Prievidze, zacalo to tak ze sme sa dohodli ze mi skrinky posle po znamom. Povedal ze chce aby som mu peniaze poslala na ucet /poslal mi v SMS vsetky svoje udaje, meno, bydlisko, cislo uctu, vsetko sedelo/, kvoli tomu ze nechce aby som davala peniaze jeho znamemu do ruky aby si ten potom nepytal nieco za prevoz. Znelo to tak doveryhodne... ☹ Ja som si povedala ze mu neposlem skor peniaze ako nebudem mat skrinky, ze mu ich vlozim potom hned na ucet. Ale uz mi volal, ze za hodinku a pol su u nas skrinky a to bolo o 15,00. U nas je banka otvorena do 16, tak som poslala manzela aby siel vlozit peniaze na ucet, aby to mal este aj on dnes. Peniaze vlozil a skrinky nam neprisli, cislo je vypnute, na mail mi nereaguje. Tak sme dali jeho meno do vyhladavaca a co sme nenasli?! 😠 😒 Kopec inzeratov a odkazov na ludi ktori nim boli obabrani ako my, a este horsie. Pri niektorych ide o statisice korun este z predchadzajucich rokov. Uz su proti nemu sudne konania. Ale vsetci su na neho kratky...
DAJTE SI NA NEHO POZOR a celkovo na babrakov ako je on. Nic neplatte dopredu na ucet. Ja som doverovala a doplatila som na to 😔 A teraz som prisla len tak o 30 eur...
Neviem ci nieco zmozem ked pojdem na policiu...Co myslite?
Chcem upozorniť na stolárstvo Fenix -JAROSLAV UHLIAR. Je to podvodník, ktorý na začiatku ochotne príde aj domov, všetko pomerá, pokreslí a keď mu vyplatíte zálohu, viac sa s ním nedá spojiť. PODVODNÍK!!!!!!
Na bazoši je inzerat ponukaju pracu Vieden hračkarstvo sklady surne.Nemaju niaky telefonicky kotakt iba meno katka a da sa odpovedat len cez formular bazoš.Ked odpoviete odpiše Vam že na osobu sa hradi 50eur a treba ich poslat na učet že by ste neprišli a pri podpise rakuskej zmluvy sa peniažky vratia.Odchod je 17.9.A je uvedena iba mailova adresa wilsova@centrum.sk Viete niekto poradit či už aj niekoho zamestnali alebo je to dalši podvod?
@ria65 urcite by som do toho nesla, v ziadnom pripade. Vypada to podozrivo az az...
Ved aj mne je to podozrive ale chcem vediet či niekto vie o tom niečo viac pretože ten inzerat je stale na bazoši aktualny.
Ano je to podvodnik. Dlhuje mnohym ludom. Vyberie zalohy za cinnost a prehra vsetko na automatoch!!! Sikovny je ale material chodte kupovat s nim a po dokonceni prace ho vyplatte.
Ahojte,kto dával tresné oznámenie na Sitára???Ja som dávala kvôli tým skrinkám,obral ma tuším 20 eur.Je tomu už asi 7 rokov a teraz ma predvolávajú na súd do Prievidze...úprimne,ja som už nato zabudla a zmierila sa stým,že peniaze neuvidím.Nemôžem si dovoliť kvôli malému cestovať a nastupujem do novej roboty,takže musím napísať na súd...dostal ešte niekto predvolanie kvôli Jurajovi Sitárovi???

je z Bánoviec nad bebravou, býva asi štvrtý dom pri kostole, taká vilová štvrť, jeho mama je mária sitárová...